İŞTE BU KADAR !
Futbol'da Barcelona'yı severim ama basketbol'da Panathiniakos'u desteklemem için çok sebep var.
Obradovic,Diamantidis,Muhteşem Panathiniakos taraftarı ve güzel bir kulüp inşallah şampiyon olursun Pana.
Barcelona'yı neden sevmiyorsunuz? futbolla basketbolu birbirine karıştırıyorsunuz gibime geliyor. Barca'yı sevmiyorum elensin) Ben şahsen basketbol sever olarak Barcelonanın oyununu beğeniyorum (ki Lakers'ı yenmiş olmalarına rağmen bunu diyorum) İçeriden dışarıdan oyunun her şartını zorluyorlar. Tüm sezon yatan Pana'dan daha çok hakkettikleri kesin. Ama bu işler hak ile olmuyor şu an Pana avantajlı. Final Four sezon başında Real-Barca-Siena-Oli demiştim. Oli veya Siena'dan biri kesinlikle olmayacak Siena'yı tercih ederim.
sühan, sen ne anlatmaya çalışıyorsun ?
sevmek veya sevmemek zaten öznel bir şey..
burada birisi barcelona kötü basketbol oynuyor, kötü takım mı yazmış, sevmeyen " sevmiyorum " demiş.
kimi, ne için eleştiriyorsun ?
artık insanların neyi sevip neyi sevmediğine de mi karışacaksın ..
her konuda insanlara dikte edecek bir şeyin var, bırak sana ne..
ister futboldan dolayı sevmeyiz, ister benim gibi doğduğundan beri hiç bir şeyini sevmeyiz, ister navarro gibi artistler yüzünden sevmeyiz..
adı sütünde sevmek.. mantıkla, sportif başarıyla alakalı değil..
sana neden seviyorsun diyen var mı ?
geçen gün de bir yerde " galatasaray'ı hiç bilmiyorsunuz " yazmışsın gördüm.. Bu ne demek anlamadım. Galatasaray'ı bilmek ne demek ?
bana sorarsan bu sürekli öğretir tavırlarına son vermen lazım..