Türkiye Basketbol 2.Ligi

Edirne Olin deplasmanda TED'i 58-55 yendi Beşiktaş'dan transfer edilen Ömer Ünver ilk maçında 24 dak. süre aldı 19 sayı attı. 5/9 3 sayılık basketattı çok yararlı ve isabetli bir transfer oldu. Emin adımlarla Edirne Olin geliyor.

Burak Barut' Alıntı:
http://www.trabzonsporbasket.com/

Trabzonspor kendi sitesini açmış.Kulup bünyesinde bulunuyor takımla ilgili son bilgiler yer alıyor.
Resmi sitenin bir uzantısı sanırım o yüzden de Forum bölümü bulunmuyor.

Burak bugün Lig Tv haberlerinde gördüm.Trabzon Alpella bir sabah brunch'da bir araya gelmişler Trabzonlu İş Adamları dernegi ve Trabzonun ileri gelenlerinin olduğu organizasyonda Sadri Şener'de katılmış.Bulabilirsen Sadri Şener'in konuşmasını dinle TS başında böyle bir adam oldugu sürece çıksada düşer bu takım geri.

Ayrıca çok olumlu adımlar atılıyor Basketbol konusunda tebrik etmek istiyorum Trabzonu

E o hızlı girşin adamı değildi, bazı özel durumlar oluşmuştu. En son İrandan kovuldu yanlış hatırlamıyorsam. Eddie Fobbs falan gibi adamalr da var 2. ligde, ama Ekene nin grubundaki uzunlar biraz daha kolay. O yüzden tavanla neyi kastettiğini bilmiyorum ama 20 sayı 10 ribaund civarı oynar.

Ünsal Abi,

Genç Banvit'in yükselme planı mı var? Yoksa garantiye mi almak istediler, takımı ikinci ligde tutmayı? Acaba, bir yukarıyı zorlayalım bakalım mı diyorlar?

Bayağı geridelermiş. şimdi baktım da. Ben daha iyi sanıyordum durumlarını. Geri alıyorum soruyu. İkinci lig için iyi transfer olmuş herhalde deyip, bu manasız mesajı kapatayım.

Vay be :)

2. ligde ki ekiplerin ligde kalmak için yaptıkları transferlere bakın :)

Gerçekten alt taraf baya sağlam oldu.Trabzonun grubundak çekişmeyi herkesiz takip etmesini öneririm.Naciz Özonay ve sayın Yakan'ın takımları grubun finalini Ankara'da oynayacaklar.Gerçi o finalin pek anlamı yok ama olsun :)

Eski Fenerbahçeli ve Telekom'lu Derrick Davenport Vestelspor'a transfer oldu. 02-03 sezonunda Fenerbahçe'yi 3-2 yendiğimiz yarı finale kaldığımız sezonun yarısında gelmişti çok iyi maçlar çıkarmıştı, bizde oynamasını istediğim bir oyuncuydu ama o zaman ki bütçelerle Devenport'u alacak durumda değildik.

Başka forumda bir arkadaş yazmış. Ibekwe orada denenip Banvit'e gelebilir diye. Tabi bu tahmin. Bana da mantıklı geldi.

doğan hakyemez trabzonspor genel koordinatörlüğüne getirilmiş.....

nur gencerin dediği gibi:benim gibi adam iş bulamazken bu adama nasıl iş yağıyor anlamıyorum.

Nur Gencer işi bıraktıktan sonra çok konuşmasa belki ona da yağar.

Doğan Hakyemezle bir roportaj mı yapsam ne dersiniz : )

Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
Demek ki Trabzon seneye 1.ligde. :)

Trabzon işi sağlama almaya çalışıyor... Alttan Hacettepe, Selçuk, Olin gibi takımlar sağlam adımlarla geliyor... Buna karşılık olarak içe dönük iyi bir hamle...

Bu arada Selçuk da Beleş hocayı yollayıp Hasan Özmeriç'i takımın başına getirdi...
Bu sıralar hamle yapan yapana...

Selçuk Üniversitesi'nde yeni alınan genç uzun Azizcan Özdemir çok iyi iş yapıyor, tecrübeli ve kaliteli bir kadro var, Hasan Hoca'nın da gelişiyle takımın birinci lige çıkabileceğine dair ümidim arttı.

İki hafta sonra Trabzon maçı var takımın, ilk kez bu sezon bir maça gideceğim galiba çünkü dershane falan yok o günlerde. :)

Dodo'yu göreve getirdikten sonra bir kıpırdanma beklediğimiz Trabzonspor, NBA patentli power forvet Harold Jamison ile anlaşma sağladı. Son olarak İtalya Ligi ekiplerinden Ferrara forması giyen 2.04'lük deneyimli oyuncu, 2000-2003 yılları arasında NBA'de Miami Heat ve LA Clippers formaları giymişti..