Emir Kalyoncu' Alıntı:Iverson'dan beklenen bir sey yok zaten.Balon transfer.Benim gozumd acik ara Turkiye'nin 1 numarasi su an yerli-yabanci Kerem Tunceri'dir.Ne Ukic ne Iverson ne de baskasi..
Emir görüşlerine bayılıyorum
Emir Kalyoncu' Alıntı:Iverson'dan beklenen bir sey yok zaten.Balon transfer.Benim gozumd acik ara Turkiye'nin 1 numarasi su an yerli-yabanci Kerem Tunceri'dir.Ne Ukic ne Iverson ne de baskasi..
Senin gibi düsünenlerin sayisi üstünlügü ele gecirene kadar böyle devam eder. Yani masallara inananlarin, kendi kendini kandiranlarin sayisi azinlikta kalincaya kadar.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Bizde buralarda mücadele etmeliydik,Eurolig'te bu devlerle mücadele edip,bizde böyle büyük maçlar kazanmalıydık,hep ilerisi dediler,hep gelecek dediler,ne yazık ki o gelecek hiçbir zaman gelmiyor,atı alan barcelona'yı yeniyor.Gerçi biz bir zamanlar futbol'da şampiyonlar liginde dev rakipleri yenerek ülkenin gururu oluyorduk,artık Avrupa'nın 2.sınıf kupalarında 3.sınıf takımlara eleniyoruz,bu başarısızlıkmıdır değildir,bu başarısızlığın kralıdır.Son 10 yıldır kulübü yönetenler bu işi becerememişlerdir ne futbolda,nede diğer branşlarda,bari bundan sonrası iyi olsun,bir tarafta iyi veya kötü Bjk'nin İverson'u transfer etmesini konuşuyoruz,bir tarafta Fb Ülker'in barcelona'yı yenmesini konuşuyoruz peki biz nerelerdeyiz,hep geleceğin iyi olacağı masallarındayız,bakalım bu masallar nereye kadar devam edecek !
Tugay Aktepe' Alıntı:Burada Batiste ne kadar adam değilse, bu hareketi görüp sahaya girmeyen Union Olimpija seyircisi de o kadar adam değildir...
Tugay Aktepe' Alıntı:Burada Batiste ne kadar adam değilse, bu hareketi görüp sahaya girmeyen Union Olimpija seyircisi de o kadar adam değildir...
Kerem Seçer' Alıntı:Khimki-Maccabi maçı çok güzel maç olacak ama gösterilmiyor. Aynı şekilde Cibona-Cholet maçı da gösterilebilirdi Erman Kunter hatrına.
Kerem Seçer' Alıntı:Khimki-Maccabi maçı çok güzel maç olacak ama gösterilmiyor. Aynı şekilde Cibona-Cholet maçı da gösterilebilirdi Erman Kunter hatrına.