'Survivor Kızlar Erkekler'

Mert Göker' Alıntı:
1 Hafta içinde bunlar Merve´yi yerler. Yazık kıza zaten depresyonda, açlıktan ağlıyor 45 kilo kalmış.
Haftaya muhtemelen Oğuzhan´a güle güle diyeceğiz. :)

merve'yi kolay kolay yiyemezler..
son 4'e kesin kalacaktır.
ama sonrası zaten kısmet :)

Yarışmanın adı Survivor Kızlar-Erkekler olduğu için Acun bi kızı kesinlikle son 4e bir kız sokmalıydı oda Merve oldu.Mervenin eleneceğini sanmıyorum.Zaten son 4(kaç tane son 4 oldu bilmiyorum)belli.

Aydın neden ağlıyordu acaba ya ? İnşallah ailesiyle ilgili kötü birşey olmamıştır çünkü babası hastaydı falan diyorlardı,inşallah kötü birşey yoktur.

Merve bitanesin, 3 karaktersizle sana başarılar. kazanamasanda geçen hafta ve bu akşam ihsan karaktersizine yaşattıkların için sana helal olsun. Adamda biraz karakter olur

insan Merve'si değil ki.. dünkü oyunlar olduğu sürece düello'daki gibi o kızı yenmenin imkanı yok.. kan ter içinde bi taraf , merve'ye baktığın anda bitersin zaten hem mental hem fiziki açıdan.. buz gibi bi ifade yorulmamış 5 saat daha dururum bakışı haha.. aslanım bnm yürüyedursun o 3 dımbığı da göndersin aynı şekilde..

Doruk Ünlü' Alıntı:
Ben de şöyle bir bilgi vereyim ; 2.etaba 1 kız 4 erkek kalmış sadece kızın Merve olduğunu biliyorum.

İhsan kazanır umarım.Hakan favorim olsa da pek şans vermiyorum artık.

Sadece kaç kişinin finale kalacağını bilememişim :) Ama İhsan kazanır umarım lafımın arkasında değilim artık.Merve kazanır inşallah, en çok o hakediyo.