Uykusuz Her Gece

Hayır Sarp, yanlış anlamadım. Espri deyince, yılbaşı esprisi geldi aklıma. ;)

Saatlerin ileri - geri alınmasıyla ilgili bir anım geldi aklıma şimdi. Paylaşmak istedim. :)

Geçen sene, yine böyle ileri - geri saat uygulaması zamanı... Saatlerin alındığı gecenin ertesi günü, staj okuluna gitmem gerekiyor. Ders anlatacağım için de, muhakkak gitmem gereken bir gün. Saatimi nizamına uygun bir şekilde gerekli ayarına getirdim. Saatimi kurdum, sabah kalkıp okula zamanında gideyim diye.

Saat çaldı. Bakıyorum, dışarıda hava daha aydınlanmamış. "Allah Allah!" dedim, bu işte bir tuhaflık var. Neyse Onur dedim, hazırlan çıkıyoruz. Sokağa çıktım, daha sokak lambaları yanıyor. :) Çaktırma dedim, devam et. :) Okula vardım, hiçbir Allah'ın kulu yok okulda. Ne hizmetli kapıyı açmış ne de öğrenci var. :) Ders işleyeceğim bir yandan, "Aman, bırak Onur, git evine yat." da olmuyor. Mecburen bekledim zilin çalmasını. Yarım saat kadar falan bekledim kapıda. :) Meğerse okul yönetimi, saatler alındığı zaman hava karanlıkken okula gelmeyelim diye, saatleri düzenlemiş. Ben ne bileyim? Haftada bir gün okula giden birisi olarak. :)

Saat uygulamasıyla ilgili bir anımdır. Beni kötü etkiledi zamanında. İyi bir şey değil yani bu uygulama. :)

Bu arada, bilgisayar otomatik olarak güncellemiş saati. :) Forumda da düzenlenmesi gerekiyor. :p

Buünkünün tersine saatler geri alınınna,erken çöken karanlığa alışmakta zorlanıyorum.Hatta bir ara bunun insan üzerindeki zararları hakkında yazılar okumuştum;ama içeriklerini hatırlamıyorum.

Bizde ayaktayız Sarp ile klasik takım içi tartışmalarımızı yapıyoruz. :)

Saat 05:00..

Yatsam çok iyi olacak..Program belli.

19:00 Galatasaray-Trabzonspor
19:30 Galatasaray-Joventut

Haydi hayırlısı bakalım..

Ööfff...7 gibi uyuyakaldım kalktığımda 00:30'du.Hem Hatırla Sevgili hem de Beyaz kaçtı.Beyazı çok dert etmem normalde ama Şebo vardı bu gece.Son bir saatini dinleyebildim sadece.Gerçi 5 şarkı söyledi,o kadarı bile yetti.Bir de Azeri spikerin Okan-Hakan muhabbeti süperdi. :)
En güzel zamanda uyuyakalırım,en lüzumsuz zamanda uykum gelmez...

Öfff uyku düzeni filan kalmadı.Okuldan gelince koydum kafayı,kalktığımda 03:00'tü.Hem bu akşam gitti hem yarın salak gibi olacağım. :?
edit:play-off'un gözünü seveyim.Bu geceler bitmez yoksa.

Uzun bir aradan sonra, tekrar uykusuzluğa devam...

Kafada bir sürü soru işareti... En iyisi, yatıp uyuyup düşünmemek.

Hafta sonu alınacak bayan, erkek takımlarımızın ve futbol takımımızın galibiyetine odaklanmak en iyisi.

Murat abi geceleri bıraktı bırakalı bu konuda aşalara inmiş.Nba maçını beklemekteyim ayrıca yarın 11.00da ki İngilizce finalime hazırlanıyorum. :p

Semih Ural' Alıntı:
bi gece de biz uykusuz kalalım :)
Daha erken yahu.

Hayrola Nba maçı mı bekliyorsunuz bay borsacı :p Yoksa Dünyada ki başka ülkelerin borsa bildirilerine, tiyolarına mı bakıyorsunuz? :)