• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sylvia Fowles

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Re: 34 # Sylvia Fowles

bu kız sahada nasıl çıldırmıyor :)

Fowles'ta gitsin dimi 6 sayı atmış sadece. Nasıl olsa sadece bu maçı izliyosunuz(bazılarınız umarım kendilerini biliyolardır) Hadi şimdi buraya gelip yazın bişeyler hatta burayada Rado gitsin yazın erkek takımının tarafına ışıl gitsin yazdığınız gibi!

Takımında Fowles olsun ama sen onu kullanama...
Acı verici...

Şu kadın o kadar büyük bir koz ki elimizde...

Eline topu her aldığında ikili sıkıştırma yapıldı. 3 doğru pas ile her hücumda bomboş şutu bulabilirdik ama sanırım hazırlıksız yakalandık bu sürprize.

İkinci maç umarım farklı olur, Fowles'ı daha etkin kullanabiliriz.

fowlesin sozlesmesi kac yillik umarim uzun yillar bizim formamizi giyer ama umudum pek yok maalesef :(

Seimone ile birlikte dünya karmasına seçilmiş.

DÜNYA KARMASI:
G Monica Wright (Lotos Gdynia ? ABD)
G Seimone Augustus (Galatasaray Medical Park ? ABD)
F Angel McCoughtry (Fenerbahçe ? ABD)
F Candice Dupree (Good Angels Kosice ? ABD)
C Sylvia Fowles (Galatasaray Medical Park ? ABD)

AVRUPA KARMASI:
G Celine Dumerc (UMMC Ekaterinburg ? FRA)
G Alba Torrens (Halcon Avenida Salamanca ? İSP)
F Amaya Valdemoro (Rivas Ecopolis ? İSP)
F Sandrine Gruda (UMMC Ekaterinburg ? FRA)
C Sancho Lyttle (Halcon Avenida Salamanca ? İSP)

Şu Avrupa Karması'nı gözden geçirmek lazım sezon sonu ordan 2-3 oyuncu kapmamız lazım.

Dünya karması ilk 5ine seçilen 2 oyuncuyu içeren bi kadromuz var ancak doğru düzgün bir hedefimiz yok.. Yazık gerçekten

geri kalan 8 oyuncu çok kötü çünkü..

fowlesı lıgde sampıyon olamazsak takımda tutamıcagımızı dusunuyorum.daha kotusu fenere gıdıcek gıbı bı hıs var ıcımde

Umarım sezon sonu ayrılmaz :(

Gelecek sene almak isterlerse bize para ödemek zorundalar.

Bunlarda bu vizyon varken ödemeyi de bence yaparlar. Ancak Fowles'in şampiyon olamayız diye gideceğini hiç zannetmiyorum. Kaldı ki sonuçta final oynayan bir takımda bulunmuş olacak en kötü.. Ama üzerine binen yükten dolayı yıpranmamak isteyebilir belki, orasını bilemeyiz

Gelecek sene almak isterlerse bize para ödemek zorundalar.

sence avrupa sampıyonlugu ıcın gıdenlerden sonra o kadar para harcayıp gene en ıyılerını alanlara koyar mı bence koymaz yani. boyle dusunuyorum ama temennımız tabıkı takımda kalması

Fenerin elinde avrupa standartlarında 2 tane uzun oyuncu var onların kıta dışı kotasını Fowles veya başka bir uzun ile dolduracaklarını sanmam...

fowlesı lıgde sampıyon olamazsak takımda tutamıcagımızı dusunuyorum.daha kotusu fenere gıdıcek gıbı bı hıs var ıcımde

Dün benche geldiğinde ondaki hırsı görmüştür salondakiler,ağlayacaktı neredeyse.

Seneye spartak tekrar atılım yapacak deniyor Fowles bence duruma bakacak eğer yşne bu tarz bir kadro kurulursa bağlasan burda durmaz....

Woman of the match :D Dişi Howard :D

Tamikanın gelmesiyle birlikte daha iyi kullanıyoruz onu :)

Bugünkü tek eksiği smaçtı :P

Geri