Turkish Airlines Euroleague

Tutku Dinçer' Alıntı:
Beşiktaş'a küfrederek benim evin yanından geçiyorlar şimdi. Böyle giderse maç olduğu günler çevreye rahatsızlık vermemeleri için polisi arayacağım. Kardeşim Euroleague'de maçını kazanmışsın, azıcık mutlu ol, Fenerbahçe tezahüratları yaparak yürü geç. Ne diye gecenin bir saatinde küfrede küfrede yerleşim yerlerini rahatsız ediyorsun?

Ben onları Olympiakos maçında göreceğim...

Partizan Sienaya bir devrede 26 sayı atabildi, aynı şekilde 31 sayı yedi. Çok kısır bir maç oluyor.

Efes de Madridde ilk yarıyı 46-40 önde kapattı.

Maccabi ezip geçmeye devam ediyor. İnanılmaz bir hırs var takımda, attıkça atıyorlar...

Maccabi Elite Tel Aviv 104 - 67 Union Olimpija

Daha önce birisi yazmıştı ama kim hatırlamıyorum. Maccabi çok iyi durumda gibi ama sanki eksikleri var gibi. Yani Top Level takım değillermiş gibi. Bu biraz da oyunculardan kaynaklanıyor sanırım. Oyuncular başarıya ulaşırsa kendi kariyerlerinin tavanını yapmış olacaklar.

Tabi acayip sempatik bir takım durumunda Maccabi. İsrail takımına bu kadar sempati duyacağımı sanmıyordum. :)

maccabi inanılmaz skor yapıyor.kadrosunda 5 yabancı vardı baktıgımda sanırsam.hepsi cok cok kaliteli isimler.seyirci müthiş takım müthiş.barcayla gruptan cıkarlar.final fourda görmek istiyorum bu takımı. efeste kazanabilir bugun madridte

Efes 76-70 önde. Hiç beklemiyordum Efes'ten bu başlangıcı. Gruptan çıkabilirler diye bekliyordum ama 3-0 olayını beklemiyordum. Gerçi fark az, yenilirler belki.

Tabi Efes'in 3-0 olmasında McCalebb'in sakatlığı da rol oynadı. Siena bir anda yarı yarıya güçsüzleşti.

Fenerin Efesle eşleşmemesi lazım. Yensin mi yenilsin mi hangisini istiyorum anlamadım. :D

Uzatmalarda alacak gibi görünüyor Madrid.

Yazık oldu Efese.

Çok iyi oynadıkları maçı kaybettiler. Kerem Tunçeri ne yapmaya çalıştı anlamadım ama Murat Hocanın dediği gibi kolay potaya gidemezdi. Bildiğini yaptı, olmadı...

Çok yazık oldu cidden.Kazanmayı haketmişti Efes.Maç sonunda ve uzatma sonunda yaptığı hatalarla kaybetti.Ama başta Perasovic yüzünden kaybetti.Cidden oraların koçu değil.Final 4'u hedefliyorsan Perasovic'ten daha iyisi olmalı elinde.Kötü..

Şu Melih Gümüşbıçak denen adama birileri laf söylemeli artık.Sen kim oluyorsun da Kerem Tunçeri'yi, Igor'u azarlıyorsun?İstedikleri kadar kötü oynasınlar, sen kimsin ki?Hayatında kaç kez eline aldın basketbol topunu?Şu adam bir daha Efes maçı anlatırsa SkyTurk'e de Efes kulübüne de yazıklar olsun.

Ya bu kadar kritik bir maç.Mmaçı buralara kadar getirmişsin, alırsan çıkman %90 garanti, Perasovic'in kenarda bitaraflarını yırtması lazım faul yapılsın diye ama yok.Daha kötüsü takımın en iyi 2 şutöründen biri Mirotic bomboş 3lük atıyor sağ dipten.Nasıl bir savunmadır bu.

Thorton aptal oldu orada, sağdan soldan millet bağırınca tam şuta kalkarken faul yaptı. Bundan 1-2 ay öncesine kadar Nets maçında aynısı olmuştu, anca Nets'l oyuncular bunu yapar diye dalga geçiyodum ama aynısı oldu ve uzatmada karşı takım kazandı. Kerem Tunçeri'de son topta öldürücü pası verecekti bomboş Kerem Gönlüm'e ama eline çarptı top rakibin. Şu kadar güzel oynanılan bir maça yazık oldu.