• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sylvia Fowles

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Şampiyonluk dışında,bireysel olarak 2 isteğim var senden
bir tanesi İpekçide smaçı vurmak diğeri ise caferağada :)

Bu seneyle başlayıp arka arkaya gelecek şampiyonluk zinciri için bir zahmet takımda tutsunlar :)

23 sayı, 21 ribaund, 3 blok.

Herşeyden önce o hırsı ve 40 dakika çıkmadan oynaması...

Seneye bizimle kalacak, buna da eminim artık.

23 sayı, 21 ribaund, 3 blok.

Herşeyden önce o hırsı ve 40 dakika çıkmadan oynaması...

Seneye bizimle kalacak, buna da eminim artık.

Bir oyuncu daha ne yapsın. Bütün maç ekmeğini taştan çıkardı neredeyse. Doğru düzgün top inmedi kendisine. İnenler de pota altına uzak noktalarda indi hep. Tebrik ediyorum kendisini gerçekten helal olsun...

ayık ol matovic

O Angel'a koyduğun blok var ya blok değil Osmanlı tokadıydı.

Övecek kelime bulamıyorum Türkçem yetmiyor benim Fowles için. Ağzımı açıyorum, kalıyorum öyle.

Final serisi iki maçtaki ortalamaları:24 sayı-15.5 ribaund-3 blok :)
Haksız rekabet :)Nazar değmesin!

Allah seni sakatlıklardan korusun ve başımızdan eksik etmesin inşallah..

Sen var ya sen başımın tacı gözümün bebeği..sen var ya sennn .... :)

Belki çoğunuz abarttığımı düşünebilirsiniz ama benim bu topraklarda izlediğim en muhteşem oyuncudur Sylvia Fowles..Ve kendisine olan hayranlığım her geçen gün artıyor..

'' Haksız Rekabet '' kendisini en iyi tanımlayan cümledir yani. Ötesi yok. :)

Senin karşındaki oyunculara acıyorum seneler boyunca sakatlıksız kalırsın takımda inşallah BİG SYL

40 dakika oynamaz , oynamaz , oynamaz.. oynatılmamalı hele hele böyle seriler de.. hoca hakkın da çok büyük fikirlerim yok fakat kendi elleriyle kaybetti kızı 2. maçtan sonra.. yazık..

Hakikaten pestili çıkmaya başladı. Dördüncü maçta ne kadar ayakta kalabilecek acaba.. Melisa Can bari Pazar günü oynasa

Fowles'ın sağ dizinde ve sol ayak bileğinde şişlikler var, iyi görünmüyordu. Kopmuş maçın son 2 dakikasında zorlamanın çok manası yoktu.

Herşeyi geçiyorum da son 2 dakika fark 9 sayıyken ve zaten sakatlanmışken oyuna girmek istemesi gözümde değerini bir kat daha arttırdı.

Fowles da artık bizden biri, nasıl Seimone da bizden biriyse...

Geri