Teknosa Türkiye Kupası

Re: Teknosa Türkiye Kupası (20-22 Şubat İzmir)

Emre Evren İçöz' Alıntı:
[quote="mustafa_güler":2q57k04z]20 ŞUBAT CUMA

13.45 ERDEMİRSPOR-ALİAĞA PETKİMSPOR :)
16.00 G.SARAY CAFE CROWN ? ANTALYA B.B. (NTV SPOR ? CANLI)
18.15 BJK COLA TURKA ? EFES PİLSEN (NTV SPOR ? CANLI)

20.30 F.BAHÇE ÜLKER ? TÜRK TELEKOM (NTV SPOR ? CANLI)

21 ŞUBAT CUMARTESİ

15.00 YARI FİNAL 1. MAÇ (NTV SPOR ? CANLI)
17.15 YARI FİNAL 2.MAÇ (NTV SPOR ? CANLI)

22 ŞUBAT PAZAR

16.00 FİNAL (NTV SPOR ? CANLI

Bütün maçları canlı yayınlasalardı daha iyi olurdu.
başka maç varmıki canlı yayınlanacak???[/quote:2q57k04z]
siyah olan macida izlemek istiyor galiba Sevgili Mustafa.

Recep Sarımeşe' Alıntı:
[quote="Turgut Sahin":34a9i3lm]Çok iyi bir kura çektik.Rakipler küçümsemek gibi olmasın ama diğer turda da Erdemir-Aliağa'dan biri geldimi tamamdır. :)

Maçların saatleri ne zaman belli olur acaba?Ona göre okulu asıp asmayacağımıza karar verelim.

Turgut ilk gün maçları 14.00 , 16.00 , 18.00 , 20.00 de olur muhtemelen .. 14 veya 16 de olursa muhtemelen okulu asmak zorunda kalacaksın :)[/quote:34a9i3lm]

Evet ya.Maç 16:00'daymış.Zaten 15:35'te çıkıyoruz.Törenden önce müdür en az 45 dakika konuşur.Maça yetişmek imkansız olur.O yüzden öğle arası tüymek en iyisi. :)

Hiç sorma Turgut ya benim okul 17:15 de bitiyor :p
Bende tüyecem herhalde :)
Tüymesine tüyerizde geçen Altay maçındada tüymüştük babam akşam sorun etmezse tüyme serilerime bir yenisi daha ekler cuma günü maçta olurum :)

En zor kura yine Beşiktaş'a çıktı, neyse önemli olan katılmaktı :)

Erdemir-Aliağa eşleşmesi ile enteresan, herhalde "seribaşı" gibi bir terimin varlığından bihaber olan tek federasyon bizimki..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
En zor kura yine Beşiktaş'a çıktı, neyse önemli olan katılmaktı :)

Erdemir-Aliağa eşleşmesi ile enteresan, herhalde "seribaşı" gibi bir terimin varlığından bihaber olan tek federasyon bizimki..

aliağa grubu birinci bitirmişti ama yine de seribaşı uygulaması kullanılmadı

Sadece o eşleşme için değil, genel anlamdaki kura değerlendirmesi ilginç. Eğer hiçbir avantajı yoksa gruplarda çekişme bile olmaz, rekabeti arttırmak adına böyle uygulama yapmak daha mantıklı olacaktır. Örneğin ilk iki maçını kazanan iki takımın çıkması garanti ise aralarında oynayacakları son maçın ne keyfi olabilir? Birde seribaşı uygulamasını düşünerek bu maçı değerlendirelim, elbette önemli farklar olacaktır ama sevgili Federasyonumuz her işi baştan savma yapmaya devam ediyor..

Kuranın daha iyisi de şu olur: Erdemir-Aliağa galibiyle yarı finalde eşleşir finalde kim olursa olsun kupayı alırız. Ben Galatasaray'ın finale yükselirse kupayı kazanacağına inanıyorum.

Takımın yıllardır kupası yok.
Yapmaları gereken 3. gün boyunca full konsantre oynamak ve en az hatayı yapmak...
İlk günler her zman zordur, o yüzden olabilecek en iyi iki kuradan birisi olmuş.

Re: Türkiye Kupası

Türkiye Kupası'nda Beşiktaş Bahtsız Bedevi rolünü oynuyor. :)
Fülker ile Telekom için söylenecek söz ise Bir İpte İki Cambaz Oynamaz. :)

Hadi inanalım ve şu kupayı alalım artık , günlük performansların önemli olduğu bir turnuva ve savunma artı inanmışlık ikilisiyle bunu yapabiliriz.

Kura şansı yanımızda olmaya devam et , finale çıkarsak parçalayacağız çünkü

Teknosa Türkiye Kupası Şampiyonu kim olur ?
Fenerbahçe Ülker % 31,57
Efes Pilsen % 29,62
Galatasaray Cafe Crown % 22,78
Beşiktaş Cola Turka % 11,75
Türk Telekom % 2,58
Aliağa Petkim % 0,82
Antalya BŞB % 0,44
Erdemir % 0,44

Ntvspor'daki anket sonuçları

mustafa_güler' Alıntı:
20 ŞUBAT CUMA

13.45 ERDEMİRSPOR-ALİAĞA PETKİMSPOR
16.00 G.SARAY CAFE CROWN ? ANTALYA B.B. (NTV SPOR ? CANLI)
18.15 BJK COLA TURKA ? EFES PİLSEN (NTV SPOR ? CANLI)

20.30 F.BAHÇE ÜLKER ? TÜRK TELEKOM (NTV SPOR ? CANLI)

21 ŞUBAT CUMARTESİ

15.00 YARI FİNAL 1. MAÇ (NTV SPOR ? CANLI)
17.15 YARI FİNAL 2.MAÇ (NTV SPOR ? CANLI)

22 ŞUBAT PAZAR

16.00 FİNAL (NTV SPOR ? CANLI

Bütün maçları canlı yayınlasalardı daha iyi olurdu.
Keşke en azından final'i ntv verseydi

Sarı - Lacivertlilerin çok önemli iki oyuncusu, Teknosa Türkiye Kupası finallerinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Ülker'de Oyak Renault maçına ısınırken sakatlanan Ömer Onan ile birlikte grip olan Semih Erden'in Teknosa Türkiye Kupası'nda forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Potada Fener programında iki oyuncunun durumu hakkında konuşan Asbaşkan Mahmut Uslu, Ömer Onan'ın gelecek haftaiçinde oynanacak Cibona Zagreb maçına yetiştirilmeye çalışıldığını belirtirken Semih'in de grip nedeniyle Türk Telekom karşısında oynayamayacağını söyledi.

mustafa_güler' Alıntı:
Sarı - Lacivertlilerin çok önemli iki oyuncusu, Teknosa Türkiye Kupası finallerinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Ülker'de Oyak Renault maçına ısınırken sakatlanan Ömer Onan ile birlikte grip olan Semih Erden'in Teknosa Türkiye Kupası'nda forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Potada Fener programında iki oyuncunun durumu hakkında konuşan Asbaşkan Mahmut Uslu, Ömer Onan'ın gelecek haftaiçinde oynanacak Cibona Zagreb maçına yetiştirilmeye çalışıldığını belirtirken Semih'in de grip nedeniyle Türk Telekom karşısında oynayamayacağını söyledi.

Çok üzüldüm yaa :ehue :ehue :ehue

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="mustafa_güler":3pqtvl7t]Sarı - Lacivertlilerin çok önemli iki oyuncusu, Teknosa Türkiye Kupası finallerinde forma giyemeyecek.

Çok üzüldüm yaa :ehue :ehue :ehue[/quote:3pqtvl7t]

Ben üzüldüm,orada bir insan acı çekerken o veya bu sebeple sevinemezdim de zaten...

Alperen beni yanlış anladın galiba. Ben onlar kupa maçlarında oynayamıyacak diye sevindim. Ben canimiyimde başka bir insanın acı çekmesi beni mutlu etsin.

Saadet Unal' Alıntı:
Alperen beni yanlış anladın galiba. Ben onlar kupa maçlarında oynayamıyacak diye sevindim. Ben canimiyimde başka bir insanın acı çekmesi beni mutlu etsin.

Hayır sadist olduğunu iddia etmiyorum,ben yanlış anlaşıldım... :)

Ama sonuçta oynayamamaları için acı çekmeleri gerekmiyor mu? :roll:

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":1a4u5qr1]Alperen beni yanlış anladın galiba. Ben onlar kupa maçlarında oynayamıyacak diye sevindim. Ben canimiyimde başka bir insanın acı çekmesi beni mutlu etsin.

Hayır sadist olduğunu iddia etmiyorum,ben yanlış anlaşıldım... :)

Ama sonuçta oynayamamaları için acı çekmeleri gerekmiyor mu? :roll:[/quote:1a4u5qr1]

Alperen ben senin gibi geniş düşünemem fbli bir oyuncu oynayamıyacak diye üzülemem üzgünüm.

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":3t21p15t]

Çok üzüldüm yaa :ehue :ehue :ehue

Ben üzüldüm,orada bir insan acı çekerken o veya bu sebeple sevinemezdim de zaten...[/quote:3t21p15t]

Üzül demedim ki,ben üzüldüm dedim,forum fikir ve düşüncelerin paylaşılabileceği bir platform olduğu için kendi fikrimi belirttim.

Umarım Fenerbahçe sakatsız olarak ilk turda elenir... :)