Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
erdemir tofa maçı son derece sıkıcıydı.gittiğime pişman oldum basketbolu bu kadar çirkinleştiren bir takım görmedim erdemir bu kafayla bir adım daha gitmemeli.
tofaş aliağa maçı ise yabancısız birinci lig maçı gibiydi gayet zevkli iyi hareketlerin olduğu güzel bir maç izlettirdiler.
erdemir 3 te 3 yaparak birinci lige çıktı
itü,aliağa,tofaş birer galibiyette kaldı
son maç tofaş aliağa maçıydı tofaş 8 saı ile kazansa çıkacaktı 6 sayı ile kazandı aliağa çıktı.tofaş tüm maçı 15 sayı önde götürdü birde.
Aliaga merkezi yerlerden tahminen 1 saat falan sürüyor,yalnız dırekt ulasım yok bıldıgım kadarıyla(eshot olarak yanı).Otogardanda heralde 1saat15dk. falan surer.
Serdar Yavuz,Fırat Aydemir(Tofas),Umutcan Özyıldırım(Eyüp),İhsan Yalçın Aziz Mahmutogulları(Vestel),Serkan İnal(Akhisar),Umut Durmus(Kepez)
Birkac adam daha vardı herhalde unuttugum hepsi Bornova Belediye ile anlastı,arkadasımın yakınlıgından dolayı uzaktan,yakından tanıyorum cogunu,uygun vakıtte daha detaylı yazacagım.