Fenerin benim bildiğim yabancıları, harakova, matoviç, Angel ve Jakopsen. Penny ve Dİana'ya da izin çıakrsa 6 yabancıları olur. Hadi özel izin diyelim. Ama sonuçta bu 6 oyuncudan sadece 4 ü maç kadrosunda oalbilecek. Matoviç garanti maç kadrosunda olacak. Bunun dışında guard sıkıntısı yaşamamak için Harakova'da bu ilk dörtte olacak. Geriye kaldı 2 kişilik yer ve ellerinde olan oyuncular Angel Jakopsen Diana ve Penny (penny ve Diana gelmiş gibi düşünüyorum) Şimdi bu 4 lüden hangi 2 si seçilse diğer 2 si arıza çıkarır. Hadi iyimser yaklaşayım Jakopsen huzur bozmasın. Sİzce Angel maç kadrosuna alınmazsa "aa haklılar diana ve Penny oynamalı" der mi? Hadi diyelim angel penny matoviç ve Diana'yı aldılar 4 kişilik kadroya. O zaman guard mevkiinde Birsel nasıl kaldıracak tempoyu?
FB2nin şu an için geç kalmış olmasına rağmen yapması gereken 4 numaraya birini almaktı. matoviç Nevriye dışında oyuncuları yok pota altında ve bu kızlar 40 dakika her maç sahada duruyorlar. Hadi haftada 2 maçlık serüvenleri kaldırdıklarını düşünelim (ki Nevriye 31 yaşında) Play OFFlar başladığında 2 günde bir yapılan maç temposunu nasıl karşılayacaklar? Penny -Diana gittiğinde eğer Sutton Brown'u lig için kadroya katsalardı (jakopsen yerine) onlar için daha iyi bir hamle olurdu. Şu an için FB'nin boyu 2 metre ama üzerinde var 1 metre battaniye. Nereyi çekse diğer tarafı açık kalır. Penny ve Diana ikisi birden gelirse üstüne o battaniyeyide yırtarlar. Sonuçta yedek kalmayı geçtim kadroya giremeyecek diğer oyuncunun adı Angel.
Bütün bu analizleri sadece biz yapmıyoruz. Aziz de bu konuda bilgilendirilmiştir ve işin farkındadır. Allah FB taraftarına sabır versin. Paranla rezil olmak diye buna derim ben. Başını sokacak evin yokken 4 tane ferrari almak gibi bir durum bu bence.