Kim yapmissa eline saglik,müzik secimide güzel olmus ayrica. :?Salih GOZMEN' Alıntı:http://www.facebook.com/video/video.php?v=109477262426447
Izleyin, duygulanmamak mumkun degil
Hep birlikte küfüre son verelim!
Büyük Galatasaray Taraftarı ,
Son haftalarda oynadığımız maçlarda, ezeli rakiplerimizden biri olan Beşiktaş JK ve taraftarlarına ithaf en söylenmeye başlayan küfürlü besteden ultrAslan yönetimi olarak ciddi rahatsızlık duymaktayız.
Tribünde maç öncesi veya esnasında rakip takımlara ve tribünlerine göndermeler elbette olacaktır. Ancak bizler bu işi Galatasaraylılık kültürüne ve bizlere yakışır şekilde yapmalıyız. Tribünlerimizde yer alan bayan taraftarları hedef alan küfürlü göndermeleri nasıl kabul edemeyeceksek, bizde bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeliyiz.
Tribünlerden küfür denen illeti en azından toplu edilen küfürü kaldırmak bizlerin elinde, bizler bu işin öncüsü olmalıyız. Söz konusu beste ile başlamak üzere tribünlerimizde küfürlü bestelere son verelim.
Hepinizin konuya bir Galatasaraylı duyarlılığı içinde yaklaşacağınızı umuyor ve çaba göstereceğinize inanıyorum.
Oğuz ALTAY
ultrAslan Genel Koordinatörü
Hele, Sen Varya Sen'e yaptıkları kontrayı 10 yaşındaki çocuk yapmaz, o derece kötü ama her şeye rağmen eğer bunu başarabilirse uA çok güzel olacak..
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Hayır küfür etceksende yaparsın kendi besteni ne diyorsan dersin, adamların yaptığı mis gibi bestenin sözleri ile oynayarak herkes bir şeyler yapabilir.
Kontra adı altında yapılan bu tarz tezahüratlardan nefret ediyorum, taraftarsan yap kendi besteni de hep beraber söyleyelim. Öyle milletin emeği ile uğraşı ile yaptığı bestenin sözünü değiştirip yapmak en basiti.
O vatandaşın aylar önce bana söylediği cümleler bunlarŞamil Turançiftçi' Alıntı:Önce kendinden büyük insanlarla nasıl konuşacağına biraz dikkat et sonra gelip burada bana laf söyle. Bu mu senin Galatasaray tribünlerinden aldığın duruş.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Oğuzhan şakamısın sen kardeşim, beni tanımazsın etmezsin. Amacın, derdin ne senin.
Benim orada ne demek istediğimi anlamıyorsan gerçi anlaman çok önemli değil de genede ağzına geleni yazamazsın burada. Sen mi belirliyorsun, yada senin kriterlerin mi belirliyor kimin taraftar olduğunu vs.
Seninle kıyaslanamayacak kadar tribünlerin tozunu yutmuş insanlar var bir senmi biliyosunda hemen her şeyin ortasına fütursuzca dalıyosun, Saygısızlık etme, daha dikkatli ol.
Çok konuşma beni de çok konuşturma işine bak canım kardeşim benim olurmu.
Benim burada geçmişte yazdığım taraftar ile, tribün ile, yada rakip tribünler ile ilgili yazıların bir tanesini okumadan burada ne demeye atıp tutuyosun, beni tanıyan bilen herkes ne niyetle yazdığımı biliyor.
Söyle inleyen nağmeleri ne değiştiriyosun adamların tezahüratlarını, ne gerek var. Sana mı soracağım, ne yani benim tribünüm de yapılan tezahüratı eleştirmem için ille beste mi yapmam gerekiyor bu mudur yani, bu kadar basit mi?
Önce kendinden büyük insanlarla nasıl konuşacağına biraz dikkat et sonra gelip burada bana laf söyle. Bu mu senin Galatasaray tribünlerinden aldığın duruş.
Bu forumda her şey belli saygı sevgi çerçevesinde yürür bunun aksi bir duruma müsade etmem, bilesin.