SSL 1. Hafta | İstanbul BŞB - Galatasaray

Riera ve Sercan kesinlikle 11 başlamıcaktır.Hoca bugün programda da söyledi istekliler ama hazır değiller dedi.Umarım Baros-Elmander ikilisi ile başlarız.

Çok özledik Galatasaray'ı çook .Hele ki imparator önderliğindeki Galatasaray'ı daha çok,iyi bir oyunla erken gelen gol ile kazanacağımızı düşünüyorum.Sercanda ilk golünü atar :p

Valla ben de kuruyordum gitmeyi ama Olimpiyat yolu gözümde büyüdü. O kadar yolu gitmek, sonra da o saatte 4. Levent'e geri dönmek pek gözüme gelmiyor.

Ama yeneriz her türlü..

Valla ben de kuruyordum gitmeyi ama Olimpiyat yolu gözümde büyüdü. O kadar yolu gitmek, sonra da o saatte 4. Levent'e geri dönmek pek gözüme gelmiyor.

Ama yeneriz her türlü..

Yol benim de gözümde büyüyor Uğur ama beraber yenebiliriz bu düşünceyi, ne dersin ? :D

Ayrıca Doğan Sağlam'ın da sesini duysak, iletisini okusak bu maçla ilgili fena olmaz hani..

Bulun bu taraftan birini yanıma, o zaman düşünürüm :D

Yoksa hafta sonu yakınlarda bir yayla bulurum, temiz havasını alır, akşam da maçı sıcak sıcak bir yerde izlerim. Orası yaz-kış dinlemez, her türlü eser :D

yarın 20 liralık biletlerden alıyorum olay bitmiştir. Şamil başkaaaan duy bu sesiiiiiiiiiiiiiiiiii uçak kaldıııır uçur biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :p

Doğunun tuzlu olmasıyla cefa tamamlandı.İlk hafta için,aidiyeti hissetmek için daha iyisi olamazdı.Pazar'a kadar gelmiyorum derim Pazar sabahı biletimi alırım. :)

Yol benim de gözümde büyüyor Uğur ama beraber yenebiliriz bu düşünceyi, ne dersin ? :D

Ayrıca Doğan Sağlam'ın da sesini duysak, iletisini okusak bu maçla ilgili fena olmaz hani..

Olum benimde gözümde büyüyor üstelik Bahçeşehir'de oturuyorum ama buraya bile adam gibi sefer yok zor iş.
En olmadı biz Uğur'la nevizadeden destekleriz yahu :D

4-1-4-1 oynacağız gözüken o

muslera

eboue-ujfalusi-servet-hakan

melo

kazım-sabri-selçuk-riera(her ne kadar fatih hoca daha hazır olmadğını söylesede bence riera onbir başlayacak)

baros

Belediye geçen sezonki hücum hattında önemli isimler kaybetti. Gökhan Ünal, Herve Tum, Filip Holosko ayrıldı. İskender ve İbrahim'in de sözleşmeleri feshedildi zaten. İşlerinin zor olduğunu düşünüyorum. Bence sezona güzel bir futbol ve 3 puanla başlayacağız

Bugün taraftara açıktı antrenman.Çift kale maçta hoca bazen aslarla yedekleri değiştirdi.Ancak kadro hemen hemen belli gibi.

-----------------------------Muslera-------------------------------

Ujfalusi------------Servet-----------------Gökhan-----------H.Balta

-----------------------------Melo----------------------------------

---------------Sabri------------------Selçuk------------------------

Kazım-------------------------------------------------------Eboue

-----------------------Baros-------------------------------------

Hakan Balta sakatlandı haberleri var eğer ciddiyse Çağlar oynar.Yekta yedek takımda iyi performas sergiledi.Baros döküldü resmen zaten daha sonra Sercan ile değişti kötü oyunu katlanarak devam etti.Pek istekli olduğu söylenemezdi.Umarım transfer dedikodularıyla alakası yoktur.Pazar akşamı bir kaç tane sallarda kendine gelir.

Güzel futbol ve 3 puan istiyoruz. Çok iyi bir takımımız var bu da beni heyecanlandırıyor yeni sezon öncesi. Bir fırsatını bulursam izleyeceğim bende ilk maçımızı..

Organizasyon tarzı bişiy yapıp orda buluşuyoruz dimi ? Maç yarın ve kimsede ses yok :/

Maça buradan gidecekler, ilk önce nevizade'de Sırbistan maçına bakacağız, ardından stada geçeceğiz. Şamil abiye veya bana ulaşabilirsiniz.