TKBL 2010-2011 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ek kontenjan derken 6 yabancıyla çıkacak değiller. Ama Taurasi'yi getirip 1 yabancıyı gönderme hakkını verecek sanırım Turgay Demirel.

Neyse gelsin de, sezon sonu Taurasi yoktu ondan böyle oldu demesinler.

Taurasi'nin dönmesi demek Penny Taylor'unda dönmesi demek.Geçen seneki maçlar ve bu seneki 2 maçta da farkı yaratan hep Penny oldu.Taurasi'den ziyade benim en çok çekindiğim oyuncu Penny Taylor'dur.Umarım gelmezler.

Penny'nin gelmesi çok saçma olur ya onu yapamazlar herhalde. Taurasi gelsin de sene sonunda çıkıp 'mağdurum da mağdurum' diye tepinmesinler tvde.

Penny Halen fenerin sözlesmeli oyuncusu.

Ben Taurasinin gelecegini pek dusunmuyorum final four hayaleri hemen hemen bitti gibi.

spartak moscowayi rusyada yenebilir fener. cunki daha iyi bir kadrolari var, ama Spartak eline gecirdigi avantajini vermeyecegini dusunursek. fener elenir.

ve buna takdiren ne DT gelir nede penny gelir.

Gelsinler gelsinler zaten gittikleri belli olmadı bile.Fener belkide daha takım oldu, pek çekincem yok benim bu konuda sonuçta 2 oyuncuları gidecek.Gidecek oyuncular tahminime göre Tammy,Angel ve Horakova'dan 2si olacaktır. Bunlardan birini alabilirsek çok iyi olur.Favori biz oluruz kesin olarak bence.

Mustafa gidecek bir oyuncu yok federyason ek kontejan acmis

Mustafa gidecek bir oyuncu yok federyason ek kontejan acmis

Yok artık, biz sahaya hiç çıkmayalım o zaman madem kupayı fenere vermek istiyorlar.. Öyle birşey olamaz bence sözleşme imzalama kontejanıdır o .Ama yinede böyle birşey bizim başımıza gelseydi biz üstüne özür diler durumda olabilirdik.Söz konusu fener olunca bütün kurallar alt üst oluyor ...

Taurasi dönerse.

turk basketbolu icin hayirli olur. Neden mi. bu yanlis doping skandali ardindan ister istermez yabanci oyuncu alma zorunu yasayacaktik.

Fenerin benim bildiğim yabancıları, harakova, matoviç, Angel ve Jakopsen. Penny ve Dİana'ya da izin çıakrsa 6 yabancıları olur. Hadi özel izin diyelim. Ama sonuçta bu 6 oyuncudan sadece 4 ü maç kadrosunda oalbilecek. Matoviç garanti maç kadrosunda olacak. Bunun dışında guard sıkıntısı yaşamamak için Harakova'da bu ilk dörtte olacak. Geriye kaldı 2 kişilik yer ve ellerinde olan oyuncular Angel Jakopsen Diana ve Penny (penny ve Diana gelmiş gibi düşünüyorum) Şimdi bu 4 lüden hangi 2 si seçilse diğer 2 si arıza çıkarır. Hadi iyimser yaklaşayım Jakopsen huzur bozmasın. Sİzce Angel maç kadrosuna alınmazsa "aa haklılar diana ve Penny oynamalı" der mi? Hadi diyelim angel penny matoviç ve Diana'yı aldılar 4 kişilik kadroya. O zaman guard mevkiinde Birsel nasıl kaldıracak tempoyu?

FB2nin şu an için geç kalmış olmasına rağmen yapması gereken 4 numaraya birini almaktı. matoviç Nevriye dışında oyuncuları yok pota altında ve bu kızlar 40 dakika her maç sahada duruyorlar. Hadi haftada 2 maçlık serüvenleri kaldırdıklarını düşünelim (ki Nevriye 31 yaşında) Play OFFlar başladığında 2 günde bir yapılan maç temposunu nasıl karşılayacaklar? Penny -Diana gittiğinde eğer Sutton Brown'u lig için kadroya katsalardı (jakopsen yerine) onlar için daha iyi bir hamle olurdu. Şu an için FB'nin boyu 2 metre ama üzerinde var 1 metre battaniye. Nereyi çekse diğer tarafı açık kalır. Penny ve Diana ikisi birden gelirse üstüne o battaniyeyide yırtarlar. Sonuçta yedek kalmayı geçtim kadroya giremeyecek diğer oyuncunun adı Angel.

Bütün bu analizleri sadece biz yapmıyoruz. Aziz de bu konuda bilgilendirilmiştir ve işin farkındadır. Allah FB taraftarına sabır versin. Paranla rezil olmak diye buna derim ben. Başını sokacak evin yokken 4 tane ferrari almak gibi bir durum bu bence.

Zaten alt yapısı hazırlanmış senaryo oyuna konuldu ama ben şuna takıldım Fb basket takımı oyuncusu olsam tamam diana taurasi büyük oyuncu kabul etmek lazım hatta bir form sitelerine girdim pek artık alıntı yapmıyorum ultra arslan grubu yöneticisi birisinin arkadaşıymış hatta biz rakipten iki oyuncu alabilirmişiz diye yorum yapanda var buraya taşımak istemem bunlarda tartışılıyor konuya dönecek olursak zaten olay hacettepe olayı ortaya çıktığında mağduru oynamaları haklı çünkü en iyi winner oyuncuları pardon ditemeyecek hatadan gitmiş bizimde başımıza gelebilirdi ama penny i getirmeleri anlamsız geliyor çünkü ortada hiç bir şey yokken giden oyuncu geldiğinde takım arkadaşı olsam istemem beni el hedefinden uzaklaştırmış kapris yapmış bunun oyuncular arasında sorun yaratacağını eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum korkum yok değer bulamaz arkadaşları arasında.

Bence kepenk indirelim boşa çabalamaya gerek yok. Yaptıkları bi hatadan dolayı yalakalık yapmak için bütün doğruların, kuralların üstünü çiziyorlar.. Bütün federasyon Aziz'in kulu ve elçisi, cidden bravo...

koc holdingin özel jet ucagiyla geliyorlarmis.. Fb abarttı yine iki oyuncu için gösterilen ilgi herhalde uzun kalacaklar onu gösteriyor bana biraz abartı geldi ondan bu alıntıyı yaptım kusura bakmayın.

Madem arkasında duracaklardı, niye Angel ile Jekabsone'u aldılar? Almayacaklardı kardeşim o zaman. Üç yabancıyla devam edeceklerdi. Fener'e gelince her türlü kural, değer tarih oluyor bir anda.

Ne arkasında durması? İkinci test de pozitif açıklanınca sözleşmesi fesh edildi diye duyuru yapmadılar mı? Sonra bir anda o haber sitelerinden uçtu nasıl oluyorsa. Bu kadarda aptal yerine koyulmaz insanlar.

Beyefendi kalkmış birde açıklama yapıyor. Lig şampiyonluğumuz da gidebilir diye. Böyle birşey olursa da ben yapacağımı bilirim diye ciddi ciddi tehdit ediyor. Sizce bu saaten sonra şampiyon olma şansımız var mı? Göreceksiniz federasyon elinden gelen bütün yalakalığı yapacak. Bundan sonra maçlarımızda hakemlere çok dikkat edin göreceksiniz nasıl doğrayacaklar bizi.

Adam gibi yönetim yokki başımızda buna sessiz kalmasın! Adnan Polat kankası tek kelime etmez, Hakan Üsütünberk'in hangi görevde olduğu ne yaptığı belli değil pasif insan, şubedeki görevliler zaten adam gibi çalışmıyorlar bile, organizasyon denen birşey yok!

Saygılar.

Sadece sözleşme hakkı verebilirler, sahada oynatma hakkı veremezler. Yok eğer sahada oynama hakkı da verirlerse önümüzdeki yıllarda Fb bunu strateji olarak kullanır. Nasıl olsa yabancıları Türk yapma konusunda gayet başarılılar. Ama bu yöntemde vatandaş yapmaya da gerek yok.

Önümüzdeki sene 4 yabancı ile başlarlar 1 ay sonra dopingliymiş bunlar derler. Sonra 4 yabancı daha alınır. O da ne biz hata yapmışız öncekiler doping yapmamış. E o zaman onları da geri alalalım şimdi. 8 yabancı oldu ama biz avrupadan kupa getirmek istiyoruz +2 daha istiyoruz vs vs..

Biraz abarttım galiba:) Ama çok değil sadece biraz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...