SSL 3.Hafta / Kardemir Karabükspor-GALATASARAY

Galibiyet serisi devam etmeli,maç başlığını görünce şaşıranlar olabilir ama şaşırmayalım çünkü maç 2 gün sonra yani çarşamba:) ayrıca maç saati çok enteresan geldi bana:)

son form durumlarına göre kadro şu şekilde olmalı bence:

Muslera

Eboue Ujfa Servet Hakan B

Kazım Melo Selçuk Riera

Elmander Sercan

Veli yiğit bizim 11'i 1 saat önce geçti ben ise daha pazartesi günü bu 11 vermiştim zaten:):)

hadi hayırlısı bakalım,galibiyet gelsin...

Müthiş CV'li milli stoperimiz yaptı yapacağını.Taş gibi başlayan maç ne hale geldi.Var bir şey bu Karabük deplasmanında.

Defansın topa bakışı,kalecinin çıkışı,hakemin kararı.Hepsi tartışılır...

Yine de umutluyum ikinci yarıdan.Büyük takımsak bu tür şeylerin bizi etkilememesi lazım hele ki Karabük gibi deplasmandaysak.

Bu arada Sabri girdi Sercan'ın yerine ikinci yarıda.

Yazık ilk defa adam gibi bir kadro ile maça başlamıştık ondada 15. dakikada kırmızı gördü kalecimiz olmaz böyle bir baht.
Golüde yedik sağ olsun Ufuk yine izledi atabileceğimizi pek zannetmiyorum takım fazlasıyla demoralize oldu.

Üçüncü hamle şu futbolla ne kadar yararlı olurdu bilemem ama illa golü yemeyi mi bekliyorduk o hamle için..Ufuk'un eleştirilecek tek noktası vardı golde o da yanlış pozisyon aldı,öyle bir yerde durdu ki önü kapalıydı top da yön değiştirince yedik golü..İkinci yarı amatör takımdan beter oynuyoruz yalnız.Ne geride top tutuyoruz ne de ileride atak yapıyoruz..

Riera!yı cıkarınca sol kanattaki etkinlik bitti,bu yetmezmiş gibi üstüne Sercan cıkarıldı,formsuz Kazım'a kaldı hücum gücümüz sonucundada böyle oluyor işte.....