Turkish Airlines Euroleague

Kerem Seçer' Alıntı:
Anti-Barcelona'lıyım abi. :)

Ama Mourinho'nun takımlarını da Porto'dan beri tutuyorum.

İyi Sevindim :p

Maçtan önce Ceza konseri varmış. Seyirci çekmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Türk Basketbolu Efes Pilsen gibi takımlarla gurur duyuyor (!)

Deplasmanda maç kazanamadıktan sonra Efes'in yapacağı en iyi şey son 8'e kalmak olur.

Fenerbahçe Ülker, Vidmar'ın yerine uzun bulursa F4'ü zorlar ama giremez gibime geliyor.

Girebilirler Gazanfer çünkü diğer takımlar da çok formsuz. Maccabi başaltı takımı oldu. CSKA efsanesi bitti. Pana her maçta zorlanıyor. Real Madrid bitik durumda. Siena da eski gücünde değil. Caja Laboral beklediğimiz gibi başlamadı.

Diğer yandan Olimpija ve Zalgiris grup lideri durumunda.

Formsuz Barcelona ve Olympicos dışında diğer takımlar toparlanamazsa sürpriz olur bu sene. Ki bu takımlar iyiyken bile Partizan gibi sürpriz çıkabiliyordu.

Sonuç olarak son yılların en ilginç ligini yaşıyoruz. Şimdiden ileriyi kestirmek çok güç ama Fenerbahçe şu anki haliyle en iyi dört takımdan biri kesinlikle.

Önce Efesi tebrik ederim...
Hakettikleri bir galibiyet aldılar CSKA önünde...
Bu senenin en iyi oyununu çıkardılar...
Ancak;
Winsnewski'nin Efesin oyuncusu olmadığı aşikar...
Perasovic'den torpilli mi bu adam ?
Ender Winsneski yerine oynasaydı, bu maç hiç zora girmez +20 sayılarda biterdi...
Yok, 4 yabancıdan fazlası yasaklanmalı...Bizim kendi oyuncularımıza yazık oluyor...

Bu Efes'ten hiçbirşey olmaz,takımın durumu ortada.
Fenerbahçe Ülker iyi durumdaydı ama Vidmar'ın sakatlığı tabiki etkileyecek onları en azından Efes'ten daha iyi oldukları ve daha ileriye gidecekleri kesin.

Benim desteklediğim tek takım var Eurolig'te bu sezon oda Olympiakos.

Barcelona'nın,Real Madrid'in durumları ortada.

Kerem Seçer' Alıntı:
Girebilirler Gazanfer çünkü diğer takımlar da çok formsuz. Maccabi başaltı takımı oldu. CSKA efsanesi bitti. Pana her maçta zorlanıyor. Real Madrid bitik durumda. Siena da eski gücünde değil. Caja Laboral beklediğimiz gibi başlamadı.

Diğer yandan Olimpija ve Zalgiris grup lideri durumunda.

Formsuz Barcelona ve Olympicos dışında diğer takımlar toparlanamazsa sürpriz olur bu sene. Ki bu takımlar iyiyken bile Partizan gibi sürpriz çıkabiliyordu.

Sonuç olarak son yılların en ilginç ligini yaşıyoruz. Şimdiden ileriyi kestirmek çok güç ama Fenerbahçe şu anki haliyle en iyi dört takımdan biri kesinlikle.

Kerem Olimpiyakos, Bercelona, Panathinakos F4'ün 3 takımı olur yine...
4. takım için en yakın 2 aday Siena ve bu formu devam ederse F.Ülker...
Dediğin gibi ilginç bir lig başlangıcı oldu ancak Top 16'da herşeyin normale döneceğini düşünüyorum...

Maccabi'den Amerikalı alırken iki kere düşünmek gerekiyor. Adamlar nerede Amerikalı görseler transfer ediyorlar. Fisher'ı Belçika'da orta seviye bir takımdan almışlardı, o coştu ama transferin ilk yapıldığı andaki kalitesine bakınca düşünmeden edemiyorsunuz neden aldılar diye?

Aynı şekilde bizim kadroda yer alan Dee ve Gaines de oynamıştı. :)

Su Efes'te eksik olan tek adam Wishni yerine alinmasi gereken kaliteli bir oyuncu.Willie Solomon'un su kadroda oldugunu dusunemiyorum.

Solomon-Rakocevic onde yagmur gibi 3'lukler yagar..

Wisnievski'yi çok eleştiriyor herkes ama bence kötü bir oyuncu değil ama alışamadı daha. Sadece spektaküler değil ve sistem oyuncusu . Sistem tam oturduğunda değeri ortaya çıkacaktır

Deniz Baskın' Alıntı:
Wisnievski'yi çok eleştiriyor herkes ama bence kötü bir oyuncu değil ama alışamadı daha. Sadece spektaküler değil ve sistem oyuncusu . Sistem tam oturduğunda değeri ortaya çıkacaktır
Bence tam tersi Deniz hiç sistem oyuncusu değil. Tam run&gun oyuncu. Maccabi zamanında oyuna girince hep topu hızlı getirip kolay sayı buldururdu takıma. Efes Maccabi tarzı bi takım olmadığı için set oyunlarında filan çok zorlanıyor. Şutuda çok ön planda değil. Kötü oyuncu değil ama Efes'e uygun değil işte. Vlado İlievski var mesela. Ne çıkıp maç alır nede maç kaybetirir, Kerem'in yedeği olabilirdi rahatlıkla.

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":d1saurwu]Wisnievski'yi çok eleştiriyor herkes ama bence kötü bir oyuncu değil ama alışamadı daha. Sadece spektaküler değil ve sistem oyuncusu . Sistem tam oturduğunda değeri ortaya çıkacaktır
Bence tam tersi Deniz hiç sistem oyuncusu değil. Tam run&gun oyuncu. Maccabi zamanında oyuna girince hep topu hızlı getirip kolay sayı buldururdu takıma. Efes Maccabi tarzı bi takım olmadığı için set oyunlarında filan çok zorlanıyor. Şutuda çok ön planda değil. Kötü oyuncu değil ama Efes'e uygun değil işte. Vlado İlievski var mesela. Ne çıkıp maç alır nede maç kaybetirir, Kerem'in yedeği olabilirdi rahatlıkla.[/quote:d1saurwu]
Ben sistem oturunca takımın biraz daha hızlanacağını düşünüyorum çünkü net bir pivotu yok Efes'in. Roberts ise o hızlı sistemin potaaltı oyuncusu olabilecek kalitede. Bence Efes yürürse işler yürümez. Efes'in koşması lazım

Akşam yapıcak bişi bulamayınca maça gittim. Açıkçası CSKA beni hayalkırıklığına uğrattı oynadığı basketbolla. Ender Aslanın 1 dk bile süre almamasını cidden hayretle izliyorum Efeste. Oyunun kilitlendiği anlarda bile hiç düşünmüyor Perasoviç Enderi.

Son periyodun başında oyun sıkışmış olsa da çok zor bir galibiyet oldu diyemiycem Efes adına.

Bugün Efes Pilsen - CSKA maçına gittik. Atkılarımızla salonda yerimizi aldık. Açıkçası bugün salonda Efes Pilsenli kadar Galatasaraylıda vardı. Buradan basketbolun seyirci ile güzel olduğunu tekrar tekrar vurgulayalım.

Efes?in bir hafta önce rezil oynadığı Pana karşılaşmasından bu performansı beni şaşırttı açıkçası. Hücumda çok etkili Rakocevic, kenardan gelerek harika katkı veren Nachbar ve oyunda kaldığı her dakika zekasını konuşturan Kerem Tunçeri Efes?in en etkili isimleriydi. Farkı 20lere kadar çıkardıktan sonra geriye düşmeleri kötü bir nokta kesinlikle.

Grupları bir şekilde aşacağı aşikar Efes Pilsen?in. Ancak bir sonraki turda fazla ileri gidebilecek bir kadro yapılanmasının olduğunu düşünmüyorum.