Sylvia Fowles

Sylvia gayet iyi durumda, hiçbir sıkıntısı yok oynayacak. Zaten oynamayacak olsa maça çıkmamıza da gerek kalmaz.

Ayrıca üstüste bütün maçlarda 40 dakika oynatılırmı diyen arkadaşlara Melisa'nın sakatlığında Fenere karşı kimi 5 dakika pivot bölgesinde oynatmak istersiniz diye soruyorum? Melisa'nın sakatlığı ciddi anlamda etkiledi bizi o bölgede. Bahar ve Sylvia mecburen sürekli oynamak zorundalar. Bende başlarda endişeleniyordum bu kadar çok oynadığı için ama emin olun o 40 dakikaların üstüne bir 40 dakika daha oynayabilecek güçte ve kondüsyonda bir oyuncu.

Sylvia gayet iyi durumda, hiçbir sıkıntısı yok oynayacak. Zaten oynamayacak olsa maça çıkmamıza da gerek kalmaz.

Ayrıca üstüste bütün maçlarda 40 dakika oynatılırmı diyen arkadaşlara Melisa'nın sakatlığında Fenere karşı kimi 5 dakika pivot bölgesinde oynatmak istersiniz diye soruyorum? Melisa'nın sakatlığı ciddi anlamda etkiledi bizi o bölgede. Bahar ve Sylvia mecburen sürekli oynamak zorundalar. Bende başlarda endişeleniyordum bu kadar çok oynadığı için ama emin olun o 40 dakikaların üstüne bir 40 dakika daha oynayabilecek güçte ve kondüsyonda bir oyuncu.

Çok iyi oldu bu haber.

Sylvia ülkemizden bu gece ayrılacağı için kendisiyle roportaj yapma fırsatını bulamadık malesef. Ama burada yazılan bütün mesajları kendisine ilettik ve çok mutlu oldu. Herkesi çok sevdiğini ve hayatında gördüğü en iyi taraftar olduğunu belirtip bir de müjde verdi. 1 değil 2 sene daha bizimle :)

Ben Fowles'ı çok seviyorum ya,erkek basketbolunda da hep pivotları,pota altında etkili olan oyuncuları sevmişimdir,bayan basketbolunda en sevdiğim oyuncu fowles önümüzdeki sezonda Galatasaray'da olacak olması büyük mutluluk benim için.

Yanılmıyorsam başka blog ve sitelerin adını buraya yazmak dogru değil diye biliyorum.kesin bilmedigimden isim vermeyeyim.Başka bir kaynakda da Fowlesin 2 yıl daha bizle kalacagına dair bilgiyi twitlerine koymuşlar :) :) :) (söylediklerine aynı burası kadar güvendiğim bir yerdir)

Yanılmıyorsam başka blog ve sitelerin adını buraya yazmak dogru değil diye biliyorum.kesin bilmedigimden isim vermeyeyim.Başka bir kaynakda da Fowlesin 2 yıl daha bizle kalacagına dair bilgiyi twitlerine koymuşlar :) :) :)

Mert, bir önceki mesajını yazmadan önce alttaki mesajı okusan o sitelerin haberi nereden aldığını öğrenecektin. Gerçi bunu da okumaman muhtemel :)) Neyse sonuçta haberi Önder verdi yani buradan aldıkları haberi taşıyor o dediğin sitelerde.

Mert, bir önceki mesajını yazmadan önce alttaki mesajı okusan o sitelerin haberi nereden aldığını öğrenecektin. Gerçi bunu da okumaman muhtemel :)) Neyse sonuçta haberi Önder verdi yani buradan aldıkları haberi taşıyor o dediğin sitelerde.

O zaman pardon :) mutluluk sarhosu oldugumdan dikkat etmemişimdir.

Zaten ortaya koydugu mücadeleyi ve takımımız için sakat sakat oynamayı(hiç bir uzunumuz kalmamıstı o an sahada) göze aldıgını düsünürsek takımımızda kalacagına dair inancım artmıştı.

Çok güzel bir haber. Hemde 2 yıl. :) Takımımız ve onun için o iki yıl dolu dolu geçer inşallah.
Dilerim bu güzel haberlerin devamı da gelir, herşeye inat çok ama çok daha güçlü olalım.