Teknosa Türkiye Kupası

Re: Teknosa Türkiye Kupası (20-22 Şubat İzmir)

Abi 25 atmasına kızmıyorum,7 de 4 atacak falan,ve her mesajın bu şekilde olması neredeyse...

Yani haksız mıyım bilmiyorum ama böyle düşünüyorum...

Galatasaray Cafe Crown'da sağ ayak bileğini burkan ve kontrollerin ardından kemiğinde ödem tespit edilen Antonio Graves'in İzmir'de forma giyemeyeceği öğrenildi.

En son 14 yıl önce İzmir'de Türkiye Kupası sevinci yaşayan ve önümüzdeki haftasonu yine İzmir'de gerçekleştirilecek Teknosa Türkiye Kupası 8'li Finali'nde şampiyonluk hedefleyen Galatasaray Cafe Crown'da Graves şoku yaşanıyor.

Sarı kırmızılıların bu sezon kadrosuna kattığı Birleşik Amerikalı oyuncu Beko Basketbol Ligi'nde 19 maçta 17.3 sayı, 2.4 ribaund, 1.9 asist ve 1.8 top çalmayla oynamış, takımın kendisine 2. sırada yer almasında pay sahibi olmuştu. Ancak Galatasaray Cafe Crown'da tek sıkıntı Antonio Graves değil.

Uzun süren sakatlığından bir süre önce dönen Dejan Milojevic'in de dizinde ağrılarının bulunduğu, Sırp oyuncunun İzmir'de forma giymesinin zor gözüktüğü söyleniyor.

Sezon başından bu yana bir çok olumsuzlukla mücadele eden Galatasaray Cafe Crown'da bu gelişmeler moralleri bozarken yaklaşık 3 haftadır sahalardan uzak olan Cüneyt Erden'in kupa maçlarına yetişecek olması ise antrenör Koray Mincinözlü'yü biraz olsun sevindirdi.

Kaynak: NTV Spor

herkese iyi akşamlar.foruma yeni oldum saygılar sunuyorum.takım eksik oynamaya alıştı,ümidimizi kaybetmeyelim diyorum.guroviç ve cüneytin oynayacağını düşünürsek çok şey kaybetmiş olmayız sanıyorum.

Antalya B.Ş.B'yi geçsek bile Telekom ya da Efes'i bu kadroyla geçmek oldukça zor.

Kupadan da ümidi kestim...

Galatasaray'ın laneti sürüyor

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Sarı - Kırmızılılar, Teknoka Türkiye Kupası öncesinde yine en önemli oyuncularınan kötü haberler aldı.

Teknosa Türkiye Kupası öncesinde Galatasaray Cafe Crown'da sakatlık sorunu yaşanıyor. Sarı - Kırmızılılar en önemli skor opsiyonlarından Antonio Graves'in sakatlandığı ve İzmir'de forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. ABD'li oyuncuyla birlikte Dejan Milojevic'in de ağrılarının arttığı ve Antalya BŞB. karşısında oynayamayacağı belirtildi.
basketdergisi.com

milo ikinci maçta oynar heralde

NTVSPOR Graves forma giyemeyecek , Milojevic'in oynaması zor diyor
BASKETDERGİSİ Milojevic forma giyemeyecek , Graves'in oynaması zor diyor

İhtimal az olsada 1'i oynayabilir . Ayrıca ''kupa bizim için bitti'' ve buna benzer sözler sarfetmeyelim . Unutmayalım ki Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır .

Çok kötü oldu Milo ile Graves'in sakatlanması.Kupada yolumuza devam etmek için böyle iki kritik oyuncuya ihtiyacaımız vardı.İşimiz çok zor.

Arkadaşlar Graves ve Milojevic'in sakatlıkları çok kötü olmuş.Bizim için kupa yolunda çok büyük bir sıkıntı olucak bu sakatlıklar.Fakat morallerimizi bozmamamız lazım.Sonuçta bu sakatlıklarla sene başından beridir uğraşıyoruz.Hem uzun süredir takımda yerini alamayan Cüneyt Erdeninde oynayacak olması (kesin mi bilmiyorum ama öyle yazıyor) bizim için en azından umutlandıran bir haber olmalı.

Takımımızın bu sene 14 yıllık suskunuluğa bir son vereceğine gönülden inanıyorum.Sakatlıklara inat,şanssızlığımıza inat bu kupayı alabiliriz.Yeterki camia olarak inanalım.

milonunda linderothdan farkı yok oda muzmin sakat bide popsı istiyodum hiç gelmesin okadar sakat varken bide onun sakatlık problemlerini cekemeyiz

Milo haftasonu çok başarılı bir maç geçirmişti.Sanırım sakatlığı tamamen atlattı demiştim ki yine böyle bir haberle karşı karşıya kaldık.Bence Milojevic takımımız için çok önemli bir oyuncu.Umarım 5 dakika bile olsa kupa maçlarında takımımızın kadrosunda yer alır.

Bu gelişmeyi sordum bizzat. İki oyuncumuzun da oynaması zor. Kesin değil ama zor.