Fowles da insan 3 mac ust uste dinlendirilmeden 120 dakika oynatiyorsun el insaf ya.
Sylvia gayet iyi durumda, hiçbir sıkıntısı yok oynayacak. Zaten oynamayacak olsa maça çıkmamıza da gerek kalmaz.
Ayrıca üstüste bütün maçlarda 40 dakika oynatılırmı diyen arkadaşlara Melisa'nın sakatlığında Fenere karşı kimi 5 dakika pivot bölgesinde oynatmak istersiniz diye soruyorum? Melisa'nın sakatlığı ciddi anlamda etkiledi bizi o bölgede. Bahar ve Sylvia mecburen sürekli oynamak zorundalar. Bende başlarda endişeleniyordum bu kadar çok oynadığı için ama emin olun o 40 dakikaların üstüne bir 40 dakika daha oynayabilecek güçte ve kondüsyonda bir oyuncu.
Yanılmıyorsam başka blog ve sitelerin adını buraya yazmak dogru değil diye biliyorum.kesin bilmedigimden isim vermeyeyim.Başka bir kaynakda da Fowlesin 2 yıl daha bizle kalacagına dair bilgiyi twitlerine koymuşlar
Mert, bir önceki mesajını yazmadan önce alttaki mesajı okusan o sitelerin haberi nereden aldığını öğrenecektin. Gerçi bunu da okumaman muhtemel ) Neyse sonuçta haberi Önder verdi yani buradan aldıkları haberi taşıyor o dediğin sitelerde.