TKBL 2009-2010 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: TBBL 2009-2010 Sezonu

Ben Aziz hoca konusunda farklı düşünüyorum. Saha içi davranışları, oyuncu iletişimi, bunların hepsi antrenör tiplerine göre farklılık gösterir.Beğenilir, beğenilmez. Sadece antrenör olarak taktik, teknik değerlendirmelerde de bulunmak çoğu zaman zordu takımına hiç bir zaman Galatasaray, Fenerbahçe kadar yatırım yapılmadı. Ekonomik sorunlar, gelen giden oyuncular tüm bunlara rağmen kendisi elinden geleni yapmış, eline gelen şaöpiyonluk kazanacak tek kadroyu da zaten şampiyon yapmıştır. Sezon içi sorunlar olursa yatırım belli seviyelerde kalırsa yeni gelecek antrenör Aziz hoca'dan daha fazlasını yapamayabilir. İstifa durumu olursa tabi ki.

Hakikaten süpriz olmuş yani...Beşiktaş'ın iyi bir kadro oluşturduğunu düşünüyordum,demekki birşeyler eksik...Aziz hoca az mı bağırıyor acaba...
Ayrıca bu Ntv hakikaten abarttı,yense haber yapmazdı...Yenildi hemen kara bir başlık,arkasından kara bir senaryo...Çok dikkat çekiyorsunuz çok...

Hatis yeni kurulan bir takım değil.. ilk kez Avrupa kupalarına katıldıkları doğru olsada bu kötü bir takım oldukları anlamına gelmez ciddi bir yatırım yapılmıştı ve sponsorlar desteğiyle ilk kez Eurocup'a katıldılar.. Aziz hoca anladığım kadariyle bir bahane arıyordu tüyüp gitmek için fırsat bu fırsat dedi herhalde..

Maça gitmek için yola çıktım. Önce ikinci köprü sonra birinci köprüye kaçıp ikisininde kilit olduğunu görüp döndük. Takip etmek isterdim durumu.

Bugün Botaş bir ara 14 sayı farkla öne geçtiği maçta Ceyhan'a yenildi.. Gidip takımı destekleyelim dedik bayram bayram sinir olup geldik.. Yalnız Ceyhan'lılarda bir sorun olduğu kesinde oranın havasından mıdır suyundanmıdır bilinmez oraya transfer olan oyuncularında kimyası bozuluyor.. Benchteki oyuncular oyuncu değil taraftar gibi maşallah.. Onlarada ayrı gıcık oldum valla.. :)

Açıkçası, Üniversite ve Çankaya'dan bu performansı beklemiyor ve Kocaeli'den sonra bu iki takımdan birinin küme düşmesini bekliyordum; ama ciddi ciddi Botaş'ın da düşme ihtimali belirmiş durumda.

Çankaya arada Samsun'u da alabilirdi valla, ertelenmeseydi maç. O teknik ekiple galibiyetler alması da ilginç bence, sürekli oyunculara dalacakmış izlenimi veren bir coach. Hani çok değişik coachlar deneyimledik geçen zamanda ama böylesi nadir görülür bence.

Botaş bayaga sıkıntılı potada artık.Bende maça gittim ve herşeye ragmen yenemediler Ceyhan 14 sayıdan geldi maçı yendi.Ceyhanın yabancı uzunu çok iyi performans gösterdi.

Botaş çok ruhsuz ve dikkatsiz oynuyor.Disiplin yok hoca ile oyuncular arasında bağ yok.Olcay hoca çok bagırıyor ve oyuncular negatif yönde etkiliyor böyle devam ederse çok zor günler bekliyor

ps:Ayrıca Botaş macına gelenler arasında Marina Kress'de vardı eski bir dostu görüp selam vermek ayrı bir duygu keşke şuan takımda olsa...Ayrıca Galatasaray atkısıyla bir arkadaşımızla resim çekildi bu işin bir başka tarafı

Murat İNAL' Alıntı:
Saadet maçı anlatsana biraz daha detaylı. Ciddi krize giricek Botaş çünkü.

Valla abi hiç birşey yolunda gitmiyor gibi.. Bazı oyuncular iyi niyetli ama maçın kahramanı, maçı kazandıran olmak derdinde sanki.. Böyle olunca takıma katkıdan çok zarar veriyorlar.. Mesela Burcu Uzun el üstünden ve dengesiz öyle saçma toplar kullandı ki zannedersin hücumun bitmesine 1 saniye var ve topu elden çıkarmak zorunda.. Pelin ve Burcu gibi genç oyuncular da bu maçta bayağı şans buldular ama ne yazık ki olumlu kullanamadılar.. Özellikle Pelin topla çok fazla oynadı, oyun kuramadı.. Gülşah diğer maçlara kıyasla iyiydi ama maçın bitmesine daha iyi bir süre varken 5 faulle oyun dışında kaldı.. Botaş'ın bu sene de işi zor.. Böyle devam ederse Play-off'u zor görür.. İnşallah yanılırım..

Marina'yı görmüşken ben de selam verdim sağ olsun çok sıcak davrandı :) Onu özlemiyor değilim..

Botaşspor'da neşter çalışmaları başladı

Yardımcı Antrenör olan Halil Demirbilek görevinden alınarak yerine AGİAD Bölgesel takımının antrenörü Mehmet Hoca getirildi.Mehmet Hoca hem Bölgesel lig'de hocalık görevini yapacak hemde Botaşspor'un yardımcı antrenörlük görevini üstelenecek.
Halil Demirbilek ise Botaş genç takım başına verildi.

Tangela hamlesi ilginç olmuş. İyice karıştırır.

Botaşta o hamle yetmez diyorum.

Saadet teşekkürler yazı için.

duyduğumda bende çok şaşırdım tangela smith in gelmiş olmasına.. iyi bir hamle tek başına yeterli olurmu bilmiyorum ama rusyada olmamasına da şaşırdım

Erdal Icelli' Alıntı:
Botaşspor'da neşter çalışmaları başladı

Yardımcı Antrenör olan Halil Demirbilek görevinden alınarak yerine AGİAD Bölgesel takımının antrenörü Mehmet Hoca getirildi.Mehmet Hoca hem Bölgesel lig'de hocalık görevini yapacak hemde Botaşspor'un yardımcı antrenörlük görevini üstelenecek.
Halil Demirbilek ise Botaş genç takım başına verildi.

Sanırım Halil Demirbilek aynı anda genç takımının başındaydı.Yeni olan birşey değil.

Orda Menejer ve hoca aynı anda gitmezse kötü yerlerde görürüz Botaş'ı..Menejer takıma katkı yapmaktan çok basketbol dışı olaylara kafa yoruyor benim gözlemlediğim kadarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...