SSL 27. Hafta | MP Antalyaspor-Galatasaray

04 Nisan 2011 Pazartesi
Saat 20:00

Bu sezonki 3. teknik direktörümüz Bülent Ünder'in ilk maçı olacak.

--------------------Ufuk-----------------------
Neill-------Hakan-----Servet-------Insua
----------Cana----------Yekta----------
---------Kewell------------Arda-----------Pino
---------------------Stancu----------------

Biraz fazla ofansif ancak göze hoş gelen bir 11 bence . En azından hiçbir hedefimizin kalmadığını düşünürsek, izlemek istediğim ve hakettiğini düşündüğüm oyunculardan oluşan bir 11 benim açımdan; eksikleri de hesaba katarsak...
 
4-4-2 ile çıkacakmış maça Bülent Hoca.

Can'ın yukarıda verdiği kadronun çıkacağını fakat Pino'nun sağda Arda'nın solda ileride ise Kewell ve Stancu'nun oynayacağını düşünüyorum.
 
Stancunun kasığında sertleşme varmış antremanda düz koşu yapmış ama oynar herhalde.

Yeni teknik direktör geldikten sonra genellikle ilk maçlar kendini kanıtlama maçı olur bir aksilik olmazsa kazanacağımızı düşünüyorum kazanmasakta alışkanlık yaptı zaten.
 
----------Aykut-------------
Neill--Gökhan---Servet--İnsua
-----------Cana-------------
-----------------Culio-------
Kazım--------------------Arda
-------Pino-----Kewell-------


Böyle bir 11 bekliyorum ama 4-3-3 oynayıp Cana önünde Culio-Yekta iilisi onların önünde Arda-Kazım-Kewell'i görmek daha iyi olurdu (kazım forvette).
 
----------Aykut-------------
Neill--Gökhan---Servet--İnsua
-----------Cana-------------
-----------------Culio-------
Kazım--------------------Arda
-------Pino-----Kewell-------


Böyle bir 11 bekliyorum ama 4-3-3 oynayıp Cana önünde Culio-Yekta iilisi onların önünde Arda-Kazım-Kewell'i görmek daha iyi olurdu (kazım forvette).

Kazım, Culio ve Gökhan cezalı Sühan abi
 
4-4-2 sistemine dönüleceği söyleniyor.Doğrudur Bülent Hoca'nın GS ve Samsun hatta Denizli yıllarından beridir içinde bulunduğu tercih ettiği bir taktiktir.

GS olarak genetiğimizin bu sisteme yakın olduğunu ve başarının bu sistemle geleceğini düşünüyorum o yüzden bu maçı bu sistemle kazanamamızı istiyorum.
 
Orta sahada Cana ve Yekta oynayacak deniyor, ağlamaklı oldum.
Ayhan,Barış, Mustafa yok diyorlar, inanamadım.
Forvette Stancu ve Kewell çift deniyor, gözlerim doldu..
Arda solda, Kazım sağda deniyor, çok sevindim..
Hakan Balta da oynamazsa ben tamamım..
Biz çıkarabileceğimiz en iyi kadroyu, en doğru dizilişle çıkaralım, adam gibi isteyelim, kaybetsek de artık sorun değil..
İnanıyorum ki teknik direktörsüz geçen bir 4-5 aydan çıktığımız için az veya çok, mutlaka olumlu etkileniriz.
 
Sabri Sarıoğlu ile Çağlar Birinci'nin sakatlıkları, Juan Emmanuel Culio, Kazım Kazım ve Gökhan Zan'ın sarı kart, Milan Baros'un ise kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle yer alamadığı Antalya kafilesinde şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Robinson Zapata, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan.

Savunma: Servet Çetin, Lucas Neill, Emiliano Insua, Hakan Balta, Serkan Kurtuluş.

Orta saha: Arda Turan, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Lorik Cana, Juan Pablo Pino, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak.

Forvet: Bogdan Stancu, Anıl Dilaver, Harry Kewell.
 
Galatasaraylı futbolculardan özellikle milli takım forması giyenlere çoğunluğu üniversite öğrencisi olan yaklaşık 30 kişilik grup aleyhte tezahüratta bulundu (Alıntı)

Bazı insanlar işin ölçüsünü kaçırmaya başladı iyice.
 
4-4-2 oyna da istersen o 2 forveti Ufuk - Aykut ikilisinden kur. Ama artık biri bi kanada yakın , öteki kanat gibi , sağ bek yalnız kaldı , sol bek çıkamıyor , orta saha boş gibi insanı küfür makinasına çeviren 4-3-3 illetlerini duymak istemiyorum. Kadro filan umrunda değil yeni hoca gelmiş çıkarsın takımı. Koşmayan , yırtınmayan kendi kaybeder bu kadar basit. Seneye Anadolu takımında 500 milyara oynayıp her tv programında Galatasaray yalakalığı yapar seneye bazı futbolcular. Ahır uygulaması bitiyor seneye , bu alacağınız son maç paralarından biri olacak Hakan Balta , Barış ve diğer gereksizler.
 
İlk 11 imiz belli oldu.

Galatasaray
Ufuk Ceylan, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Lucas Neill, Hakan Balta, Lorik Cana, Yekta Kurtuluş, Arda Turan, Harry Kewell, Bogdan Stancu, Pino

Yedekler
Zapata, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Insua, Emre Çolak, Barış Özbek


Maalesef Balta yine 11 de.Onun dışında güzel 11 olmuş.
 
Ufuk Ceylan, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Lucas Neill, Hakan Balta, Lorik Cana, Yekta Kurtuluş, Arda Turan, Harry Kewell, Bogdan Stancu, Pino


Sen bari oynat İnsua'yı ya
 
seneye yatırım olarak bakmalıyız artık kalan maçlara Ufuk kalan maçların tamamında kalede yer almalı üstünde baskı yokken iyi maçlar çıkararak form tutabilir iyi bir yaz kampıyla seneye 1.kaleci olabilcek düzeye gelebilir yabancı haklarımızdan 1'ini kaleye harcamamış oluruz böylece.. A2 takımdan
2-3 oyuncunun yedeklerde olmaması üzdü beni hala daha Sarp,Barış gibi isimler yedeklerde gençler kazandırılmalı bu takıma seneye takımdan gönderilecek olanlara mesajlar şimdiden verilmeye başlanmalı.
 
Hakan 11' de. Allah' ım bizim göremediğimiz ama bütün hocaların gördüğü ne var şu adamda. Gerçi hocalarda haklı yedeği kim ki? Insua, geçen sene Liverpool gibi sıradan bir takımda 30-35 maç banko oynamış adam.
 

Üst