Bugün Sinan Erdem'de maçı takip ettim. İlk önce saha dışı etmenlerden bahsetmek istiyorum. Organizasyonlar anlamında gerçekten beğendim. Gerek maç öncesi aktiviteler, oyuncuların sahaya çağrılması, devre arasında minik takımın maç yapması vs. Genel anlamda bu konuda iyi seviyede olduklarını düşünüyorum. Tam bu noktada salı günü aklıma geliyor ve daha kat etmemiz gereken çok yol olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Son olarak eklemek istediğim nokta, bugün salonda iyi bir seyirci vardı açıkçası. Kesinlikle bizim yanımıza yaklaşmaları söz konusu değil ancak salonda iyi bir atmosfer oluşturulduğunu düşünüyorum. Keze Spahjia'da taraftardan bahsetmiş maçın ardından.
Valencia takımının kısıtlı kadrosuna rağmen sergiledikleri performans takdire şayan. Özellikle savunmada gösterdikleri sertlik ve tempoyu arttırdıklarında buldukları kolay sayılar dikkat çekiciydi. Savanovic ise Sırp forması ile gayet iyi görüntü çizdiği İstanbul'da kaldığı yerden devam etti. Dersine muazzam çalışmış Pesic, belki galibiyet gelmedi ancak deplasmanda çok zorlu bir mücadele içerisine girecek F.Ülker.
F.Ülker ise büyük bir deplasman galibiyetinden sonra vitesi düşürmüşler. Maçın genelinde bölüm bölüm çok kritik performanslar vardı ancak genelinde muazzam oynayan bir isim vardı o da Ömer Onan. Açıkçası sahada her şeyi yaptı ve galibiyetin mimarıdır kendisi. Artı olarak üçüncü periyotta art arda üçlükler bulan Tomas ve elbette son pozisyonda blokları yapan Emir'in altı çizilmeli.
İki Türk takımı 2/2 ile gidiyor ve Dünya ikinciliğin geldiği yazın ardından bu performans daha değerli.