TKBL 2009-2010 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: TBBL 2009-2010 Sezonu

Kerem SEÇER' Alıntı:
105-99 Ceyhan kazanmış.

M.Campbell 38 sayı 11 ribaund, L.Ervin 21 sayı 19 ribaund ile maçı getirmiş. Diğer iki yabancısı da istatistik olarak iyiler. İstanbul'da ise Gizem Yavuz 21 sayı 7 ribaund.

Beşiktaş Cola Turka da Panküp Kayseri'yi zor da olsa yenmeyi başardı. Devreyi 11 sayı geride kapadı Beşiktaş ama oradan dönüp maçı kazanmayı başardılar.

Çağlar, blogunda ki takım kadrosunda ki bir resim ne şahane yahu. Koptum. :)

Gökce Başaran' Alıntı:
Çağlar, blogunda ki takım kadrosunda ki bir resim ne şahane yahu. Koptum.

Aynen :) Nilay Yigit'in resminde bir gariplik var yahu :p

Botaş 53 Samsun 51

Galatasaray maçında çosan Burcu Uzun 1 sayıda kaldı
Whitney 12 sayı 13 ribaunt
Reves 18 sayı 13 ribaunt

Samsun bu sene daha kötü sanırım ?

Samsun daha zayıf bir ekip bu sene. Evinde gene her rajibi zorlar o atmosferde. Ama deplasmanda her takıma yenilebilir. Sayı güçleri çok kısıtlı. Botaş da evinde alır işte böyle galibiyetler. Lig 3 gruba ayrıldı. 1. grup şampiyonluk yarısındadakiler (Mersin,Gs,Fb,Bjk), ikinci grup playoffa girecekler (Tarsus, Samsun, Panküp Ted, Ceyhan, Botaş) biri dışarıda kalacak, 3. grupta küme düşme adayları ( İÜ, Çankaya, Kocaeli) Kocaeli kesin düşer diğer 2sinden de 1'i düşer. Ligin kalitesi arttı bence özellikle ilk 6 da olacak her takım her takımı yenebilecek seviyede bence. Tarsus, Ted iyi yatırım yaptılar bu sene.

Fenerbahçe: 71 - Mersin BŞB: 61

Botaş: 53- Samsun Basketbol: 51

http://sarayinsultanlari.blogspot.com/2 ... aclar.html

Latta'ya maçın başından başlayarak yapılan baskı, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ağzı yanan teknik ekibin taraftarından özür dilemesi gibiydi aslında. Boş alanı bulamayınca Latta hem gereksiz zorlamalar yaptı hem de takımın tüm ritmini bozdu ilk on dakikada. Yalnızca 11 sayı üretebildi Mersin ki onlar için çok çok düşük bir rakam bu. Sonrası kaçıp kovalamaca şeklinde geçti..

Erdal Icelli' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":2q2kz4p5]Çağlar, blogunda ki takım kadrosunda ki bir resim ne şahane yahu. Koptum.
[/quote:2q2kz4p5]

Aras bir şekil çekmiş ona, çok da güzel olmuş. :)

Planım Botaş - Samsun maçına gitmekti ama bir karışıklık oldu ve gidemedim.. Çok şey kaçırmışım.. Botaş'tan galibiyet beklemiyordum ama kazanmışlar.. Tebrikler..

Kritik anlardaki hakem kararlarının ve Beşiktaş aleyhine kolay çalınan faullerin etkisi olduğu haberini aldım, tabi maçı izlemeden yorum yapmak yanlış olur. Yinede tebrik etmek lazım Tarsus ekibini bu 79-76'lık galibiyetlerinden dolayı..

Ferhat,

Tarsus karşısında maçı hakem düdüklerine bırakmamak gerekiyor zaten. Ciddi sıkıntılar var sanırım. Tuğba da hiç oynamamış.

Tuğba henüz tam iyileşmediğinden forma giymiyor halen. Ligin ilk maçında ve hazırlık döneminde de forma giymedi kendisi. Savunma anlamında sıkıntı var takımda, bu nedenle özellikle deplasman maçlarında kazanmakta zorlanıyor takım ama yinede bu maç kazanılabilirdi dediğim etkenler olmasa belkide. Çünkü ilk yarıda önemli bir üstünlük vardı, teknik faullere kadar uzanan bölümde. Şu an çok fazla şeyler söylemek yanlış olur, izlemedim karşılaşmayı çünkü. Yabancılardan; Sandra Mandir ile Melek Bouthors'tan da yeterli katkı gelmedi henüz, Gergena ise geçen sezona göre çok durgun, teknik ekibin bu konuda biraz daha uğraşması lazım. Pek fazlada detaylara inmek istemiyorum, takıma biraz daha zaman lazım diyelim ve şimdilik noktayı koyalım :)

Panküp Kayseri Şeker bilmemne sponsor takımı Çankaya Üniversitesini 1 farkla geçmiş. Damla Gezgin 25 sayıyla en dikkat çekici isim olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...