yola çıkmaya az kaldı İstanbul daki gsbasket.org üyeleri lütfen hafta sonu Ayhan Şahenk'te olun tanışalım
Yok abi inan çalışmıyorum. Alan derslerim(Biyoloji-Fizik-Kimya) iyidir. Ancak Geo ve Matematik ile aram yoktur. Özellikle Geometri ile. Onun dışında Tarih, Edebiyat, Dil Anlatım da iyi yaptığım dersler arasındadır... Ama ineklik yok...Eren Aydın' Alıntı:Uğur kardeşimde bir ineklik sezdim diğer dersleride iyi gidiyo gördüğüm kadarı ile böyle devam
İktisatla medeni hukuk vizesine hazırlanıyorum ikisi 2 saat ara ile çıkışta da maç çok yoğun bir gün olacak
Zaten "yok abi çalışmıyorum" diyenden korkacaksın : ) Gerçi ders çalışmanın neyi kötü ki...Uğur YILMAZ' Alıntı:Yok abi inan çalışmıyorum. Alan derslerim(Biyoloji-Fizik-Kimya) iyidir. Ancak Geo ve Matematik ile aram yoktur. Özellikle Geometri ile. Onun dışında Tarih, Edebiyat, Dil Anlatım da iyi yaptığım dersler arasındadır... Ama ineklik yok...
Zaten "yok abi çalışmıyorum" diyenden korkacaksın : ) Gerçi ders çalışmanın neyi kötü ki...[/quote:19kl62pv]Onur Yavuz' Alıntı:Uykusuzum, daha yapacak işler var. O zaman forumda ne işim var, kafa dağıtayım biraz.
[quote="Uğur YILMAZ":19kl62pv] Yok abi inan çalışmıyorum. Alan derslerim(Biyoloji-Fizik-Kimya) iyidir. Ancak Geo ve Matematik ile aram yoktur. Özellikle Geometri ile. Onun dışında Tarih, Edebiyat, Dil Anlatım da iyi yaptığım dersler arasındadır... Ama ineklik yok...
...Onur BALCI' Alıntı:Aslında yalnız değilken yalnızlık hissi var üzerimde şu an.
...[/quote:2vuyxtau]Çağdaş Bayraktar' Alıntı:[quote="Onur BALCI":2vuyxtau]Aslında yalnız değilken yalnızlık hissi var üzerimde şu an.