Turkish Airlines Euroleague

Büyük galibiyet ama bu galibiyet yüzünden onlar yönetim olarak çok üstün vb. çıkarımlar yapmanın bir dayanağı yok. Yönetim olarak tek fark Mahmut Uslu'nun gönderilmesidir belkide. Onun dışında değişikliklerin hepsi saha içi değişikler. En basitinden kafa olarak ilerlemiş Fenerbahçe. Geçen sene her maç öncesi sonrası 'Potansiyelli takımız' vs. diye konuşan Ömer Onan bile bu maç sonunda F4'den bahseder hale gelmiş. Oyunun sıkıştığı anlarda da Tomas kilidi açtı hep.
Birde onlar 2006'dan beri bu seviyede bir takım yaratmaya çalışıyorlar. Yeri geldi 40 sayı 50 sayı fark yediler yeri geldi gruptan çıkamadılar. Biz ise daha yapboz takım hüvviyetinden bu sene itibari ile çıkmaya çalışıyoruz.

Türk basketbolu Türk futbolu karşısında büyümeye devam ediyor.

Tebrikler Fenerbahçe Ülkere. Mükemmel mücadele ettiler.

Rezil Barca ya, Fener şimdi Katalunyayı fetih mi etti ? :)

Şaka bir yana her zaman söylüyoruz. Sistem takımı olup çıktılar ve bu ligin iki gerçeğinden biriler. Yok efendim Iverson gelmiş falan olmuş filan dönmüş hepsi hikaye işler. Parke üzerine çıkınca göreceğim ben o tüpçünün havalarını...

Iverson'dan beklenen bir sey yok zaten.Balon transfer.Benim gozumd acik ara Turkiye'nin 1 numarasi su an yerli-yabanci Kerem Tunceri'dir.Ne Ukic ne Iverson ne de baskasi..

valla Barca bu haliyle bırakın şampiyon olmayı son dörtlüye bile kalamaz doğru düzgün bir set bile oynamadılar. Her önüne gelen topu ya salladı yada teke tek oynayıp kaybetti FB nin ekmeğine yağ sürdüler maç boyunca tek üçlük atabilmek ne demek. Bunun FB nin iyi oynaması ile ilgisi yok Barca çok kötüydü. Zaten düşüşte olduklarını herkes söylüyor. Ama şöyle böyle adamlar kazandılar.
Bugün barca değilde Olimpiakos olsaydı bu maçı farklı alırlardı.

Bu arada Dünya ŞampiyonasındaTürkiyeyi ikinci yaptı diye methiye düzülen Tancevic yerine gelen hocanın nasıl hamleler yaptığınıda görmüşsünüzüdür. Bence FBÜ'in başında Tancevic olsa gene kötü sonuçlara devam ederlerdi. Olan Türk milli takımına oldu. Tarihin olası en kolay dünya şampiyonluğunum kaçırdık.

Iverson Beşiktaş'ı şampiyon yapamaz ama Iverson'a balon transfer diyen bir zahmet basketbol yorumu falan yapmasın. Ayıptır yahu. Basketbolu bilmeyen yorumlamasın kardeşim. Kimseyi zorlamıyoruz basketbol yorumlasın diye.

Kerem Seçer' Alıntı:
Iverson Beşiktaş'ı şampiyon yapamaz ama Iverson'a balon transfer diyen bir zahmet basketbol yorumu falan yapmasın. Ayıptır yahu. Basketbolu bilmeyen yorumlamasın kardeşim. Kimseyi zorlamıyoruz basketbol yorumlasın diye.

Balon değil elbette ama Iverson geldiği gün burada şampiyon Beşiktaş naraları atanlar görüyordum abi. Bence de onlar basketbol yorumu yapmasın. İzlemedilerse bu akşamki Barcelona-F.ülker maçının tekrarını izlesinler... Basketbol parkede oynanıyor, sözleşme imzalanan masalarda değil.

Barcelona final maçlarını daha farklı oynar ancak Fenerbahçe bu yıl çok iyi noktalara gelir. İyi savunma yapıyorlar, çok iyi hücum alternatifleri var. Kadroları çok iyi. Tebrik etmek gerek.

Iverson tabiki şampiyon yapamaz ama balon demek ayıptır. Kobe gelse ona da balon denilir ben eminim. Rijkaard gelir futbolu bilmiyor denilir, Gurovic gelir basketçi değil denilir, Iverson gelir balon denilir. Yahu dünyanın en iyisi biz miyiz ben çözemedim ki.

Bu iki takımın her zaman favori olduğunu da hep söylüyorum ayrıca Tugay, ne tepkiler aldım bu sitede. Takip ediyorsan bilirsin. :)

Ama yine de ben diyorumki Avrupalı iyi bir uzun ve Iverson Beşiktaş'ı şampiyon yapabilir. Ama Iverson oynarsa adam gibi. Daha adamın iyi oynayıp oynamayacağı bile şüpheli.

Sonuç olarak tek başına yapamaz şampiyon.

Neyse konu uzamasın daha fazla. :)

Uuzun alternatiflerin ve iyi bir oyun kurucun oldu mu yapamayacağın şey yok. Ama Rijkaard başlığında yazıdkalrım burası içinde geçerli. Destanalr değil süreçleri alıştırmamız lazım.

valla İverson transferi bence beşiktaşa basketbol açısından hiç birey katmayacaktır aksine belkide takım içinde dengeleri bozabilir. Herkes eski formda İverson'u düşünüyor ama o adam yıllar önce oynuyordu. Bir yıldır doğru düzgün basketbol oynamamış yaşı 36 olmuş. ununu serip eleğini asmış bir oyuncudan bahsediyoruz. Kısa süreli bir kaç aylık bir hava aolacaktır reklam seyirci vs ama bu fazla sürmez yenilgiler gelmeye başlayınca herşey değişir.

Fener çok iyi oyayıp çatır çatır yendi. Oktay hoca zamanındaki Efes gibi oyunu yavaşlatıp garanti hücum yapıp , savunmada ise full direnç gösteriyorlar. Mükemmeller gerçekten yalan yok

Bizde buralarda mücadele etmeliydik,Eurolig'te bu devlerle mücadele edip,bizde böyle büyük maçlar kazanmalıydık,hep ilerisi dediler,hep gelecek dediler,ne yazık ki o gelecek hiçbir zaman gelmiyor,atı alan barcelona'yı yeniyor.Gerçi biz bir zamanlar futbol'da şampiyonlar liginde dev rakipleri yenerek ülkenin gururu oluyorduk,artık Avrupa'nın 2.sınıf kupalarında 3.sınıf takımlara eleniyoruz,bu başarısızlıkmıdır değildir,bu başarısızlığın kralıdır.Son 10 yıldır kulübü yönetenler bu işi becerememişlerdir ne futbolda,nede diğer branşlarda,bari bundan sonrası iyi olsun,bir tarafta iyi veya kötü Bjk'nin İverson'u transfer etmesini konuşuyoruz,bir tarafta Fb Ülker'in barcelona'yı yenmesini konuşuyoruz peki biz nerelerdeyiz,hep geleceğin iyi olacağı masallarındayız,bakalım bu masallar nereye kadar devam edecek !