Turkish Airlines Euroleague

saras gerçekten fark yaratıyor. macın basında fenerın zorlancagını dusunuyodum.macı kaybetmelerı cok sıkıntıya sokacaktır onları grupta olympiakos galıbıyetıne ragmen

Saras ne antipatik bir oyuncu ya,kariyeri başarılı olabilir,çok iyi bir oyuncu olabilir ama ben sevmedim bu adamı,ait olduğu yere gelmiş kariyerinin sonunda.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Saras ne antipatik bir oyuncu ya,kariyeri başarılı olabilir,çok iyi bir oyuncu olabilir ama ben sevmedim bu adamı,ait olduğu yere gelmiş kariyerinin sonunda.
haha türkiye de hakem dövmeden ayrilmaz o:D huyu öyle

emirin maçı oluyor....yine coştu..bu adam çok enteresan gerçekten..bazen inanılmaz işler yapıyor bazende saçmalayabiliyor...

Valla onlara maçı kazandıran ilk yarıda Mirsad'ın performansı ikinci yarıdada emir'in performansı oldu.Oğuz'da maç içinde kritik sayılar buldu.

Beşiktaş'a küfrederek benim evin yanından geçiyorlar şimdi. Böyle giderse maç olduğu günler çevreye rahatsızlık vermemeleri için polisi arayacağım. Kardeşim Euroleague'de maçını kazanmışsın, azıcık mutlu ol, Fenerbahçe tezahüratları yaparak yürü geç. Ne diye gecenin bir saatinde küfrede küfrede yerleşim yerlerini rahatsız ediyorsun?