Kerem Seçer' Alıntı:CSKA da berbat bu sezon hem ondan hem de benim uğursuzluğumdan kaybediyor. Doğru dürüst kazanamadım kaç senedir, her kulvarda yenikleri tutuyorum. Tam bir loser'ım.
Sen madridlimiydin?
Kerem Seçer' Alıntı:CSKA da berbat bu sezon hem ondan hem de benim uğursuzluğumdan kaybediyor. Doğru dürüst kazanamadım kaç senedir, her kulvarda yenikleri tutuyorum. Tam bir loser'ım.
Kerem Seçer' Alıntı:Anti-Barcelona'lıyım abi.
Ama Mourinho'nun takımlarını da Porto'dan beri tutuyorum.
Kerem Seçer' Alıntı:Girebilirler Gazanfer çünkü diğer takımlar da çok formsuz. Maccabi başaltı takımı oldu. CSKA efsanesi bitti. Pana her maçta zorlanıyor. Real Madrid bitik durumda. Siena da eski gücünde değil. Caja Laboral beklediğimiz gibi başlamadı.
Diğer yandan Olimpija ve Zalgiris grup lideri durumunda.
Formsuz Barcelona ve Olympicos dışında diğer takımlar toparlanamazsa sürpriz olur bu sene. Ki bu takımlar iyiyken bile Partizan gibi sürpriz çıkabiliyordu.
Sonuç olarak son yılların en ilginç ligini yaşıyoruz. Şimdiden ileriyi kestirmek çok güç ama Fenerbahçe şu anki haliyle en iyi dört takımdan biri kesinlikle.
Bence tam tersi Deniz hiç sistem oyuncusu değil. Tam run&gun oyuncu. Maccabi zamanında oyuna girince hep topu hızlı getirip kolay sayı buldururdu takıma. Efes Maccabi tarzı bi takım olmadığı için set oyunlarında filan çok zorlanıyor. Şutuda çok ön planda değil. Kötü oyuncu değil ama Efes'e uygun değil işte. Vlado İlievski var mesela. Ne çıkıp maç alır nede maç kaybetirir, Kerem'in yedeği olabilirdi rahatlıkla.Deniz Baskın' Alıntı:Wisnievski'yi çok eleştiriyor herkes ama bence kötü bir oyuncu değil ama alışamadı daha. Sadece spektaküler değil ve sistem oyuncusu . Sistem tam oturduğunda değeri ortaya çıkacaktır
Bence tam tersi Deniz hiç sistem oyuncusu değil. Tam run&gun oyuncu. Maccabi zamanında oyuna girince hep topu hızlı getirip kolay sayı buldururdu takıma. Efes Maccabi tarzı bi takım olmadığı için set oyunlarında filan çok zorlanıyor. Şutuda çok ön planda değil. Kötü oyuncu değil ama Efes'e uygun değil işte. Vlado İlievski var mesela. Ne çıkıp maç alır nede maç kaybetirir, Kerem'in yedeği olabilirdi rahatlıkla.[/quote:d1saurwu]Eren Aydın' Alıntı:[quote="Deniz Baskın":d1saurwu]Wisnievski'yi çok eleştiriyor herkes ama bence kötü bir oyuncu değil ama alışamadı daha. Sadece spektaküler değil ve sistem oyuncusu . Sistem tam oturduğunda değeri ortaya çıkacaktır