Beşiktaş'ta istifa mı geliyor?
Beşiktaş Bayan Basketbol Takımı'nın ilk defa Avrupa Kupası'nda mücadele eden Ermenistan'ın HATIS takımına yenilmesi başantrenör Aziz Akkaya'yı istifayı düşünmesine neden oldu.
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 22:27 TSİ 26 Kasım. 2009 Perşembe
FIBA Bayanlar Avrupa Kupası (F) Grubu maçında Ermenistan'ın HATIS takımına 87-64 yenilen Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı'nda başantrenör Aziz Akkaya, görevini bırakabileceğini söyledi.
Karşılaşma sonrası açıklama yapan Aziz Akkaya, HATIS takımı karşısında aldıkları yenilgi için, "Çok büyük bir ayıp. Beşiktaş tarihine sürülmüş bir leke olduğunu düşünüyorum" derken, başarısızlığın bir bedeli olması gerektiğini kaydetti.
Beşiktaş Kulübü yöneticileriyle görüşüp bir karar alacağını dile getiren Akkaya, şunları söyledi:"Herhalde böylece süremizi de doldurmuş olacağız. Geçen hafta Galatasaray maçını kaybettik. Şimdi de, ilk defa Avrupa kupasında oynayan bir takıma kaybediyorsanız, bunun bir bedeli olması lazım. Bu bedeli de bir şekilde ödeyeceğiz. İstediğimiz takımı kuramıyoruz. Daha iyi bir takım kurmamız lazım ama olmuyor. Şu an kaybettiğimiz çok fazla bir şey yok. Ancak aldığımız sonuçların bir bedeli olması lazım. İstifa etmeyi düşünüyorum. Yöneticilerle oturup, karşılıklı konuşmamız lazım. Ben buraya uzun yıllar emek verdim. Bir takım bu kadar kötü oynuyorsa, bunun bir sebebi vardır. Bugün genç takım olsaydı sahada, daha iyi oynardı."