Bi de maçı anlatan spiker tarafsızdı. Çok şaşırdım.
Cholet feneri yener bugün (bence)Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:bu Cholet ne biçim takım yahu
acemice oynuyorlar....
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Mirsad biz Galatasaray'lılara antipatik gelebilir ama tam benim sevdiğim tarz bir oyuncu Mirsad keşke Galatasaray'lı olsaydı,en sevdiğim yerli oyuncu olurdu.Çok büyük oyuncu gerçekten.
Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="Bayram Kurtulmuş":1hxoikxw]Mirsad biz Galatasaray'lılara antipatik gelebilir ama tam benim sevdiğim tarz bir oyuncu Mirsad keşke Galatasaray'lı olsaydı,en sevdiğim yerli oyuncu olurdu.Çok büyük oyuncu gerçekten.
Doğru diyorsun Gazanfer,Rancik özellikle geçen yıl takımı ateşleme işini çok iyi yaptı.Gazanfer Tosun' Alıntı:Türk değil belki ama geçen sene o görevi Mirsad'ın yapacağından çok daha iyi yapan bir Rancik'imiz var.
Yine seyirci ateşlemede Türkiye'de ilk 3'e girecek bir Ermal Kuqo'muz var.
Neyse başlık ve konu bütünlüğü bozulmasın.
Fb Ülker havaya girsin biraz bu galibiyetle, alırız havalarını biz de..
Aykut Ogut' Alıntı:
Cemal Nalga son maçta ilk beş başladı 19 dakika oyunda kalıp 8 sayı 5 ribaund ile maçı tamamladı Eurolegue sitesinde kendisinin maçla ilgili haberinde kendisinin resmi var.
Aykut Ogut' Alıntı:
Cemal Nalga son maçta ilk beş başladı 19 dakika oyunda kalıp 8 sayı 5 ribaund ile maçı tamamladı Eurolegue sitesinde kendisinin maçla ilgili haberinde kendisinin resmi var.