Turkish Airlines Euroleague

Diamantidis , üçüncü periyod takımı aldı sırtına götürdü..Kaybetselerdi yazık olurdu..
Barca'nın Yunanistan'da işi çok zor olacak..Taraftar faktörü yetiyor..
hakemlerin gözünü seveyim..her zaman söylemişimdir,hakemler izin verdiği müddetçe savunma yaparsın..maçın içine ettiler resmen..gerçi biri ispanyol biri yunan..halemler konusunda al birini vur ötekine...

Bu salı-perşembe Euroleague için ikinci perde açılacak.. Ancak salı akşamı futbolda milli maçlar olduğu için Ntvspor maç yayınlamıyor.. Pana-Barca maçını geceyarısı banttan veriyor.. Perşembe akşamki Pana-Barca maçı ise naklen veriliyor.. Salı akşamı Hotbird'ü kurcalayacağız artık.

Emre Abi, özellikle iki maçı izleyeceksen Euroleague TV'yi de öneririm Fiyat biraz tuzlu gerçi; günlük 9,90 €, bir maç 6,90 € olmalı. Yayın kalitesi ise iyiydi. İngilizce anlatım da var. Molaları görmek, hakemleri duymak falan da fena olmuyor.

Siena 81-72 Olympiakos
Valencia 66-75 Real Madrid

Panathinaikos 76-74 Barcelona

Kazanan takımlar 2-1 öne geçtiler.Maccabi'de öne geçti diyebiliriz.

Green Hell'den çıkış yok 1 maç kaldı Final Four'a :)

Siena'nın ilk maçta taktik icabı maça asılmadığını ciddi ciddi düşünmeye başladım. O maçtan sonra Yunanlar rehavete kapıldı sanırım.

Geçen sezon Final Four'a kalan Cska ve Partizan elenmişti. Eğer Perşembe günü Olimpiakos ve Barcelona da zorlu deplasman maçlarından galibiyet çıkaramazlarsa geçen seneden komple bir Final Four izlemiş olacağız... Real ve Maccabi işi bitirdi gibi. Diğer iki eşleşme daha karışık malum. Bugün Olimpiakos'ta Bourusis&Teodosic ikilisi çok az süre aldılar ve toplamda 2 sayı atabildiler. Bu ikiliden biri devreye giremezse Siena deplasmanından çıkmaları zor gibi bence. Barcelona ilk iki maçı da kaybedebilirdi, birini kazanmayı başardı. Bugün nasıl oynadılar izleyemedim ne yazıkki. Ancak onların da işleri hiç kolay değil, özellikle Navarro'ya büyük iş düşecek Perşembe günü...

Seriler tam benim sempatime göre gelişti şu ana kadar..
Çünkü R.Madrid seviyorum, Barcelona sevmiyorum.. Şimdilik iyi..
Siena seviyorum, o da iyi..
Maccabi serisi bana farketmez..

Buorusis'in yeni sezon için Pana ile anlaştığı açık açık konuşuluyor.. O yüzden coach son zamanlarda doğru düzgün kullanmıyormuş..

Olympiakos ve Barça'nın elenmesi süpriz olur..Maccabi ve Real de bu saatten sonra turu kaptırmazlar rakiplerine...

Valencia büyük ayıp etti.Şu 8 takım içinde Final Four'a en yakışmayacak takım Real Madrid benim gözümde.Basketbolcu odaklı düzenin kurbanı olurlar bu kafayla.:)

oly'nin final four göremeden elenceğini hiç zannetmiyorum.elenmesinde zaten.papaloukas'sız final four-olmaz.

barca'yı sevmeyengillerdenim. kolpa navarro'dan da nefret ederim.böyle başa böyle tarak.pana sallar bi kere daha barca da ilerler katalunya lara doğru.

diğer 2 eşleşme pek ilgi çekici değil.caja ve madrid final four yapar umarım.

Barcelona'yı neden sevmiyorsunuz? futbolla basketbolu birbirine karıştırıyorsunuz gibime geliyor. Barca'yı sevmiyorum elensin:)) Ben şahsen basketbol sever olarak Barcelonanın oyununu beğeniyorum (ki Lakers'ı yenmiş olmalarına rağmen bunu diyorum) İçeriden dışarıdan oyunun her şartını zorluyorlar. Tüm sezon yatan Pana'dan daha çok hakkettikleri kesin. Ama bu işler hak ile olmuyor şu an Pana avantajlı. Final Four sezon başında Real-Barca-Siena-Oli demiştim. Oli veya Siena'dan biri kesinlikle olmayacak Siena'yı tercih ederim.

İşin futbol tarafını bir kenara bırakırsak,sırf Navarro ve Rubio gibi tiyatrocular için bile nefret edilebilecek bir takım Sühan abi.. :) Seneye Rudy de gelirse tadından yenmezler..
Yunan takımlarını da hiç sevmem ama bari kötünün iyisi kazansın diyerek Pana'yı destekleyeceğiz bakalım..

2.tur grupları dahil hepsi faso fiso.Tahmin edilen takımların %90'ı geliyor zaten. Top8 de ise günlük performanslar işte.Sazı eline alan oyuncu takımına maçı aldırıyor.Euroleague bence bu.

Final-Four mu? Tamamen günlük performans.Belli bir fark yakaladıktan sonra eşit güçlerdeki takımlar arasında kolay geri dönülmüyor.Gününde olan maçı alıyor.

Top8 de de gördük Oli darmadağın etti Siena'yı.Günündeydiler ama Siena sonraki maçlarda daha iyiydi 2 maç aldı üstüne.Ne kadar iyi oyuncun varsa o kadar şansın var burada.Kimin oyuncusu oynarsa o kazanır.İstisnalar elbetteki var Barca serisini hoca alıp götürüyor.Kesinlikle koç faktörü o eşleşme.

Keyif almaya bakmak lazım.Kazanan takım sempati duyduğun takımsa ayrı bir güzel.

ps: Panacıyım.

Bak o rubio ve Navarro olayına bende katılıyorum. Harbi numaracılar. Rubio'yu sevmem zaten ama Navarro genede sevdiğim bir oyuncudur. Barcelona'yı sevmeyenlere bişi demiyorum. Ama futboldaki süreçden dolayı sevmiyorlarsa eleştiriyorum ben. Yoksa illa bir takımı sevmek ya da sevmemek değil konu.

1-2 dakika içinde 2 foul alan Diamantidis kenara geldi.Nicholas bileğini burktu.Her hücumda foul var nerdeyse çok düdük çalındı.Yalnız iyi mücadele var gerçekten.

Siena ilk maçtan sonra cidden hırs yapmış. Böyle oynarlar ise turu geçeceklerdir. İyi oyunları zaten skora yansımış durumda. Bu arada Pana-Barca maçı da muhteşem bir çekişmeye sahne oluyor