SSL 27. Hafta | MP Antalyaspor-Galatasaray

aciz futbolcuları bu takıma getiren kim peki? Bu takımın baştan aşağı yenilenmesi lazım şahsen ben ben olsam bu ruhsuz futbolcu müsvettelerininin hepsini kadro dışı bırakırım. yerine genç takımla sahaya çıkarım takım kümeye düşecekse onlarla düşsün en azından onlar sonuna kadar mücadele eder armanın hakkını verirler.
 
siz en güzel duyguların katilisiniz.
Serdar Kurtuluş sen ne ayaksın.
 
serdar kurtuluş hakında defalarca futbolcu felan değil dedik ama nafile gerçektende Galatasaray da bir kaç oyuncu dışında çok kötü futbolcular var üstüne ruhsuzlukta eklenince sonuç bu
 
Serkan Kurtuluş,Ufuk,Aydın seneye Bank Asya 1.Ligde hangi takımın formasını giyecekler çok merak ediyorum.Biraz kafası olan bir Süper Lig takımı bu 3 oyuncudan hiçbirini almaz.Ve bu oyuncular şuanda Galatasaray da oynuyor.İnanılır gibi değil.
 
Ciddi küme düşme ihtimalimiz var.
Bu hafta Kasımpaşa-Bjk oynuyor,bjk kazanması şart..

Buca,Karabük maçı bizim için kritik.Buca kazanırsa 9 puana inecek..
Bu hafta trabzon'dan puan almamız şart!.
 
Basın Arda'yı bitirme operasyonunu başarı ile tamamladı. Şimdi zamankaybetmeden Baros'u taraftarın gözünden silme operasyonuna başladı. Rıdvan Antalya maçını konuşuyor. 30 dakikadır sadece Baros'u kötülüyor. Baros şimdi gitse liverpoolda mı oynayabilir diyor :)) Sanırsınki Guiza Niang Semih giderse bu takımlarda oynayabilir. Hadi bakalım Baros'u da yesinler aferin size satılık şerefsizler...
 
merak etmeyin trabzon dan mutlaka puan alırız geçen yılki gibi feneri şampiyon etmek için herşeyi yaparız.
 
Buca ile olan fark,fazla olmasa rahat düşerdik.Ama bu kadarını beceremez futbolcularımız.Futbolda teknik olarak çoğu şeyi beceremiyorlar zaten bunu da beceremezler.
 

Üst