TKBL 2009-2010 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: TBBL 2009-2010 Sezonu

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Kritik anlardaki hakem kararlarının ve Beşiktaş aleyhine kolay çalınan faullerin etkisi olduğu haberini aldım, tabi maçı izlemeden yorum yapmak yanlış olur. Yinede tebrik etmek lazım Tarsus ekibini bu 79-76'lık galibiyetlerinden dolayı..

3. çeyreğin sonunda bir sıkıntı olmuş, süre geç çalıştırılmış ki sık sık yaşanan bir durumdur. Bir de süre dolarken son hücumda üç sayı çizgisinin gerisinden atış halinde faul çalınınca Aziz Akkaya epey sinirlenmiş. Periyot arasında da teknik faulü yemiş.

Devrede 23 sayı atabilen Tarsus'un üçüncü çeyrekte 33 sayı üretmiş olması da dikkat çekici tabii, noluyoruz ulan dedirtiyor insana. Aynı şekilde son çeyrekte de 23 sayıları var mesela. Pek normal gözükmüyor.

Tarsus iyi takım kurdu bu sene içeride zorlayacaklardır herkesi, Beşiktaş Cola Turka karşısında sürpriz yapabilirler demiştim, yanılmadık. :)

Dün bizim maçın devre arasında Tarsus - Bjk maçının son periyodunu izledim.. Tarsus cidden çok iyi bir kadro kurmuş.. Yabancıları çok iyi.. Kübra da önemli katkılar veriyor takip ettiğim kadarıyla.. Ayrıca eski dost Marina'yı izlemek te güzeldi.. Kırılma anlarında katkıdan çok zarar verse de.. :)

Kocaeli - Ceyhan Belediyesi maçında Michelle Marie Campbell 17/19 gibi insanüstü bir oyunla 45 sayı 14 ribaund..

Maçı da 82 -62 Ceyhan almış tabii.

Saadet yazın izledigimiz Tarsus böyle miydi ya ?

Resmen dökülüyordu Botaşla hazırlık maçları yapıyordu 1 tane bile yabancısı yoktu 15-20 sayı yiyordu.Yabancıların %100'lük bir katkısı var demek ki daha tam takım olarak izlemedim ama merak ediyorum açıkçası.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Kocaeli - Ceyhan Belediyesi maçında Michelle Marie Campbell 17/19 gibi insanüstü bir oyunla 45 sayı 14 ribaund..

Maçı da 82 -62 Ceyhan almış tabii.

Bu Michelle Campbell 2 haftada 83 sayı attı sanırım :) Tabi zayıf rakiplere atmış olması biraz değerini azaltıyor.

Tebrikler ve teşekkürler Gökçe yazı için. Bu arada Tarsus maçında olanlarda "yok artık" dedirtecek cinstenmiş, yazık olmuş. Neyse, artık geçmişte kaldı..

Dün Botaş Çankaya Üniversitesi'ne 79 - 88 yenildi.. Bu mağlubiyet olmamalıydı.. Çünkü bu maçlarda aldığı sonuçlar belirleyecek Botaş'ın play-off sıralamasında ki yerini.. Botaş iyi oynamadı ama Çankaya da çok şanslıydı.. Neredeyse attıkları her 3'lük girdi.. Dün Burcu Uzun'a çok sinir oldum.. iki 3'lük soktu diye saçma sapan şutlar kullanıp takıma yarardan çok zarar verdi.. Çankaya üni.li Berrin hakkında da birşeyler söylemek isitiyorum.. Mersin'deyken de bir kaç maçını izlemiştim.. Hayatımda gördüğüm en anlamsız oyunculardan biri.. Değişikte bir tipi var.. Erkek gibi kız maşallah.. :)

Burcu Uzun un ciddi bir sakatlığı var bildiğim kadarıyla. Yine de özveriyle oynamaya çalışıyor. Bir de kaç maçtır 3 sokamıyordu. 2 üçlükle başlayınca devamını getirmek istedi sanırım.

İzlemediğim için tamamen afaki bir yorum oldu gerçi.

İşin komik tarafı Çankaya 500 Milyar bütcesine 1 tane yabancısının elinde patlamasına ve 2 tane sakat oyuncusu olup yönetimin hocalarına aşırı baskı uygulamasına karşın bu maçı kazandılar

Botaş bütçesi ise 1.500 trilyon ancak bir lokomotif yaratmak için gençlere yer veriyorlar.Mesela Burcu Çigil C.tesi günü AGİAD ile bölgesel maçına çıktı 10 dakika süre aldı Pazar günü çıktı Botaşta oynadı.Günde 2 antreman yapıp pazar günleri off sayıp oyuncuları robot gibi kullanılırsa olacagı sakatlıklar ve performans düşükügü.Burcu Uzun sakatlıgı zaman zaman nüksediyor diye duydum zorlanmaya baglı olarak.Ayrıca yaşı 33 sanırım kimse ondan kurtarıcı olmasını beklemiyor Botaş yönetimi hariç

Bu sezona iyi başlayamadı Gülşah.Yaz dönemini Milli takımda geçirip sadece 1 hafta tatil yapıp Botaş'ta antremanlara katıldı.Hazırlık maçlarında çok iyiydi ama erken tempo tutmasının dezavantajlarını eminim ilerleyen haftalarda daha net olarak görecegiz.

Beşiktaş, Samsun'dan çıktı. 1. lige çıktığından beri ilk defa evinde yenildi Samsun Basket. Normal sezonu kastediyorum. Çok büyük olay çok. Samsun güç kaybetti tabi ama küçünsenemez bu galibiyet. Özgüven için çok şarttı şu galibiyet Bjk için.. Ferhat haftaya inanılmaz kapışma olacak. Salonda olmanı diliyorum. Zellous-Sales-Dacic bir yanda Douglas-Sophia-Jia bir yanda...

Bu 6'lının savaşını izlemek için ilk defa bu sene salona gidecem. (bayanlar maçına normal sezonda ilk maçım olacak)

Gökce Başaran' Alıntı:
Beşiktaş, Samsun'dan çıktı. 1. lige çıktığından beri ilk defa evinde yenildi Samsun Basket. Normal sezonu kastediyorum. Çok büyük olay çok. Samsun güç kaybetti tabi ama küçünsenemez bu galibiyet. Özgüven için çok şarttı şu galibiyet Bjk için.. Ferhat haftaya inanılmaz kapışma olacak. Salonda olmanı diliyorum. Zellous-Sales-Dacic bir yanda Douglas-Sophia-Jia bir yanda...

Bu 6'lının savaşını izlemek için ilk defa bu sene salona gidecem. (bayanlar maçına normal sezonda ilk maçım olacak)

Gökçe bu ara pek Ankara'dan çıkma durumum yok, orada olmayı isterdim gerçekten. Öncelikle olaysız ve ardından sadece basketbol konuşacağımız bir maç olur umarım, yeter artık çünkü :)
İki takımda da kaliteli ve skorer yabancılar var, yerlilerin performansı belirleyici olacak sanırım bu maçta. Tahmin yürütmek zor şimdiden..

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Erdal 1,5 trilyondan emin misin? İyi para çünkü.

Eminim
Birinci ağızdan duydum.Bende şaşırdım paraya ve eldeki başarı oranına kıyaslandıgından bayaga bir açık var ya iyi yönetilmiyor yada art niyetli yöneticiler var umarım bu sezon play-off oynarlar ve Avrupada elle tutulur bişeyler yaparlar

Çok garipsedim doğrusu. Botaş altyapıya ciddi bütçe ayırıyordur; ama ne olursa olsun büyük para ve A takım kadroları pek de yüksek bütçeyle kurulmuyor gibi. Belki de biriktirip kullanırlar ileride. :)

doğalgazdan halkı bende o kadar sömürsem 1 i bırak 10 ayırırım...kazığın sivri ucu bize dönük nasıl olsa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...