Uykusuz Her Gece

Keşke hiç uyumasak.Uyurken kaçıyor birşeyler gibi.Uyumak Uyumak sonra bir daha uyumak ve sonsuza kadar uyanmamak
Keşke ebediyet günümüzü bilebilseydik... farklı olurdu.Nasıl bir dünya olurdu o zaman acaba.O zaman korkmazdı kimse ebediyetten.(....... diyemiyorumda ebediyet diyorum,neden acaba)Bilinmeyenden korkulur ya hep...Bilseydik tarihimizi belkide evliliğe hazırlanır gibi şen ve heyecanlı olurduk.Hatta organizayonunu bile biz yapardık büyük bir heyecanla.

Nerden geldi şimdi bunlar...kışşşşşşşşş
Çalan Volkan Konak -Dertliyim kederliyim ya belkide ondandır.

Uykum firarda.Şebnem Ferah - Sil baştan çalıyor şuanda Şarkılara göre değişiyor insanoğlunun ruh hali

Biri benim nickimi çalıp üste birşeyler saçmalamış.Ben hatırlamıyorum böyle şeyler yazdığımı.Birkere ben bunları yazacak ruh halinde değilim şu anda.artı ikinci cümlede, düşük cümle kurmuş nick hırsızı.Dilbilgisi yoksunu seni.Birde araya Volkan Konak' ı sıkıştırmış nick hırsızı.Beni can evimden vurmaya çalışmış.Çok profesyonelce...Ebediyetmiş; Ölüm derler ona korkak.Hem hırsız,hemde korkak .Uyurken kaçıyor birşeyler demek,çık kovala cesaretin varsa.Hazır benim adıma forumlara yazı yazıyosun,bir zahmet yarınki sınava girde bişeyler çiziktir.Belki geçeriz,faydan dokunur bize.Bu forumdaki benide sana bırakırım o zaman.OKEY

(Bu arada neden insanoğlu diyoruzki, ya o zaman herkes erkek,bizi kandırmışlar siz kızsınız diye...Vay be büyük kandırmaca
türetelim bakalım ....İnsanoğlu,insankızı,insanyavrusu,insantopluluğu,insaninsan,insanarzu,insanahmet,
amaaaaan

Hüzün tünellerinde...............
Kaybolmuş................
Derinlerde bir yerde...............
Yaşanmamışlıkların doruğunda................
Kıstırılmış yürekler...............
Ve uykuya düşman bedenler...............

Bir lodos lazım şimdi bana bir kürek, bir kayık... Geceler kısalıyor.