Türkiye Basketbol 2.Ligi

erdemir tofa maçı son derece sıkıcıydı.gittiğime pişman oldum basketbolu bu kadar çirkinleştiren bir takım görmedim erdemir bu kafayla bir adım daha gitmemeli.

tofaş aliağa maçı ise yabancısız birinci lig maçı gibiydi gayet zevkli iyi hareketlerin olduğu güzel bir maç izlettirdiler.

erdemir 3 te 3 yaparak birinci lige çıktı
itü,aliağa,tofaş birer galibiyette kaldı
son maç tofaş aliağa maçıydı tofaş 8 saı ile kazansa çıkacaktı 6 sayı ile kazandı aliağa çıktı.tofaş tüm maçı 15 sayı önde götürdü birde.

Aliaga merkezi yerlerden tahminen 1 saat falan sürüyor,yalnız dırekt ulasım yok bıldıgım kadarıyla(eshot olarak yanı).Otogardanda heralde 1saat15dk. falan surer.

Süper oldu Aliağa'nın çıkması , gerçi bu yolda hiç destek göremediler kentten ama umarım bundan sonra hiç olmazsa destek görürler .

o rivers'lı rashad'lı kadro nerde bu kadro nerde...vallahi acıyorum bu hallerine
rashad'ı da baya bi severim fan seviyesinde

Oğuzhan Türk>Eyüp spor

yurda dönmüş yeni basketbol hayatında başarılar diliyorum kendisine.Umarım kendisini geliştirir ve hayallerinin takımına geri döner.

Serdar Yavuz,Fırat Aydemir(Tofas),Umutcan Özyıldırım(Eyüp),İhsan Yalçın Aziz Mahmutogulları(Vestel),Serkan İnal(Akhisar),Umut Durmus(Kepez)

Birkac adam daha vardı herhalde unuttugum hepsi Bornova Belediye ile anlastı,arkadasımın yakınlıgından dolayı uzaktan,yakından tanıyorum cogunu,uygun vakıtte daha detaylı yazacagım.

2. ligte klüp arayan bir tanıdığım var. Yardımcı olabilecek biri ulaşsın bana.
İstanbul olması tercih sebebidir.

Guard'ı Umut Tınay olan takım kimi yenebilir ki :)

Ya ben bu takımın maçlarına gidecem ancak Fb altyapısı komple burada destekleyip desteklememe konusunda ikilemdeyim :)