Uykusuz Her Gece

Merak etme Tugaycım bugünden başlayarak 21 Eylül'e kadar dua hizmetimiz kesintisiz olarak çalışacaktır senin için. Sayemde kazanacaksın sınavı emin olabilirsin. :)

Erken yatmak isteyip yatmadığım bir gece daha. Allah sonumu hayır etsin. :)

Kaç gün kaldı Esra sınava? Bu hafta mıydı o sınav?

bi daha yoklama alacağım burda ona göre.. bu gece beni yalnız bıraktınız.. alacağınız olsun..

hayırdır nuriye.. efkarlısın..

Baş ağrısı, yarın 9.30da ki derse nasıl kalkılabilir diye kafa patlatmakla geçen dakikalar. Bir okadar sıcak, bir o kadar bunaltıcı.

Esra abla ben varım, ama yazmayacağım birşey. :p

gökce sanırım demek istedin ki yazmıyorum ama benim maneviyatım yeter size .. hadi ordan.. uykun yoksa yaz işte iyi gelir.. :)

olsun onurum biz hazırız.. öyle değil mi

Ben herzaman böyleyim.Hüzün benim 2. adım dimi Gökçe.Gökçe bir ağrıkesici al,camıda biraz aç havalansın içeri, ekrana biraz uzaktan bak bişeyin kalmaz

bende fazla neşe doluyum genelde.. yani hüzünlenemiyorum bile.. dün akşam denedik onurla.. pek başaramadık gibi..dimi onur??(onura laf atılır ki cevap yazsınn ))

Yazarız Esra ablacığım. 3. gezegendeyiz sonuçta. :p

Nur hüzün herkesin ikinci adı olmalı aslında, dudaklarımızı büzüp dolaşmalıyız her daim. Ayrıca camı açamam çünkü camın orta göbeği kırık durumda oradan hava giriyor. eheehe. :)

Sarp sen gel buralara da dertleşelm biraz, beraber efkarlanırız cinle minle. ;)

Bilmem. :roll:

Hazır mıymışız ki? Bir sormam lazım kendime. :)

Taş mı geldi? :) Hmm.

Deneyince olmuyor tabii. Akışına bırakmak lazım biraz. :)