TKBL 2010-2011 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Bahçe?de müthiş iddia: Taylor gidiyor mu?
Yazdır Arkadaşına Gönder Sık Kullanılanlara Ekle Yorum Yaz GoogleFacebookdigg Twitteryahoo mixx stumbleupondel.icio.usredditMyscapefriendfeed

KAPAT
Dopingli çıkmasının ardından Fenerbahçe Kadın Takımı?ndan gönderilen Diana Taurasi?nin ardından Penny Taylor?ın da gideceği ve Anete Jekabsone?un transfer edileceği iddia edildi.

Spartak Moskova forması giyen Letonyalı oyuncu, kendi ülkesinin basınına verdiği demeçte, ?Her şey çok çabuk gelişti. Bugün itibariyle artık kulüpten ayrılıyorum. Transferimde sona gelindi ve 48 saat içinde Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağım. Fenerbahçe, Spartak?a serbest kalmam için bir çıkış ücreti ödedikten sonra transferim bitecek? dedi.

Haberi veren ?parssportu.lv? sitesinde aynı zamanda Penny Taylor?ın sözleşmesinin de feshedileceği belirtilirken Fenerbahçe?nin Ekaterinburg?dan sonraki en zengin kulüp olduğu ve Sarı ? Lacivertlilerin Euroleague?de şampiyonluğu hedeflediği vurgulandı.

Bilindiği gibi Diana Taurasi?nin çok yakını olan Penny Taylor, Beşiktaş Cola Turka maçı öncesinde Hacettepe Üniversitesi?ne numune vermek istememiş ve oyuncu testlerinin Köln?de yapılmasını istemişti.

Basketdergisi.

Anete Jekabsone kimdir?
Nasıl bir oyuncudur?......

Penny Taylor gidecekse ve Jekabsone sadece ligde oynayacaksa Tamika hamlesi ile birlikte şampiyonluk için 1-2 adım öne geçmiş oluruz bence.

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Anete Jekabsone kimdir?
Nasıl bir oyuncudur?......

Penny Taylor kalibresinde kesinlikle değil, Fenerbahçe her türlü güç kaybeder bu sene için ama önümüzdeki senelerde Euroleague için çok önemli bir hamle bence. Avrupalı oyuncular içinde en iyilerden.
Biz de umarım bu sene bu seviyede Avrupalı oyuncular alabiliriz. Sezon biter bitmez Sancho Lyttle, Becky Hammon, Maria Stepanova, Svetlana Abrosimova gibi isimlere yönlenelim.

Bu arada Alanya'da kadro dışı bırakılan Smith'i Edremit Belwediye almış. Samsun Canik BLD.'de Olimpia Scott'ı aldıktan sonra çıkışa geçip grubun ilk iki sırasındaki takımalrı yenmişti. İkinci ligde fena yatırım yapmıyorlar bu yıl.

Letonya basınına demeç veren Anete Jekabsone, Fenerbahçe?nin gönderdiği kontratı imzaladığını ve yarın İstanbul?a geleceğini söyledi.

2011?in Mayıs ayına kadar sürecek sözleşmeyi imzaladığını belirten Jekabsone, ?Ben üzerime düşeni yaptım ve kontratı kabul edip kulübe yolladım.

Basketdergisi.

Penny Taylor gidecek dedikoduları çoğalmış iyice,yarın son maçına çıkıp gidecek deniliyor.Serdar Gürel'de yazmış bugün Penny gidecek Zagota gelecek sonrasında da Hoffman gelecek diye.

Penny fb yönetimine rica etmis, morelsiz oldugu icin katilmamak istememis. oguz yenihayat twitterde öyle yazmis

2 gün önce kulağıma Taurasi?nin sözleşmesinin hala resmen feshedilmediği bilgisi geldiğinde yazmayı düşünmedim, zira bu bilgiyi veren kişi yazılmamasını rica etmişti. Bugüne kadar kayıtdışı olarak yapılan hiçbir görüşmeyi, ya da verilen bilgiyi haberleştirmeyi düşünmedim, bundan sonra da bu doğrultuda devam edeceğim. Ancak bu haber artık yüksek sesle dile getirilmeye ve sosyal payaşım sitelerinde yazılmaya başlandığına göre benim de görmezden gelmeme gerek kalmadı. Evet, bana 2 gün önce gelen bilgiye göre Fenerbahçe Spor Kulübü, Diana Taurasi?nin sözleşmesini hala feshetmiş değil. Bu tutumun gerekçesi nedir bilmiyorum ancak Taurasi?nin doping numunesinin de Köln?e gönderilldiği ve çıkacak negatif bir sonuç neticesinde Fenerbahçe?nin bu sporcuyu oynatabilmek için hukuki girişimde bulunacağı iddialar arasında. İşin ilginç yanı eğer bu haber doğruysa ve Köln?den negatif bir sonuç çıkarsa neler olabileceğini kestirmek mümkün değil. Bu iddialar ne kadar gerçek, ne derece doğru henüz bilmiyoruz ancak çok yakın bir zamanda neticesini hep birlikte göreceğimize kuşku yok.

Serdar Gürel yazmış sitesinde.

Mertcan Dönmez' Alıntı:
bana 2 gün önce gelen bilgiye göre Fenerbahçe Spor Kulübü, Diana Taurasi?nin sözleşmesini hala feshetmiş değil.

Fenerbahçe resmi sitesinin de fesih edildi haberini yayınladıktan bir iki gün sonra tekrar kaldırdığına dair birşeyler okumuştum. Eğer böyle birşey de varsa ???

Emel Dizili' Alıntı:
[quote="Mertcan Dönmez":73cxremy]bana 2 gün önce gelen bilgiye göre Fenerbahçe Spor Kulübü, Diana Taurasi?nin sözleşmesini hala feshetmiş değil.

Fenerbahçe resmi sitesinin de fesih edildi haberini yayınladıktan bir iki gün sonra tekrar kaldırdığına dair birşeyler okumuştum. Eğer böyle birşey de varsa ???[/quote:73cxremy]

Evet kaldırmışlar aradım ben de ama bulamadım. Bir şeyler karıştırıyorlar ama hadi hayırlısı.

İkinci numune açıldıktan sonra tekrar analiz diye bir olay kalmıyor artık. Talimatname'de öyle bir madde yok. Tabi talimatnameyi ne kadar takıyorlar orası ayrı mesele.

Can Altay' Alıntı:
İkinci numune açıldıktan sonra tekrar analiz diye bir olay kalmıyor artık. Talimatname'de öyle bir madde yok. Tabi talimatnameyi ne kadar takıyorlar orası ayrı mesele.
Resmi olarak bir geçerliliği olmadan kendileri özel olarak yaptırırlar muhtemelen.Eğer negatif çıkması gibi bir durum olursa wnba yönetimi ile beraber ortak hareket etmeyi falan düşünüyorlar heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...