TKBL 2010-2011 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aziz yıldırım yaptığı zamanlar olarak çok gereksiz açıklamalardan sonra takmın morali sıfıra indi. Kimsenin kendien güveni kalmadı. adama sormazlar mı ulan sen bunca zamandır şampiyon oluyorsun bu kızlar sayesinde penny ve taurasi o zamanda mı vardı?

Seneye ligde yabancılarımız Yelena-Tamika-Fowles-Agustus (L.Jackson da olsa keşke :D) olsun yerli oyunculardan gençlerin pişmesi ışıl bahar gibi oyuncularımızın form yükseltmesi veya birkaç yerli takviyesiyle kimi alırlarsa alsınlar ezip geçeriz bence.

Türkiye Basketbol Federasyonu, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 23.02.2011 tarihli dilekçesini 26.02.2011 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı’nda değerlendirmiş, bahse konu kulüp ve sporculara yönelik kararlar almış ve doping testi öncesindeki haklarını iade ederek yaşanan olağanüstü koşullar da gözetilerek bir defaya mahsus Fenerbahçe ve Ceyhan Belediyesi kulüplerine “ilave bir oyuncu ile sözleşme yapma hakkı” tanımıştır.

Türkiye Basketbol Federasyonu, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 23.02.2011 tarihli dilekçesini 26.02.2011 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı’nda değerlendirmiş, bahse konu kulüp ve sporculara yönelik kararlar almış ve doping testi öncesindeki haklarını iade ederek yaşanan olağanüstü koşullar da gözetilerek bir defaya mahsus Fenerbahçe ve Ceyhan Belediyesi kulüplerine “ilave bir oyuncu ile sözleşme yapma hakkı” tanımıştır.

Hoşgeldin Taurasi..

Hoşgeldin Taurasi..

Taurasi nin bu yıl için geleceğini düşünmüyorum. Ama federasyon bir pisliği başka bir pislikle temizlemeye kalktı. Buda Hukuki bir yaptırım doğurabilir. Ama Taurasi konusunda para tatlıdır verirler getirirler. diğer yandan penny in sözleşmesinin devam ettiği ve Taylor gelirse kendisininde döneceği dedikodusu dolaşıyor. Eğer böyle birşey olursa gerçekten komedi olur Fb bu işten karlı çıkacak.

Taurasi´nin gelişine onay verilse anlarım da herhangi bir oyuncuyu getirme hakkı verilmesini anlamakta güçlük çekiyorum.

Gerçi Turgay Demirel Federasyonu´ndan bahsediyoruz, mantık aramak hata!

P.Taylor'ın sözleşmesi zaten feshedilmemişti.. Elini kolunu sallayarak dönme hakkı var..
Gelen off the record dedikodular Taurasi'nin ikna edildiği yönünde..
Final zamanı geldiğinde, karşımızda o Fenerbahçeyi bulacağız..
Saha avantajını almamız artık her şeyden önemli..
Saha avantajı bizde olacak, kapalı gişe oynayacağız, hoca saçmalamayacak..
Türk oyuncularımız kendilerini aşacaklar, kapasite patlaması olacak.
O zaman belki dengeli bir seri olur işte.

Bu arada şu birlikte olma, lezbiyenlik dedikoduları da artık son bulur herhalde beraber dönerlerse..
Öylelerse öyleler, bunun basketbol adına konuşuşacak bir yanı yok.. İlgilenmiyoruz.

bence fb bu iki oyuncu için baya bir küçük düşürdü kurumsal kulüp anlayışını ve etiğini. artık ikiside dönse bile ki döneceklerdir fb de ağlamayı bir nebze olsun kesecek. ancak fb için en büyük dezavantaj kadro uyumunu yeniden oluşturmaları ve güven dostluk eskisi gibi olmayacaktır.

Ntvspor'da İsmail Şenol,Taurasi ile fb görüşmelere devam ediyor büyük ihtimalle dönecek diyor şimdi,yanında Penny'de dönecekmiş.

Büyük bir aksilik olmazsa 2'sinin de geleceğini hatta uzun süreli sözleşmeler yapılacağı söyleniyor.

çok ilginç gelişmeler oluyor. Yiğiter Uluğ'un yazısı gayet objektif yazılmış. Komplo teorilerini bir kenara bırakıp Taurasi'nin ve Fenerbahçe'nin mağdur olduğunu düşünelim. Yani Taurasi doping yapmadı ve Fenerbahçeli yöneticiler de buna sonuna kadar inandı. Peki, gerçeğin ortaya çıkacağını bile bile Penny Taylor neden kalması için ikna edilmedi. Ya da madem Taurasi'nin suçlu olduğuna inanılmadı, neden apar topar sözleşmesi feshedildi. Eğer Taurasi'nin sözleşmesi feshedilmeseydi, feryat ettikleri Eurolegue maçında oynatabileceklerdi Spartak'a karşı. Madem Avrupa Şampiyonluğu gibi 'büyük' hedefleri vardı ve Taurasi'nin doping yaptığına inanmıyorlardı sözleşmeyi feshetmeleri gerekmiyordu.
Bütün bunlar timsah gözyaşları. Fenerbahçe yönetimi bu süreci yönetmeyi başaramadı. Artık tek hedef kalmış, lig. Onda da en büyük rakibini Taurasi olmadan 2 kere yenmişsin. Yalnızca 2-3 maç için (Galatasaray'la oynanacak final serisi) Taurasi'yi getirmek, Fenerbahçe'nin aslında ne kadar küçük hedeflerin takımı olduğunu gösterecektir. Ayrıca Taurasi'nin apar topar gönderildikten sonra, bu yıl dönüp oynaması tükürdüğünü yalamak olacaktır. Taurasi Penny Taylor'ın gösterdiği davranışı göstermemiş olacaktır. Açıkçası, eğer Fenerbahçeli olsaydım 'biz Taurasi olmadan da şampiyon oluruz' demek için taurasi'nin gelmesini istemezdim. Şampiyon olamayınca da bunun bahanesi hazır olurdu. Şimdi ne şampiyon olamamanın bahanesi olacak, ne de aldıkları şampiyonluk temiz bir şampiyonluk olacak.

Arkadaşlar biraz önce netten Tuğçe Canıtez'in maçına baktım bu kız geleceğin en iyi Türk oyuncusu olacak. Kulümüzdeki yöneticilerimize sesleniyorum GALATASARAY olarak akıllı davranıp mutlaka anlaşmalıyız. Rakibe göre güçsüz olan yerli kadromuza müthiş bir isim eklemiş oluruz. Aksi taktirde rakip kapacaktır.
Tuğçe Canıtez'in bugünkü istatistikleri :
18 sayı 17 ribaund 6 asist 3 tç 3 tk 1 blok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...