Turkish Airlines Euroleague

iyi oynuyorlar yalan yok.valencia tas gibi takim son dakikalarda yenilebilirdi fener
efes pilsen capraz grupta ikinci olursa,fener zalgiris den 2 de 2 ile cikarsa lider olur ve efesle oynar f4 icin bir türk takimi kesin girecek ozaman

Kontrayı ben maç içinde duymamıştım, Okan' dan öğrendim. Kontrayı çalmalarını geçtim; diğer Beşiktaş maçında biz bunu söylesek adamlar aha bakın bizimkini çalmışlar der bir de :)

Fülker için kazanmak önemli tabiki ama sayı da önemliydi. Sayı averajı konusunda istediklerini alamadıkar ancak kazanmak her şeyden önemli.

Bu arada fülkerin full salonda yarattığı atmosferi, bizim taraftar bayan maçında 200 kişi ile yaratıyor. Tribünün sahaya etkisi 0.

Son olarak, Murat Kosova' nın bağırmasıyla ilgili bir şey söylemek istiyorum. Epey oldu, Lakers-Boston maçını izlemek için uyanmıştım. Maç içinde de dayanamayıp uyuyakalmışım. Daha sonra öyle bir ''Vujaciiiiiiiiiiiiiic'' diye bağırdı ki yataktan zıpladım :) Yani adamın yapısı o. Hakem yorumlarına gelince de foruma katılıyorum. Abartıyorlar, özellikle Murathanoğlu, milli maçlarda midemi bulandırıyor artık hakem de hakem demekten.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Alper Gülgen":kq74trmx]

Düşüncene saygı duyuyorum ama genel olarak bakıldığında maçları bu şekilde çoşkulu anlatması zaten Murat Kosova'yı diğerlerinden ayıran bir özellik

Alper Kosova'nınki coşkulu anlatma falan değil.Olay da Galatasaray, Fenerbahçe ya da x takım olması deği zatenl. Murathanoğlu da böyle. Hakemler de hakemler. Adamlar 10 numara maç yönetiyor suç oluyor. Sıkıyor bir basketbolsever olarak beni bunlar.[/quote:kq74trmx]

Emre, Murathanoğlu'nun öyle olmasının sebebi yıllar yılı Efes'in inanılmaz taraflı hakem yönetimlerine maruz kalması. Bir Maccabi maçı hatırlarım ki potaya değmeyip fileye değen topa üçlük vermişlerdi.

Kosova yeni jenerasyon tabi, hiç izlemedim ama onun hakkında çeşitli yorumlar da yok değil.

Maça gelirsek, ben Fener'in gruptan lider çıkabileceğini düşünmüyorum. Eğer Olimpiakos ve Valencia birer maç paylaşırsa ve Zalgiris grubu 0-6 bitirirse, Fener'in üçlü averajda elenme ihtimali doğuyor (deplasmanda 3 farklı Valencia mağlubiyeti ve evindeki 15 farklı Olimpiakos mağlubiyeti diğer maçlara bakmadan bunu garantiler sanırım).

Ki yaralı bir Zalgiris'e karşı alacakları tek yenilgi bile grup liderliğini riske atar. Ama grup liderliğini alamamaları Murat Sarı'yı oldukça üzer.

Atarım Murat ne yalan söyleyeyim. Ama olur da Efes lider olursa o zaman Fener'in liderliği sorun değil. Yeter ki Real Madrid ile veya Siena ile eşleşsinler. İkisi de eler Fener'i.

En azından rengimiz belli, ne olduğumuz belli. Açık söylemek gerekirse ben senin hangi takımı tuttuğunu çözemedim. Saygı ve sevgi çerçevesinde olduğu sürece burada herkes yazı yazabilir, ama bana Fener hayranlığı yapıyorsun gibi geliyor. Öyle ki, Fener'in mağlup olduğu maçlarda bile Fener taraftarı tarzında yazdığın yorumlara denk geldim.

cacik oynuyorsa yirtarim ne var bunda? benim her yazdim seye karisamasin sen.
kötüyse kötü iyise iyi
sen hala augustusa iyi diyorsan ozaman senin kafan güzel herhalde

Murat Sari' Alıntı:
cacik oynuyorsa yirtarim ne var bunda? benim her yazdim seye karisamasin sen.
kötüyse kötü iyise iyi
sen hala augustusa iyi diyorsan ozaman senin kafan güzel herhalde
Sen bi gez gel kanka, avea lı olmayınca yüklenmişler sana, kafanı boşalt biraz

Bugün Sinan Erdem'de maçı takip ettim. İlk önce saha dışı etmenlerden bahsetmek istiyorum. Organizasyonlar anlamında gerçekten beğendim. Gerek maç öncesi aktiviteler, oyuncuların sahaya çağrılması, devre arasında minik takımın maç yapması vs. Genel anlamda bu konuda iyi seviyede olduklarını düşünüyorum. Tam bu noktada salı günü aklıma geliyor ve daha kat etmemiz gereken çok yol olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Son olarak eklemek istediğim nokta, bugün salonda iyi bir seyirci vardı açıkçası. Kesinlikle bizim yanımıza yaklaşmaları söz konusu değil ancak salonda iyi bir atmosfer oluşturulduğunu düşünüyorum. Keze Spahjia'da taraftardan bahsetmiş maçın ardından.

Valencia takımının kısıtlı kadrosuna rağmen sergiledikleri performans takdire şayan. Özellikle savunmada gösterdikleri sertlik ve tempoyu arttırdıklarında buldukları kolay sayılar dikkat çekiciydi. Savanovic ise Sırp forması ile gayet iyi görüntü çizdiği İstanbul'da kaldığı yerden devam etti. Dersine muazzam çalışmış Pesic, belki galibiyet gelmedi ancak deplasmanda çok zorlu bir mücadele içerisine girecek F.Ülker.

F.Ülker ise büyük bir deplasman galibiyetinden sonra vitesi düşürmüşler. Maçın genelinde bölüm bölüm çok kritik performanslar vardı ancak genelinde muazzam oynayan bir isim vardı o da Ömer Onan. Açıkçası sahada her şeyi yaptı ve galibiyetin mimarıdır kendisi. Artı olarak üçüncü periyotta art arda üçlükler bulan Tomas ve elbette son pozisyonda blokları yapan Emir'in altı çizilmeli.

İki Türk takımı 2/2 ile gidiyor ve Dünya ikinciliğin geldiği yazın ardından bu performans daha değerli.

Yaşar Büyükanıt da dün Fener maçındaymış... Bugün gazetede zıplarken çekilmiş fotoğrafları vardı.. Bu adam muvazzafken de maç kaçırmıyordu.. Koskoca Türk ordusuna , en yüksek rütbe ile komuta etmiş bir adamın biraz daha ağırbaşlı, oturaklı olması gerekir diye hep düşünmüşümdür.. Fenerbahçeli değil de Galatasaraylı olsa fikrim değişmezdi.. Ülke tarihine geçmiş bir adamsın, mesleğinde zirveden de zirveye çıkmışsın.. Genelkurmay başkanlıktan ötesi mi var subay için. Biraz ağır ol komutanım..

Dipnot: "Adam artık emekli, hür general" diyecekler için peşin cevap : Görevdeyken de hiç farklı değildi.