Türkiye Basketbol 2.Ligi

Yarın oynanacak Hacettepe - Olin maçı çok kritik. Kazanan takım avantaj sağlayacak ki kazanma marjı da önemli tabii. Selçuk muhtemelen yarın da kaybedip üçte sıfır ile İstanbul'a umudunu kaybetmiş şekilde gelecek.

olin 2. galibiyetini aldı ama yabancısının durumunu bilen var mı acaba?ben 2. yarıyı izledim oynamadı,çok süper bi oyuncu olmasa da yıllardır Türkiye'de ve olin'in pota altını çok etkiler kötü bi sakatlığı varsa

Turnuva çok güzel geçiyor. Konya Selçuk2tan ümitliydim fakat beni yanılttı. Trabzon'dan Caner, Fırat, Olin'den Derya, Ömer, K.Selçuk'tan Azizcan ve Yunus Akcay Beko Basketbol Liginde oynarlar diye bakıyorum. 1.Lige çıkan 2 takımda ligte tutunmak için enaz 10 takviye yapması gerekiyor.

Re: Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Burak Barut":14fjvlnj]Antalya'nın yaptığı en büyük yatırım oradaki kıvılcımı ateşe çevirecek birine sahip olmaları oldu.Burada öyle bir isimin eksikliği çok açık sekilde yaşanıyor.Malesef bir hata daha yapılıyor.Burada oyuncular ve hocalar arasında baba-oğul yaklaşımı var.Yani hoca onalrın yerine oyunculara kıyamıyor falan filan.Burası çok karışık ya yaşamanız lazım :)
Antalya'nın yaptığı en güzel şey Federasyona yakın birini başa getirmek.

Anlayana... ;)[/quote:14fjvlnj]

Eski konulara bakarken bunu buldum :)

Antalya'nın zamanında güzel yaptığı şey şu anda Trabzonspor'un başında :)

Seneye 1. lige çıktıktan sonra merak ediyorum kimlerin kalıp kimlerin gideceğini.
Bana kalırsa Umut Tınay-Fırat Aydemir-Hakan Yapar'ı tutar gerisini yollarım 4 yabancı alınmalı, 5 de Türk oyuncu alınmalıdır.

Gençler ben cuma-cumartesi kesin, pazar da %90 salondayım, belki anneler günü yüzünden kaytarabilirim. Gelen gelsin, gelen arasın :)

Trabzon Olin'i 52-41 yenerek birinci lige geldi.Trabzon'a beko basket liginde başarılar.Macta olay'da cıkmış Olin tribününde Ultraslan pankartı acılmış,Trabzonlular sahaya girmiş pankartı görünce :)

Trabzon´un 1. lige çıkmasına sevindim açıkçası. Dünkü maçta 5.000 civarında Trabzonlu varmış salonda. Sporla yaşayan bir kentin lige renk katacağını düşünüyorum.

Bugün 1. lig vizesini alacak ikinci takımın Hacettepe olmasını umut ediyorum. Belki Ankara´daki basketbol seyircisinin farkına varır da bu yönde adımlar atar Telekom yönetimi.

En sağlıklı yanıtı Çağlar´ın vereceğini düşünerek ona sorayım ama bilen başkası yanıtlarsa da memnun olurum. Hacettepe eğer 1. lige çıkarsa maçlarını nerede oynayacak? Kampüsün içinde oynayacaksa hiç çıkmasın. : )

Hayırlı uğurlu olsun...Seneye Trabzon'a renk gelecek yine.Seyirci bakımında da çok etkili olacaklarını düşünüyorum.Dünkü maçta tribünleri gördünüz.Trabzonspor inanılmaz bir havayla geliyor 1. lige.