Şu anki halet-i ruhiyeniz

Uğur kardeşimde bir ineklik sezdim :p diğer dersleride iyi gidiyo gördüğüm kadarı ile böyle devam :)

İktisatla medeni hukuk vizesine hazırlanıyorum ikisi 2 saat ara ile çıkışta da maç çok yoğun bir gün olacak :)

Eren Aydın' Alıntı:
Uğur kardeşimde bir ineklik sezdim :p diğer dersleride iyi gidiyo gördüğüm kadarı ile böyle devam :)

İktisatla medeni hukuk vizesine hazırlanıyorum ikisi 2 saat ara ile çıkışta da maç çok yoğun bir gün olacak :)
Yok abi inan çalışmıyorum. Alan derslerim(Biyoloji-Fizik-Kimya) iyidir. Ancak Geo ve Matematik ile aram yoktur. Özellikle Geometri ile. Onun dışında Tarih, Edebiyat, Dil Anlatım da iyi yaptığım dersler arasındadır... Ama ineklik yok...

Şaka dedim zaten.Hem olsanda sorun yok.Anladığım kadarı ile sosyal hayatı olan bir insansın :)

Başarılar derslerinde ve Öss'de.Öss'nin soru ağırlıklarını değiştirmişler zaten.

Fen-1 dede değiştirmişlerdi yanılmıyorsam.Ne kadar eşit ağırlık olsamda FEn-1 yapmak zorundayım.Ama eşitledikleri iyi olmuş kimya ve biyolojyi fiziğe göre daha iyi yapıyorum :p :)

Uykusuzum, daha yapacak işler var. O zaman forumda ne işim var, kafa dağıtayım biraz.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Yok abi inan çalışmıyorum. Alan derslerim(Biyoloji-Fizik-Kimya) iyidir. Ancak Geo ve Matematik ile aram yoktur. Özellikle Geometri ile. Onun dışında Tarih, Edebiyat, Dil Anlatım da iyi yaptığım dersler arasındadır... Ama ineklik yok...
Zaten "yok abi çalışmıyorum" diyenden korkacaksın : ) Gerçi ders çalışmanın neyi kötü ki...

Onur Yavuz' Alıntı:
Uykusuzum, daha yapacak işler var. O zaman forumda ne işim var, kafa dağıtayım biraz.

[quote="Uğur YILMAZ":19kl62pv] Yok abi inan çalışmıyorum. Alan derslerim(Biyoloji-Fizik-Kimya) iyidir. Ancak Geo ve Matematik ile aram yoktur. Özellikle Geometri ile. Onun dışında Tarih, Edebiyat, Dil Anlatım da iyi yaptığım dersler arasındadır... Ama ineklik yok...
Zaten "yok abi çalışmıyorum" diyenden korkacaksın : ) Gerçi ders çalışmanın neyi kötü ki...[/quote:19kl62pv]
Çalışkan olmak kötü değildir ama bende öyle bir durum yok... Sadece bu sene ister istemez test çözmeye başladık. Kimyayı da az çok yapabildiğimizden dolayı herşey...