Sivasspor-Galatasaray | TSL 1. Hafta

Geçen sene çok iyi başladık kötü bitirdik bu sene de kötü başladık iyi bitecek İnşallah. :)

Fazla kasılmayın abiler, gençler.. Hele üç-beş hafta geçsin sonra bakarız duruma. Gidiş iyi değil elbette, belki birilerinin kafalarına bir şeyler dank eder. Umarım bu arada fatura Riijkard'a çıkmaz.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Geçen sene çok iyi başladık kötü bitirdik bu sene de kötü başladık iyi bitecek İnşallah. :)

Fazla kasılmayın abiler, gençler.. Hele üç-beş hafta geçsin sonra bakarız duruma. Gidiş iyi değil elbette, belki birilerinin kafalarına bir şeyler dank eder. Umarım bu arada fatura Riijkard'a çıkmaz.

Alperen bazı şeyler olup bittikten sonra tepki vermenin manası yok.Ders alacaklarını da sanmıyorum. Kewell bu seneki 3.transferimiz diyen , şu takımın hali ortadayken rakiplerimiz Aslantepe'den çıkamayacak diyen bir Başkanımız var ne yazık ki.

Valla transferdi şuydu buydu her konuda haklı olabilir başkana kızanlar ancak ben o gün başkanın konuşmasını dinledikten sonra gelecek oyunculardan birisini de Kewell olarak saymıştım ve bunu yapan sadece ben değildim. O günkü konuşmasından ben Kewell'ın da bu oyunculardan biri olduğunu çıkarmıştım. Burada bir hile yok bana kalırsa.

Açıkçası maç bittikten sonra belki birileri bu oyunu görür de 1-2 transfer yapar ,hatalarını anlarlar diye düşündüm bir an.Ama sonra aklıma yönetimin izlediği TRANSFER POLİTİKASI gelince ne kadar da yanlış düşündüğümü anladım.Biz daha iyi adamlar gelecek eksik bölgelere daha iyi transfer yapılcak diye beklerken bir bakmışız karşımızda geçen senenin kadrosu. E bu takımın geçen sene ne yaptığı belli! Ben burada bir tek Riijkard?a kızamıyorum.Adam ne yapsın arkadaş elindeki oyuncular belli bunların kapasiteleri belli.Ha bu arada bir pozisyonda Arda?nın Emre?ye bağırışını uygun bulmadım.Belki maç stresi belki skorun verdiği heyecan ama orda onu yapmaması gerekirdi. Çünkü orda genç bir oyuncuya bağırmak onun kendine olan güvenini zedeler.Belki bugün iyi değildi Emre ama oynaya oynaya o da bişeyler başaracaktır diye düşünüyorum..

Galatasaraya yakısmayan ruhsuzları gondercez der Adnan Polat.Ruhsuzlar Keıta Emre Gungor Ugur Ucar mıydı?

Barısın Ayhanın bu takımda ısı ne hala?

Kızmaya gerek yok..Transferde zaten 3 süper yıldız aldık...Haldun Üstünel gibi Messiyi getiremeyen,Xaviyi alamayan adam yerine transferde sessiz ve derinden ilerleyen bu ilerlemeyi kimsenin göremediği süperstar Adnan Sezgin geldi.İlk bombamızdı..İkincisi Keita gibi ne Barış kadar iyi orta açabilen nede Ayhan gibi Xavivari paslar atabilen biri olamdığı için yollar ayrıldı ve yerine son 5 yılda sürekli süper top oynayan,hiç sakatlanmayan Pino geldi ve son bomba ükemizin yetiştirdiği en büyük yetenek olan hele kale önünde yetenekleriyle guizadan bile iyi olan Serdar Özkan geldi..Ayrıca Gökhan Zan gibi taş gibi adam ,Ayhan gibi Xavinin Türkiye şubesi bir adam ve Barış gibi Gattusonun yerine Milana düşünülen bir isim kaldı daha ne olsun..Bu sene Adnan Polat Aslantepeden kimse çıkamayacak demekle herhalde bu kadroyu düşünüyordu...

Futbolculara söylenecek fazla birşey yok.Hemen hepsi en iyi şekilde oynamaya çalıştılar.Yüzde 80 yönetimde suç varsa, 15 FR ve ekibinde, 5'de futbolcularda suç bulurum ben.

Ah be Adnan Polat ,

Şu yanındaki adamlar yüzünden kendini bitirdin ya yazık ne diyim.

Başlıkla alakalı değil belki ama şu maçın yorumlanacak bir yanı yok sebebine iki kelime edesim geldi. :roll:

ben bu rezil maçla ilgili bir şey söylemeyeceğim..
tek şunu söylüyorum;
bu sene muhtemel bir başarısızlıkta sadece rijkaard değil adnan poolat da alır adnan sezgin'ini gider.. 3 senedir alakamız yok..
ilk maçı kaybetmek önemli değil de hiç ışık yok.
hakan balta'nın umursamaz tavırlarından nefret ediyorum.
kaptırdığı top yüzünden gol yedik adamın umurunda değil..
umursa lan biraz takımı, oynadığın topu.. halı sahada bile insanlar daha özverili..

Buradaki çoğu kardeşimizin/abimizin halı sahada falan takımı vardır.Soruyorum.Yediğimiz 2. golü sizin takımınız yer miydi?Şahsen, benim takımım asla böyle bir gol yemez!

Takım yapılanması öyle kötü yapılıyor ki. Takımda MC gibi oynayacakmış cılık oynayabilecek ya da oynayacak bir sürü oyuncu var ( Ayhan, Elano, Emre, Arda, Musa, Mustafa, Barış gibi..) Ama takımda gerçekten DMC oynayabilecek sadece Cana var ki o da kamp bittiğinde takıma aktıldı hazır değil. Bir ceza alsa veya sakatlansa takımda DMC yok.

Takımda MC bir sürü adam var dedik hepsini toplayın çıakrın Arda ve Elano dışında o bölgede yaratıcı olabilecek belki biraz Ayhan var. Ki Elano'yu da fellik fellik satmaya çalışıyoruz. Slovakya ile aynı anda eleniyor sayılır Brezilya ama Stoh Fb kampına yetişiyor Elano ise kamp bitti avrupa maçlarından ilki oynandı en nihayet geldi. Satacaksan bile adamı satmayacak gibi takıma hazırlaman lazım. Sağ kanatta iki adamımız var ikisine de şu an için en azından kalbimiz rahat olmadan razıyız. Ama gitmek isteyen adamın yerine gelmek isteyecek değerde birini getirememişsin. Kale geçen senekinden kötü. Sağ bekinde Sağ bek karakteri zayıf olan (gerçi geçen sene Kayseri de sağ bek oynadı ama sonuçta defans yapan bir takımdı o takım) Ali turan var. Adnan Polat'a sorsak içiniz rahat bu takımı seyrediyormusunuz diye sanmıyorum rahatım diyecek. Çünkü ona düşen yükümlülükleri yerine getirmemiş. Şimdi yarın GSTV'de sezonun ilk golünü attık!!! diye bir görüntü yayınlansa şaşırmam.

Emre Yuksel' Alıntı:
ben bu rezil maçla ilgili bir şey söylemeyeceğim..
tek şunu söylüyorum;
bu sene muhtemel bir başarısızlıkta sadece rijkaard değil adnan poolat da alır adnan sezgin'ini gider.. 3 senedir alakamız yok..
ilk maçı kaybetmek önemli değil de hiç ışık yok.
hakan balta'nın umursamaz tavırlarından nefret ediyorum.
kaptırdığı top yüzünden gol yedik adamın umurunda değil..
umursa lan biraz takımı, oynadığın topu.. halı sahada bile insanlar daha özverili..

Hakan soğuk kanlılık ile umursamazlığı bir birine karıştırmış zaten.

Şu maçta gördüğüm tek pozitif olay takımın toplu halde reaksyon vermesi oldu.

Oda sahada top oynayacak adam olmadıktan sonra ne işe yarar soru işareti.

Umut Öncel' Alıntı:
Buradaki çoğu kardeşimizin/abimizin halı sahada falan takımı vardır.Soruyorum.Yediğimiz 2. golü sizin takımınız yer miydi?Şahsen, benim takımım asla böyle bir gol yemez!

Umut benim takımım(ki ben defans yada defansın önünde oynarım) 2 golün benzeri pozisyonla bile karşılaşmadı daha.

Ali Turan sağ beg oynayacaksa yazık valla gelsinler benle sözleşme yapsın 5 kuruş para istemiyorum,bonservisim de yok,formamıda ben getiririm ,yıkamasıda benden yeter ki bu işkence devam etmesin.

ben küfür etmemek ve şamil kardeşimi ilk günden zor durumda bırakmak için en iyisi pc yi kapatayım..
perşembe tribünde görüşeceğiz nasılsa..
O gün bazı yöneticilerin kulağını sağlam çınlatacağız..

Kaan Çağdur' Alıntı:
[quote="Umut Öncel":10ezr6qd]Ali Turan stoperde, Neill sağ bekte neden düşünülmez?
Bende tam bunu yazıcaktım,Neill çok daha iyi oynardı sağ bekte.[/quote:10ezr6qd]

Neill bu takımda her mevkide oynar. Alnından öpülesi bir adam.
Biraz birşeyler kapsınlar şu adamdan. Dünya´ya nadir gelir böyle insanlar...