Turkish Airlines Euroleague

Greer akıllara zarar bir poerformans sergiliyor, aslında sorun performansından öte bu seviye ve avrıpa basketbolu için fazlasıyla yumuşak, 80'lerin avrupa basketbolunda tipik 2 numarada iş yaparmış. Zaten F.Bahçe'de farkında ama kontratı yuzunden gonderemiyor. Ama bu maçtan sonra maliyete katlanarak gonderebilirler. Wisne bile daha faydalı olur du Fenerbahçe için.

Preldzic oyun kurucu değil sadece oyun kurucu becerisi iyi bir 3 numara. İstikrar sorununun altında biraz guç sorunu var gibime geliyor. Preldzic'i gondereceklerini sanmam yerli statusunde ama gondersler bile ancak bu sezon faydalanabiliriz Preldzic'ten seneye yolları ayırmak zorunda kalırız. Cenk Akyol da Haluk yerine onuuzdeki sene kadroya katabileceğimiz 3 numaralardan.

ellerindeki türkler yaşlanırken 22-23 yaşındaki bi türk olan emiri en azından sezon sonundan önce bırakacaklarını sanmıyorum (sezon sonuda brakacaklarını sanmıyorum ama) :)

Efes Pilsen grubunu 5te 0 deplasman karnesiyle kapattı. Cidden hiç içaçıcı bir tablo değil bu durum... Grubu da 3. sırada tamamladılar. Umarım Top 16'da buna bi çözüm bulurlar yoksa durum vahim...

Keith Langford 35 sayı 8 ribaunt 4 asist 2 top çalma 4-7 üçlük 7-15 ikilik 15 faul aldırdı.. 42 rating..

Maçı uzatmaya götüren son saniye üçlüğü..

Cholet zaten o kadar kaliteli adamlardan oluşmuyorki. Adamlar disiplinleriyle götürüyor olayı. En skorer oyuncularının bugün 0 sayıda devam ettiğini düşünürsek bu fark normal

Mirsad biz Galatasaray'lılara antipatik gelebilir ama tam benim sevdiğim tarz bir oyuncu Mirsad keşke Galatasaray'lı olsaydı,en sevdiğim yerli oyuncu olurdu.Çok büyük oyuncu gerçekten.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Mirsad biz Galatasaray'lılara antipatik gelebilir ama tam benim sevdiğim tarz bir oyuncu Mirsad keşke Galatasaray'lı olsaydı,en sevdiğim yerli oyuncu olurdu.Çok büyük oyuncu gerçekten.

Sana Hüseyin Beşok diyorum o zaman Bayram :)

Mirsad fenerli kalsın, kırmızıyla arası uzak olsun mümkünse..

Boşnakça sırpça kelimeler öğrenmemi sağlayan Mirsad GS'a gelse bu dillere olan ilgim biter:) Bildiğim kelimeleri unuturum. Erzurumca öğrenirim en acilinden:)

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":1hxoikxw]Mirsad biz Galatasaray'lılara antipatik gelebilir ama tam benim sevdiğim tarz bir oyuncu Mirsad keşke Galatasaray'lı olsaydı,en sevdiğim yerli oyuncu olurdu.Çok büyük oyuncu gerçekten.

Sana Hüseyin Beşok diyorum o zaman Bayram :)

Mirsad fenerli kalsın, kırmızıyla arası uzak olsun mümkünse..[/quote:1hxoikxw]
Hüseyin Beşok'un yeri ayrı ama keşke daha erken sarı kırmızılı formayı giyseydi ve keşke daha uzun yıllar bizde oynasaydı,yinede taraftarımızın gönlünde yeri ayrıdır Hüseyin Beşok'un.

Mirsad konusuna gelince ben Mirsad'ın oyununu,basketbolunu beğeniyorum karakteri konusunda bende herkes gibi düşünüyorum.Basketbol tarzı olarak her takım ister Mirsad gibi bir oyuncusu olmasını.

*Ben Mirsad Galatasaray'a gelsin istemiyorum,Mirsad tarzında bir oyuncumuz olsaydı ama Galatasaray'lı olsaydı istiyorum.Yani basketbol tarzı olarak Mirsad gibi bir oyuncumuz olmasını herkes ister,ribaunt'çu,takımı ateşleyen bir oyuncu tabi bu bahsettiğim oyuncu Mirsad değil,sadece o tarz bir oyuncu.

Türk değil belki ama geçen sene o görevi Mirsad'ın yapacağından çok daha iyi yapan bir Rancik'imiz var.

Yine seyirci ateşlemede Türkiye'de ilk 3'e girecek bir Ermal Kuqo'muz var.

Neyse başlık ve konu bütünlüğü bozulmasın.

Fb Ülker havaya girsin biraz bu galibiyetle, alırız havalarını biz de..

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Türk değil belki ama geçen sene o görevi Mirsad'ın yapacağından çok daha iyi yapan bir Rancik'imiz var.

Yine seyirci ateşlemede Türkiye'de ilk 3'e girecek bir Ermal Kuqo'muz var.

Neyse başlık ve konu bütünlüğü bozulmasın.

Fb Ülker havaya girsin biraz bu galibiyetle, alırız havalarını biz de..
Doğru diyorsun Gazanfer,Rancik özellikle geçen yıl takımı ateşleme işini çok iyi yaptı.

Ermal'ın yıldızlaşacağını düşünüyorum F.Ülker maçında,Onun için bu maçın değeri bir başka olacak.

players-lietuvos-rytas-celebrates.jpg

Cemal Nalga son maçta ilk beş başladı 19 dakika oyunda kalıp 8 sayı 5 ribaund ile maçı tamamladı Eurolegue sitesinde kendisinin maçla ilgili haberinde kendisinin resmi var.

Aykut Ogut' Alıntı:

Cemal Nalga son maçta ilk beş başladı 19 dakika oyunda kalıp 8 sayı 5 ribaund ile maçı tamamladı Eurolegue sitesinde kendisinin maçla ilgili haberinde kendisinin resmi var.

Bu sene maşallahı var gerçekten seneye sarasla baraber gelse keşke :)

Aykut Ogut' Alıntı:

Cemal bu sene koptu gidiyor helal olsun keşke alabilsek