Türkiye Basketbol 2.Ligi

İbrahim Kutluay'ın da play-off'larda takıma katılacağını öğrendim bir arkadaşımdan.Kesin olup olmadığını bilmiyorum ama.

Johnny'ye de İngiltereden teklif varmış sanırım,onla yollarımız ayrılacak gibi.

İTÜ adına hiç ümitli değilim,doğru şeyler yapılmıyor.Galatasaray ve Fenerbahçe'nin okulu temsil eden taraftar grupları sağlam gerçekten ama yönetim zamanında bu grupları desteklemediği için şimdi boş salona oynuyor.Boş derken dolu ama boş.

Ben hiç ümitli değilim okulumdan kendi adıma,ama geçen seneki kadroyla çıkamadık 1.lige,son anda kaçırdık,şu durumda play-off'a girersek bile çıkabileceğimizi düşünüyorum.

Ama idare olarak düzelmesi lazım bazı şeylerin öncelikle.

Serdoğan abi Ted maçından sonra istifa etti. Bir grup koçtan red yanıtı almışlar.Işık maçında takımın başına Harun çıkmış. izleyenler beğenmişler koçingini ciddi şekilde. Menajerlik bilmemne işlerini bırakıp bu işe kafa yorarsa baya parlak olabilir dediler.

Olin'e Kartal provası

Erkekler 2. Ligi B Grubu'nu lider olarak bitirdikten sonra Play-Off 1. Tur'un da Beykozspor?u iki maçta da yenerek 2. Tur?da Vestelspor?la eşleşen Olin Edirne Gençlik hazırlıklarına devam ediyor. 31 Mart Çarşamba günü İstanbul?da oynanan Beykoz maçı sonrası oyuncularına iki gün izin veren Olin kenar yönetimi, 2 Nisan Cuma akşamı yaptığı antrenmanla Vestel maçı hazırlıklarına başlamıştı.

Olin, 10 Nisan Cumartesi günü Edirne?de karşılaşacağı Vestelspor maçı öncesinde, 6 Nisan Salı günü Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Beşiktaş Cola Turka ile yapacağı maç ile bu hazırlıklarını sürdürecek. Siyah-beyazlılar ile yapılacak maç 6 Nisan Salı günü saat 18.00?de Akatlar?daki Cola Turka Arena?da oynanacak

Haydi Olin Birinci lige.

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Olin'e Kartal provası

Erkekler 2. Ligi B Grubu'nu lider olarak bitirdikten sonra Play-Off 1. Tur'un da Beykozspor?u iki maçta da yenerek 2. Tur?da Vestelspor?la eşleşen Olin Edirne Gençlik hazırlıklarına devam ediyor. 31 Mart Çarşamba günü İstanbul?da oynanan Beykoz maçı sonrası oyuncularına iki gün izin veren Olin kenar yönetimi, 2 Nisan Cuma akşamı yaptığı antrenmanla Vestel maçı hazırlıklarına başlamıştı.

Olin, 10 Nisan Cumartesi günü Edirne?de karşılaşacağı Vestelspor maçı öncesinde, 6 Nisan Salı günü Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Beşiktaş Cola Turka ile yapacağı maç ile bu hazırlıklarını sürdürecek. Siyah-beyazlılar ile yapılacak maç 6 Nisan Salı günü saat 18.00?de Akatlar?daki Cola Turka Arena?da oynanacak

Haydi Olin Birinci lige.
Bende, Edirne Olin'in Birinci Lige gelmesini çok istiyorum. 2.Ligte ikinci seneleri olmasına rağmen geldiği noktaya baktığımızda çok başarılı oldu. Yönetim, oyuncu ve taraftar kenetlendi. Hiç bir problemleri yok inşallah seneye 1.ligteler.

Olin Beşiktaş'ı devirdi

Edirne Olin Gençlik, TB2L Play-Off 2.Tur maçlarına hazırlık amacıyla oynadığı Beko Basketbol Ligi?nin güçlü ekiplerinden Beşiktaş Cola Turka?yı İstanbul?da yenmeyi başardı: (63-68). Her iki takımında hem savunmada, hem de hücumda iyi bir performans sergilediği maçın birinci periyotu Olin?in 17-15 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci çeyrekte üstünlüğünü sürdüren Olin devreyi 30-33 önde tamamladı. Üçüncü periyotta oyunu dengeleyen ev sahibi Beşiktaş Cola Turka, final periyotuna 53-49 önde girdi. Maçın son çeyreğinde Olin 19, Beşiktaş ise sadece 10 sayı üretince Olin güçlü rakibi devirmeyi başardı: (68-63).

Konuk Olin?de David Lee Dixon 6 sayı, 6 ribaunt, Ömer Ünver 12 sayı, 4 ribaunt, 1 blok, Derya Yannier 10 sayı, 7 asist, Caner Ergin 10 sayı, 3 ribaunt, Barkın Çınar 16 sayı ve 4 top çalma ile oynadılar. Edirne ekibi 10 Nisan Cumartesi günü 17?de Play-Off 2. Tutu?nda Vestelspor ile karşılaşacak

Selçuk Üniversitesi, Işıkspor'u deplasmanda yenerek final four biletini neredeyse cebine koydu... Çok büyük bir aksilik olmazsa bu çarşamba salonda olacağım maçta (ki içerideki son maçta 3000-3500 bağıran seyirci vardı salonda, vize haftası olmasına rağmen yine bu sayıya ulaşılır...) da galibiyeti alıp rakiplerimizi beklemeye başlarız... Gerçi çıkan takımlar az çok belli gibi... Dün oynanan maçta Hacettepe, şu an oynanan maçlarda ise Trabzon ve Olin Gençlik rüştünü ispat etti diyebiliriz... Şu haliyle müthiş bir final four mücadelesi bizleri bekliyor... Dipnot: Final four'un bir ayağı da İstanbul'daki dünya şampiyonası salonlarımızdan Sinan Erdem'de oynanacak...

Selçuk maçı için salondaydım, onlar da ciddi şekilde sert savunma yapıyorlar. Maxime sanıyorum 5 sayı falan attırdılar. Gökhan Taştimurun da final 4 de oalcağını düşünürsek; kan gövdeyi götürür, final 4 hastanede biter :)

Geçen seneki takımlar biraz daha yumuşak olduğu halde neler oldu. Şu kadar söyleyeyim Sarp ; eğer ilk turda bir kopma yaşlanmaz da; herkes en az 1 galibiyetle gelebilirse İstanbula; her maç sonu karakola ifade vermeye gider seyirciler; trabzon-hacettepe-selçuk-Olin final 4 üyle :)

Abi, burada olursam gelmeye çalışacağım. Salonda maç izlemeyi özledim resmen. Gerçi, öyle koca bir salonda değil de, atıyorum Şahenk gibi bir salonda olsa daha da keyifli olurdu tabii de, salon açılışı bahanesine İstanbul'da maçları izleme şansı buluyoruz, şikayet etmemek lazım.

Şahenk de güzel evet. Sinan Erdeme de bi bakalım. Gerçi tam yeri neresi ben daha bilmiyorum; bu Ahmet Cömeritn yanına kocaman bişi yapıyolardı; o mu acep? Avrupa yakasıyla aram pek iyi değil :D