Sorma Kurtuluş abi .
Alperen Kaplan' Alıntı:Geçen sene çok iyi başladık kötü bitirdik bu sene de kötü başladık iyi bitecek İnşallah.
Fazla kasılmayın abiler, gençler.. Hele üç-beş hafta geçsin sonra bakarız duruma. Gidiş iyi değil elbette, belki birilerinin kafalarına bir şeyler dank eder. Umarım bu arada fatura Riijkard'a çıkmaz.
Emre Yuksel' Alıntı:ben bu rezil maçla ilgili bir şey söylemeyeceğim..
tek şunu söylüyorum;
bu sene muhtemel bir başarısızlıkta sadece rijkaard değil adnan poolat da alır adnan sezgin'ini gider.. 3 senedir alakamız yok..
ilk maçı kaybetmek önemli değil de hiç ışık yok.
hakan balta'nın umursamaz tavırlarından nefret ediyorum.
kaptırdığı top yüzünden gol yedik adamın umurunda değil..
umursa lan biraz takımı, oynadığın topu.. halı sahada bile insanlar daha özverili..
Umut Öncel' Alıntı:Buradaki çoğu kardeşimizin/abimizin halı sahada falan takımı vardır.Soruyorum.Yediğimiz 2. golü sizin takımınız yer miydi?Şahsen, benim takımım asla böyle bir gol yemez!
Bende tam bunu yazıcaktım,Neill çok daha iyi oynardı sağ bekte.Umut Öncel' Alıntı:Ali Turan stoperde, Neill sağ bekte neden düşünülmez?
Bende tam bunu yazıcaktım,Neill çok daha iyi oynardı sağ bekte.[/quote:10ezr6qd]Kaan Çağdur' Alıntı:[quote="Umut Öncel":10ezr6qd]Ali Turan stoperde, Neill sağ bekte neden düşünülmez?