SSL 27. Hafta | MP Antalyaspor-Galatasaray

Serkan Kurtuluş'a yapılan ağır eleştirileri gereksiz buluyorum. 20 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz. Gelişmeyeceği ne malum. GS'ın direk sağ kanat oyuncusu olmaz belki ama yedekler. Misal Arshavin denilen adam 27 yaşında ünlü oldu. kimbilir 20 yaşında nasıl oynuyordu Arshavin. Serkan'ın da gelişmeyeceğinin garantisi yok. Çünkü iyi oynadığı maçlara şahit olduk. Sol kanatta bile oynadı.

Abi sen bu adamda nasıl bir potansiyel görüyorsun?Hayır yetenekli bir oyuncu olur tahammül edersin ama bu adamda yeteneğin y si yok.Sürekli adamını kaçırıyor,oyun zekası düşük,inanılmaz kolay çalım yiyor,pasları isabetsiz,hız yok,güç yok hiçbirşey yok.Artık rakip antrenörler Serkan ın olduğu kanattan oynamaları için oyuncularına direktif veriyor.(Tolunay Kafkas)Küme düşmeme mücadelesi veren takımların sağ bekleri(Abdurrahman Dereli,Sekan Yanık,Serkan Şahin) bile bu adamdan daha iyidir bana göre.O yüzden yedek olarak bile takımda kalmamalı.Süper Lig deki herhangi bir takımda oynayabileceğinide sanmıyorum.
 
İlk 45 dakikalık ızdırap bitti. Bir sürü net pozisyon kaçırdılar. Zaten bu sezonki en büyük sorunları beceriksizlikleri.. Hücum taktiğiyle oynuyoruz, adam gibi atağımız yok gördüğümüz pozisyonlar çok.
 
Takım bu sene ilk defa hücum etmeye çalışıyor ve dolayısıyla beceremiyor. Onun için ilk yarıyı normal karşılıyorum. Net söylüyorum 2. yarı maç bizim...
 
Hüseyin bana kalırsa iş Takımdan 15-16 oyuncunun gitmesi lazım. Ama o kadar oyuncu alabilecekmiyiz sence? Servet gitsin Hakan gitsin ayhan gitsin Arda gitsin Kewell gitsin Cana gitsin Aykut gitsin Ufuk gitsin Neill gitsin Pino gitsin Stancu gitsin e kim gelecek? Hadi yabancıları sayma. Onların yerine illaki bir başka yabancı bulunur ama yerlilerin yerine bulabilecğeimiz ve mantıklı paralara alabileceğimiz kaç yerli var? Bak takımdan gidecekler Ayhan, Barış, Mustafa, Ufuk, Aykut, Servet, Hakan, Arda, Aydın, Gökhan dsen 10 yerli oyuncu yapıyor. Yabancılar hariç 10 tane yerliyi nereden bulacağız? bu adamlar kötü oyuncu değil ama takımın çivisi çıkmış. Şu an bu takıma messi yi koy seneye 2. ligde takım bulamaz kendine.

Serkan konusuna gelirsek Rİjkaard'ın biraz da zorunluluktan dolayı tuttuğu biriydi. Ve rijkaard zamanında bu sene sezon başı iyi de oynuyordu. Sanırım İBB maçıydı ilk yarı sakatlandı ondan sonra dikiş tutmadı. Ha kafamdaki GS'a yakışıyormu dersen kafamdaki GS'a yakışan yerli oyuncu bu ülkede 5 kişi yok. Önümüzdeki sene sadece ligde oalcağız. Bu yüzden rotasyon için pişmesi için bir snee daha beklenir. Kİ yedek sağ bek oyuncusu için milyonlar hacayacağımzıa başka bir mevkiye daha fazla para vererek iyi bir oyuncu alırız. Seneye de baktık olmuyor transfer hakkımızı o bölgeden kullanırız.

Taraftarın ehzeyanları beni pek bağlamıyor. Sabri içni senelerce neler dediler. Üstelik utanmadan yüzüne yaptıkları şeyelrde vardı. Şimdi sabri diyor aynı kişiler. Faha oynamadan Yekta'cı olduk Culio diye ölüyoruz:)) İşt ebu ölümler arasında ben serkan bir sene daha durabilir diyorum. ironi mironi yapmaya gerek yok. Takımın zaten ironik bir durumu varken birilerinin de ısrarlka ironi yapmasına gerek yok. Başımızı ayağımız her yerimzi kokuyor soğan yemeyeyim derdine düştük :)))
 

Üst