Turkish Airlines Euroleague

Güzel maç oluyor. Karşıyaka seyircisi rakip hücum yaparken neden izliyor anlamış değilim. Bu konuda Galatasaray taraftarının gerçek bir basketbol seyircisi kıvamına geldiğini görmek beni ayrıca mutlu ediyor.

Olympiakos şimdilik geri döndü.Kadro dışı kalıp Panathinaikos'la anlaştığı söylenen Bourousis'in bunda büyük rol oynaması ilginç.
Pana ilk maça göre tatsız.Diamantidis etkisiz olunca defolar ortaya döküldü.Barcelona isterse Yunanistan'da bitirir gibi duruyor.

Siena da evsahibi avantajını aldı. 40 küsür fark Olimpiakos'u rehavete sokmuş belliki, bakalım deplasmanda oynayacakları 2 maçtan birini alabilecekler mi... Maccabi ve Valencia da evsahibi avantajını aldılar. Maccabi'nin tur atlayacağını düşünüyorum. Diğer seriler karışık..

62-70 Pana önde son 5 dk Pana'da kazanırsa bu geceki bütün maçları deplasman takımları kazanmış olacak.Bütün eşleşmeler 1-1 e gelecek.

Lakovic çok saçma bir şut tercihinde bulundu. Yeterince süre varken zorlama bir atış...

Neyse, Barça Yunanistan´da keser hesabı...

Batiste'in yaptıklarını Lakovic dengeleyince seri tadından yenmeyecek bir hal aldı.Obradovic-Diamantidis çok büyük isimler.İyi ki Efes-Pana maçına gitmişim diyorum.OAKA cayır cayır yanar haftaya.:D

bugun bır arkadasımla konusmustum atınadan sıenaya handıkaplı oyna dedı hemde cok kesın ve net bu macı verecek olımpıyakos dedi ve gerceklesıyor yunan oyunları basladı hadı hayırlısı !

ilk maçın skorunun anormal olduğunu, Avrupa basketbolunu takip eden herkes az-çok biliyor.. Siena' Oly'yi deplasmanda yenebilir, yarın oynasalar yine yenebilir.. Bunun için satışa falan gerek yok.. Siena'yı tanımayanlar şaşırmış ki ben anlamadım hiç nedenini.. Siena, şampiyon olsa bile şaşırmamak gerekir.. Belli planı-programı olan yıllardır bu seviyelerde dolaşan bir takım. Nesi garip.

Diamantidis , üçüncü periyod takımı aldı sırtına götürdü..Kaybetselerdi yazık olurdu..
Barca'nın Yunanistan'da işi çok zor olacak..Taraftar faktörü yetiyor..

Bu salı-perşembe Euroleague için ikinci perde açılacak.. Ancak salı akşamı futbolda milli maçlar olduğu için Ntvspor maç yayınlamıyor.. Pana-Barca maçını geceyarısı banttan veriyor.. Perşembe akşamki Pana-Barca maçı ise naklen veriliyor.. Salı akşamı Hotbird'ü kurcalayacağız artık.