'Survivor Kızlar Erkekler'

Düello olmaz çünkü fragman'da acun şöyle diyor bu açacağım kağıttan gizem çıkarsa gizem survivor'a veda edecek metin çıkarsa metin edecek,bu durumda eşitlik var ve son kağıt açıldığında eşitlik bozulacak,eşitliğin bozulmaması için son kağıttan başka bir ismin çıkması lazım oda çok az ihtimal çünkü bu adada 2 grup var bir grup metin'i yazdı diğer grup gizem'i,belki seda taraf olmamak adına alakasız bir ismi yazmış olabilir öyle olursa düello olur.

Gizem'in gitmesi için oy atacaklar:ERTAN,İHSAN,OĞUZHAN,KEMAL,METİN,AYDIN ( 6 KİŞİ )

Metin'in gitmesi için oy atacaklar:hakan(2),gizem,merve,emin ( toplam 5 oy )

Eşitliği bozacak olan kişiler seda ve başak'tır.Başak'ta metin'e oy verdiyse 6-6 oluyor bu durumda kilit isim seda,seda metin'e verdiyse oyunu metin gidiyor,seda gizem'e verdiyse gizem gidiyor seda metin veya gizem dışında birine verdiyse oyunu düello oluyor.

Ah Acun ah Hakan elenmesin diye elinden geleni yapıyorsun.İnş İhsan alır parayı.Bu arada Başak'ta kızlar arasında en zeki,en mantıklı,dürüst ve güzel olanı.İyice kanım kaynamaya başladı.Seda'ya ayrı bir parantez acmak gerekirse tek kelimeyle kafadan çatlak ve sinir bozucu :oops:

Seda şu sarışın olan mı ? Eğer oysa harika(!) ingilizcesi var Murat Abi, yakışır sana :)

Şaka bir yana o ingilizce olayı ile her ne kadar bende etkisini azaltsada çok güzel kız seda =)

Büyük bir Spoiler veriyorum.

Son 4

İhsan-Ertan-Seda-Başak

Bildiğiniz üzere Yarışma önceden çekilip, sonradan ekranlara canlı olarak lanse ediliyor.

elimde bunun ile ilgili fotoğraflar mevcut.
isteyenlere gönderebilirim.
siteye ekliyemiyorum. çok büyük fotolar.

:) Hakan İhsan finalde deniyor Abdullah kardeşim :)

Senin spoiler birazcık eski sanırım ki internette kısa bi araştırma yaparsan forumların çoğunda da hakan ve ihsan ismi söyleniyor.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Düello olmaz çünkü fragman'da acun şöyle diyor bu açacağım kağıttan gizem çıkarsa gizem survivor'a veda edecek metin çıkarsa metin edecek,bu durumda eşitlik var ve son kağıt açıldığında eşitlik bozulacak,eşitliğin bozulmaması için son kağıttan başka bir ismin çıkması lazım oda çok az ihtimal çünkü bu adada 2 grup var bir grup metin'i yazdı diğer grup gizem'i,belki seda taraf olmamak adına alakasız bir ismi yazmış olabilir öyle olursa düello olur.

Gizem'in gitmesi için oy atacaklar:ERTAN,İHSAN,OĞUZHAN,KEMAL,METİN,AYDIN ( 6 KİŞİ )

Metin'in gitmesi için oy atacaklar:hakan(2),gizem,merve,emin ( toplam 5 oy )

Eşitliği bozacak olan kişiler seda ve başak'tır.Başak'ta metin'e oy verdiyse 6-6 oluyor bu durumda kilit isim seda,seda metin'e verdiyse oyunu metin gidiyor,seda gizem'e verdiyse gizem gidiyor seda metin veya gizem dışında birine verdiyse oyunu düello oluyor.

Nerden biliyosun Eminin Metine attığını Başakla Seda metine atmış Emin herhangi birine atmış olabilir oda büyük olasılıkla Ertandır.

Bu hafta Tombik Metin gitti.Başta sarı çiyan Seda ve Gerzek Emin bey sayesinde :)

Ah Emin sivil hayatta karşıma cıkma seni şişlemeyen :oops:

Bu kadar sinir bozucu bir herif yok 1 hafta önce Hakan'na sen abab parasıyla yaşıyon,kız peşinde koşuyon filan Hakan kırcaktı bunu 2 gün sonra Hakanla canciğer kuzu sarması.Bi insan 10 saniyede 85 defa nasıl değişir ve döner izleyin Format Emin :) :)

Seda'nın tek suçu başta bir taraf seçmemesiydi.

İhsan'da az çakal değil.İşte boş oy atacaksan Emin abi'ye at diyor eee yani üstü kapalı bize çalış diyor.Yemedi bu sefer oyunları.

Beter olun bakalım bunaklar :) umarım haftaya Ertan gider :)

Oh be ...

Bu hafta müthişti,şimdiye kadar izlediğim en güzel bölüm oldu,İhsan kardeşim Hakan'a her türlü kapağı yaptı yarışmada ve kol kanat nasıl kırılır gördü Hakan,Şimdi sıra sende hakan ..

İşte Survivor bu be,Hemşerim Ertan'ı,Adam gibi adam İhsan'ı,Arnavut Aslan'ı Aydın'ı,Mert adam Oğuzhan abiyi,Has cimbomlu Kemal abiyi ve gerçekten 10 numara kız olan Başağı tebrik ediyorum,hepsini çok seviyorum.

Bu Emin kadar dönek adam görmedim ben :) Geçen hafta Gizem'e ''senin arkanda koskoca Emin abin var korkma'' diyen adam bu hafta oylamada Gizem'i yazıyor :)
Messi'nin insan olduğuna inanıyorum bu Emin'in insan olduğuna inanmıyorum :) :)

Oğuzhana çıkan oylar Hakandan çıktı. Gizemi hakan göndermiş oldu.

Bu arada İhsan Hakanın tarafına geçmiyecek mi acaba.

İlginçleşti yarışma. Gizemi sevmiyordum iyi oldu :)