Turkish Airlines Euroleague

1.22 var fark yine 5 sayı. Top Barca'da. Çok açık Barca akıcı hücüm yapamadığı yani 70 sayıyı geçemedi her maçta zorlanıyor hatta saçmalıyor.

Basketbol şubesinden yöneticilerimiz seyretsin de görsünler, ne diyeyim. Biz hala Taylor ile uğraşırken adamların Ukiç'i maçı aldı götürdü. Sistem var, oyuncu var, huzur var.

Biz hala Cafe Crown ile devam edelim emi...

Fenere helal olsun..Boyle kadro kuranlari tebrik etmek lazim.Galatasaray ile Fener arasinda 100 siklet farkin oldugu bu macla ortaya cikti. Adnan Polat'da hala genel kurulda amator sporlardaki basarilardan bahsetsin.Komik baskan!

Euroleague Sampiyonunu yendiler valla helal olsun. Adamlarda her subenin basinda o branstan anlayan adam var. Normal tabi. Biz de yeniden yapilanmalarimizla kendi kendimizi kandirmaya devam edelim.

Aldı maçı Fenerbahçe hatta Lavrinovic'e rağmen aldı :) Geçen sene Tomas gibi birinin eksikliklerini çok hissetmişler belli. Oyunun çoğunu 4 yabancı ile dengede götürdüler son periyodu ise Mirsad ve Ömer ile getirdiler.Türk basketbolu açısından önemliydi bu galibiyet.

Semih Ural' Alıntı:
Biri şu Tomas hakkında kısa bir bilgi geçebilir mi? Resmen getirdi maçı.

Marko Tomas Avrupa'nın yıllardır görev adamı diye tabir ettiğimiz oyuncularından. Hücum yönünü de geliştirmiş, son 1-2 senede komple bir oyuncu olmuş.

Can Altay' Alıntı:
Basketbol şubesinden yöneticilerimiz seyretsin de görsünler, ne diyeyim. Biz hala Taylor ile uğraşırken adamların Ukiç'i maçı aldı götürdü. Sistem var, oyuncu var, huzur var.

Biz hala Cafe Crown ile devam edelim emi...

Can Cafe Crown'la yollar ayrılmalı ki bu sene sonunda ayrılacak büyük ihtimalle ama Ukic gibi bir oyuncuyu bulmak ve ikna etmek kolay değil.

Ukic Euroleague'in en iyi, en yetenekli guardlarından biri, belki de 1.sidir.

Maça gelirsek Barca çok küçümsemiş Fb'yi. Geçen sene taş gibi savunması olan takım bugün bu kadar hücum ribaundu veriyor.

Yine de Barcelona toparlanıp İstanbul'daki maçı alır tabi. Fenerbahçe Ülker de grupta ikinci olup son 8 yapar büyük ihtimalle.

Yani ülke olarak Gelen dünya 2.liğinden sonra şöyle bir olaya ihtiyac vardı diye düşünüyorum.
Gayet iyi bir maç sonu oynadı Fener.Lakovic'de baya gurur yapıp dışarıdan atarım maçı getiririm kanısına kapılınca Fenerin işi kolaylaştı.Tebrikler.

Maçtan önce babam Barca ile Fener oynuyor ne olur dediğinde,Fener maçı alabilirde demiştim ama Barca eurolig'in en iyi takımı demiştim.Benim için sürpriz olmadı bu maç.Bana göre Eurolig'te Fenerbahçe Ülker başarılı bir sezon geçirecek tabiki final four bile göremeyebilirler ama Efes'ten daha başarılı olacaklarını düşünüyorum.Efes Pilsen'de ışık göremedim ben ,gruptan çıksa bile çok fazla ilerleyemez Efes Pilsen,o kadar para harcıyorlar ama taş gibi bir takım kuramıyorlar.Efes Pilsen'in o kadar imkanı var aldığı guard'a bak,bütün yük Kerem Tunçeri'nin üzerinde,Allahtan Kerem Gönlüm var bu sezon takıma ekstra güç katan yoksa işleri dahada kötü olurdu.

Bu yıl hem fener geçen yıldan iyi hemde Barca geçen yılki kadar iyi değil(özellikle savunmada).Adamlar Lavrinovice rağmen kazandı

Bana gore en kaliteli kadro Olympiakos'da, en iyi basketbolu onlar oynuyor. Belcika deplasmaninda ki yenilgisine bakmayin. Dun Malaga kotu olmasina ragmen, Olympiakos, Belcika'daki yenilgiden sonra isi siki tutmus. Duzen icinde top cevirdiler.

Teodosic gibi oynadigi zaman euroleague'in en iyi guardi " bana gore " var. Spanoulis,Papaloukas gibi bu oyunu bilen oyuncular var, buyuk oyuncular. Bu denli iyi bir kisa rotasyonu olan takim. Dun aksam cok iyi savastilar, Spanoulis gibi bir yildiz oyuncu bilene yerlere atliyordu topu oyunda tutmak icin. Uzun rotasyonu iyi, dun surpriz oyuncular katki verdi.

Barcalona bu sene tokezliyor, belki bugun ki maglubiyetten sonra isi siki tutarlar. Eger Barcelona Lakers'a oynadigi basketbolu oynayamazsa, bugun ki gibi vasat bir performans sergilerse, Olympiakos'u favori olarak goruyorum.

Fener, Fenerbahçe değil Fenerbahçe Ülker. Bugün EL de bile o isim sayesinde mücadele ediyorlar.
Ha bu demek midir galibiyetin anlamı gölgelenir. Barca gününde olmasa da formda olmasada müthiş galibiyet. Senelerdir deplasmanda korkan takım kimliği yıkılmış oldu böylece. F4 için büyük bir güven geldi şu an.
Tebrikler Fenerbahçe Ülker.

Biz mi ? Hocaları gönderelim.