SSL 1. Hafta | İstanbul BŞB - Galatasaray

5 Fernando Muslera
3 Çağlar Birinci
5 Gökhan Zan
17 Tomas Ujfalusi
27 Emmanuel Eboue
55 Sabri Sarıoğlu
76 Servet Çetin
8 Selçuk İnan
10 Felipe Melo
80 Colin Kazım
15 Milan Baros

Bu takımda Sabri ne iş yapar bana biri anlatsın. Sabri nerede oynamaz deseniz orta sahanın göbeği derim ama adam orta sahanın göbeğinde oynu(yamı)yor.

8 tane savunma ağırlıklı oyuncu ve önlibero artı Kazım artı Baros evet biraz gol atmak zor....

Volkanında dediği gibi asist yapabilecek ve gol atma yüzdesi yüksek bir 10 numara tarzı adam sıkıntımız var ve lazım...

özetle Sabrinin bu takımda işi yok..orta sahaya dinamizm veriyormuş koşuyormuş felan palavra..sadece takımı frenliyor..hatta içine ediyor gökhan servet ikilisi tam anlamıyla bir bomba elimizde patlaması muhtemel..

Bu mağlubiyet güzel oldu umarım Fatih hoca bu arayışlardan vazgeçer..Eboue jokermiş..Forvette oynayamadıktan sonra onun bize gerekli olduğu mevki sağ bek..ujfaulisi de göbeğe çekilir taze kanlar riera ve elmander ile de daha iyi bir takım olunabilir..

ama allah aşkına artık sabriden gına geldi Barosun çırpınışalrından yazı dizisi olur..ve artık Galatasaray taraftarının denenmelere çırpınış izlemelere tahammülü yok

Bu takımda gol atacağına inandığım tek adam Baros'tu onu çıkardı. Baros ne kadar kötü olursa olsun oyunu Belediye'nin sahasında oynanmasını sağlıyordu. Çıktı da ne oldu. Bir de Kazım'ın oyuna küsmesi falan beni deli ediyor. Top gelmeyince arkasını dönüyor topu kovalama falan yok. Baros'un yerine Kazım çıksaydı daha değişik bir sonuç olabilirdi bana göre.

baros oyundan alındıktan sonra direk soyunma odasına gitti bence hocayla arasında problem var ve biraz hocaya sitemkarca bakarak soyunma odsına gitti herhalde aklı hala rusyaya transferde...birde melonun mahmuta arkadan attığı bir kafa var her ne kadar hakem görmeyip kart göstermesede disiplin kurulunda 2-3 maç ceza gelebilir

Evet, takım kaldığı yerden devam ediyor. Sürekli yerde olan bir santrfor, yaratıcılıktan uzak orta saha ve forvet hattı, güven vermeyen defans. Sabri korner atmaya gittiğinde hiçbir şeyin değişmediğini anladım. Bu sene de futbol maçları izlenmeyecek demek ki. Neyse evde film izlemeye daha fazla zaman kalıyor.

Yenilse de en azından koşan, mücadele eden, zevk veren bir takım izlemeyi bekliyorduk sanırım ama kaldığımız yerden devam ettik malesef.

Baros bu haliyle Bank Asya takımında zor oynar.5 sene önce gol kralı oldu diye ayakta duramayan adamı tek santrafor oynatıyoruz