SSL 1. Hafta | İstanbul BŞB - Galatasaray

SSL 1. Hafta | İstanbul BŞB - Galatasaray
Tarih: 11.09.2011 PAZAR
Saat: 20.00
Yer: Atatürk Olimpiyat Stadı

Transfer dönemi kapandığına göre artık futbol konuşma zamanıdır.Sezonu açıyoruz.İlk rakibimiz Abdullah Avcı yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor.Şampiyonluk yolunda güzel bir başlangıç olsun.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KADROSU
Kenan Hasagiç
Behram Zülaloğlu
Oğuzhan Bahadır
Cihan Haspolatlı
Kamil Zayette
Marcin Kus
Mahmut Tekdemir
Gökhan Süzen
Ekrem Ekşioğlu
Can Arat
Metin Depe
Rızvan Şahin
Eren Aydın
Taner Yalçın
Efe İnanç
Zeki Korkmaz
Serhat Gülpınar
Tobias Holmen
Enver Cenk Şahin
Ömer Can Sokullu
Edin Visca
Francisco Lima Da Silva(Doka)
İbrahim Yılmaz
Tevfik Köse
Ali Güzeldal
Metin Akan
Pierre Webo

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Gelenler: Kamil Zayatte (Konyaspor), Doka Madureira (Litex Lovetch), Taner Yalçın (Köln kiralık), Eren Aydın (Manisaspor), Ömer Can Sokullu (Pendikspor), Edin Visca (Zeljeznicar), Pierre Webo (Mallorca), Metin Akan (Ankaragücü)

Gidenler: İbrahim Akın, İskender Alın (sözleşmeleri feshedildi), Herve Tum (Genclerbirliği), Gökhan Kaba (Kayseri Erciyesspor), Hasan Ali Durtuluk (Körfez Belediyespor), İbrahim Akdağ (Ümraniyespor), Aykut Sevim (Ünyespor), Serhat Akyüz (Çaykur Rizespor), Barbosa (serbest)
Not: Geçen sezon kiralık oynayan Beşiktaşlı Filip Holosko ile Udinese'li Ergün Berisha Ergün Berisha (Udinese) de takımlarına döndü.

Nedense Olimpiyat Stadı'nın adı geçince bile tedirgin oluyorum..
Bir an önce Samsunspor maçına gelsin sıra.
İyi bir başlangıç yapmamız şart.
Yoksa herkesin aklına acaba mı? soruları gelir.

Kazanırız ya da kaybederiz. Önemli olan alacağımız sonucun hedefimize ulaşmada etkisi olacak mı? Elbette takip edeceğim sezonu ama ciddi anlamda soğudum Türk futbolundan.

Kavuşma maçı.50000-60000 baya iyi olur.Kendi sahamız sayılır.Kazanıp 1.5 puanı cebimize koyalım.

1,5 puan söylemini okuyunca Alpaslan´ın kafası güzel herhalde dedim. Jeton düştü, kafası güzel olan Alpaslan değil M.A.A.

İBB iyi bir rakip bilinen bir rakip. Kolay geçeceğini zannetmiyorum bu maçın.

Maça gelecek arkadaşların kalın giyinmesinde fayda var : )

2.Fatih hoca döneminin başında Atatürk olimpiyat stadının açılış maçı için Olimpiyakosla karşılaşmıştık Türkiye seyirci rekoru kırmıştık eve dönüşde zulüm yaşamıştık
3.Fatih hoca dönemi yine bir sezon başı yine yepyeni bir kadro yine olimpiyat stadı
buraya stad yapanın yazısı duruyomu acaba hala:)

2.Fatih hoca döneminin başında Atatürk olimpiyat stadının açılış maçı için Olimpiyakosla karşılaşmıştık Türkiye seyirci rekoru kırmıştık eve dönüşde zulüm yaşamıştık
3.Fatih hoca dönemi yine bir sezon başı yine yepyeni bir kadro yine olimpiyat stadı
buraya stad yapanın yazısı duruyomu acaba hala:)

Maça gelecek var mıdır ? Şamil başkan bizi maça götürür mü ki acaba ????

Ben, arkadasim ve Tugay Abi (Aktepe) oradayiz buyuk bir sorun cikmazsa. Doğan Abi'de (Sağlam) gelebilir. Macin oncesi stadin oralarda goruselim...

hiç kadro kuran olmamış :)
muslera
sabri-servet-ujfa-hakan
eboue-selçuk-melo
kazım-baroş-riera

ya da ortasahadan itibaren
kazım-selçuk-melo-riera
elmander-baroş

sercan'ın forma girmesi eboue'yi savunmada kullanabilme opsiyonumuz açısından daha iyi olcak gibi.

Evet beyler, yapalım şöyle sağlam bir organizasyon. Olimpiyat yolları özlemiştir bizi.

En son şampiyon olduğumuz sene cezamızdan dolayı Olimpiyat Stadı'nda Çaykur Rizespor maçı ile açmıştık sezonu. Yine İkitelli'de açıyoruz, rastgele..

maçın hakemi Özgür Yankaya. 50.000 kişiyi buluruz umarım.

___________Muslera__________
Eboue__Ujfalusi__Servet__Hakan
____Yekta___Melo___Selçuk____
Kazım___________________Riera
___________Baros____________

izlemek istediğim 11

İzlemek istediğim takım bu ;

218581_Galatasaray_SK.jpg