SSL 1. Hafta | İstanbul BŞB - Galatasaray

Hemen karalar bağlamaya gerek yok, ama şu da var Fatih Hoca bu oyuncuları değişik pozisyonlarda kullanma takıntısından vazgeçmeli. Zira bizi en çok sıkıntıya sokan bu arayışlar ve Fatih Hoca'nın yer yer devreye giren ön yargıları. Aslolan bir oyuncuyu max. verim alacağın yerde oynatmaktır, o oyuncunun pozisyonu ile oynayıp verimini düşürmek değil.

Muslera'nın ilk golde ciddi bir hatası vardır, ama problem değil. Bunlar olması gereken de olaylar. Sercan ve Yekta girdikten sonra oyuna hareket getirdiler. Dediğim gibi daha ilk hafta, daha iyi olacağız. Ama hataların görülüp, bunlardan dönülmesi gerekilir.

Takım genel olarak çok güçsüz. Melo, Muslera,Selçuk ve Yekta'yı beğendim. Hemen karamsarlığa kapılmayalım. Maç oynadıkça form durumumuz artacak bence.

Bazı futbolcularımız geçen yıldan hiç ders çıkarmamışlar. Aynı vurdumduymaz havalar esti Olimpiyat´ta bu akşam. Melo-Selçuk ikilisi yine takımımızın en iyileriydi.

Sabri-Eboue-Baros takımı yakan isimlerin başında geliyorki bunları sahaya süren Terim'dede hata büyük.
Neyse ilk haftada olur böyle şeyler önemli olan ders çıkarmak. Bazı oyuncuların sınırlarını öğrenmek ve kadroyu bu bilgi doğrultusunda gözden geçirmek lazım.

Daha bir maç kaybettik ve gole kadarda fena oynamıyorduk.Bu kadro çok daha iyi duruma gelecektir.

Takımın bu kadar güçsüz olması düşündürücü gerçekten.Birde hocanın Eboe yi sol açıkta oynatmaktan vazgeçmesi lazım.Adam orda oynayamıyor zorlamaya gerek yok.

Zaten solbekten bahsetmeye gerek yok.İşimiz allaha kalmış orda.Yinede Hakanı tercih ederim Çağlara.

İlk maçı kaybetmek kötü oldu,en azından iyi bir başlangıç yapmaya çok ihtiyacımız vardı,şimdi doğal olarak endişelerimiz var,umarım kısa sürede toparlanır takım ve sağlam bir Galatasaray izleriz.

Evet, mağlubiyetle başlamak kötü oldu ama belkide hayırlısı oldu çok takılmaya gerek yok.Eboue bugüne kadar belkide hiç oynamadığı mevkiide oynadı.Herkesin yerinde oynaması lazım.Gole kadar iyiydik ve yenebileceğimizin sinyalleri geliyordu ama şansızlık işte Muslera'ya da nazarlık olsun o hata.Neyse artık haftaya Samsuna patlarız diyorum.

Takımdan ümitsiz değilim, sadece Baros sorun yaratabilir korkuyorum.
Ayrıca çok önemli bi sorun var ki; yenik duruma düştüğümüz hiç bir maçı çeviremez olduk..

Samsun maçında net bir galibiyet bekliyorum inşallah bu maçın acısını çıkarıcaz.Maça gelince Sol kanattan çok pozisyon veriyoruz Hakan ne kadar kötü olsada Çağlar'dan iyi olduğunu bugün gördük.Ben Samsun maçında hocanın Sabri'yi beke alıp orta alana Eboue'yi monte ediceğini düşünüyorum.

Baros için biraz da FT'ye bakmak lazım, adama dünkü çocuk muamelesi yapıp, ''kazanmaya çalışıyoruz'' gibi güvenden ziyade tehdit içeren laflar ile konuşursan, soğukluğunu hep belli edersen, Baros da salak değil ki bunu anlamasın..

evet bugün kaybettik,birazcık moralimiz bozuk,spor programı kesinlikle izlemiyoruz, ama ligin ilk maçı..hemen neden terim'i yargılamaya,hocalığından şüphe etmeye başlar bu insanlar anlamak mümkün değil.geçen sene bugün kü yedek kadro kalitesi bile yoktu,bu takımdan sonuna kadar ümitliyim.fatih hocamız şimdi gereken fırçayı çeker,motivasyon sağlar,bi sonra ki maç yavaş yavaş istediğimiz takım ortaya çıkmaya başlar...sezon öncesi yapılan liverpol,inter,real madrid maçlarında başabaş ve dengeli mücadele eden takımı gördük,daha orada ki oyunun çeyreğini bile oynamadık.bizim takımın arena da ki ilk maçta birazcık yüreklendirilmeye ihtiyacı var,gerisi zaten gelecektir."SANA İNANIYORUM GALATASARAY".

evet bugün kaybettik,birazcık moralimiz bozuk,spor programı kesinlikle izlemiyoruz, ama ligin ilk maçı..hemen neden terim'i yargılamaya,hocalığından şüphe etmeye başlar bu insanlar anlamak mümkün değil.geçen sene bugün kü yedek kadro kalitesi bile yoktu,bu takımdan sonuna kadar ümitliyim.fatih hocamız şimdi gereken fırçayı çeker,motivasyon sağlar,bi sonra ki maç yavaş yavaş istediğimiz takım ortaya çıkmaya başlar...sezon öncesi yapılan liverpol,inter,real madrid maçlarında başabaş ve dengeli mücadele eden takımı gördük,daha orada ki oyunun çeyreğini bile oynamadık.bizim takımın arena da ki ilk maçta birazcık yüreklendirilmeye ihtiyacı var,gerisi zaten gelecektir."SANA İNANIYORUM GALATASARAY".

Fatih Hoca'yı seviyoruz, zaten bırakıp gitsin diyecek halimiz de yok. Başarılı da olacaktır. Ama iş fırçadan, motivasyondan ibaret değil. Tek eksik veya hata bu değil. Fatih Terim'e teknik adamlık öğretecek halimiz yok, ama görünen de bazı durumlar var. Bunu da görüp, maceraya, fantezilere gerek yok diyoruz.

Fatih Hoca'yı seviyoruz, zaten bırakıp gitsin diyecek halimiz de yok. Başarılı da olacaktır. Ama iş fırçadan, motivasyondan ibaret değil. Tek eksik veya hata bu değil. Fatih Terim'e teknik adamlık öğretecek halimiz yok, ama görünen de bazı durumlar var. Bunu da görüp, maceraya, fantezilere gerek yok diyoruz.

aslında fırça ve motivasyon lafın gelişiydi,,hatalı kararlar konusunda evet bugün katılırım.ama daha ilk günden sadece burasıyla sınırlı değil birkaç yerde bunun üzerine bişeyler okuyunca,bunları söylemek artık farz olmuştu...

şuanki kadroya bakıldığında bence en iyi çıkacak 11 şu olmalı:

Muslera

Eboue Ujfalusi Servet Hakan Balta

Kazım Selçuk Melo Riera

Sercan Baros

bence bu şablon ve bu 11 dışında değişiklikler aramak çok büyük saçmalık olur,ve Fatih hocam'dan kendi ruh sağlığım için bi şey rica edeceğim ne olur Sabri'yi elinden geldiğince oynatmamaya çalış hocam ne olur......

Kondüsyon olarak çok kötüydük.Bu bir. Daha ilk hafta..
Sahanın en kötüsü uzak ara Kazım'dı. Maç boyunca 1 tane olumlu hareket yapmadı. İlk çıkması gerekendi..
Eboue'de sol beke geçene kadar inanılmaz kötü oynadı. Hiç hazır değil ve bu adamı sol önde oynatmak fazla hayalcilik.
Rakip de her zamanki gibi dişliydi..

İyi değiliz ama sabretmeliyiz.. Muslera da aslında çok iyi maç çıkardı ama kaleciler hatalarıyla hatırlanıyor maalesef.