Uykusuz Her Gece

Şiir güzeldir, şiir özeldir, bol bol paylaşırız. Zevkle oluruz. Herkes kendinden birşeyler bulur çoğu şiiirde.

Benden de bir şiir, kim yazdı bilmiyorum ama gözlerim yaşlı okuduğumu bilirim bunu. :?

Uykusuzluğumun üzerine "Şiir" başlığı fena olmadı. Ben de sevdiğim bir şiiri ekleyip uyuyayım bari. : )

Şiir hayattır, şiir sudur, şiir emektir...

Onur BALCI' Alıntı:
Uykusuzluğumun üzerine "Şiir" başlığı fena olmadı. Ben de sevdiğim bir şiiri ekleyip uyuyayım bari. : )

Şiir hayattır, şiir sudur, şiir emektir...
Ahaha abi gece gece Türkan Şoray- Kadir İnanır'ı da soktun ya araya süpersin.

Yine karanlık çöktü. Neden bu kadar çok severiz ki karanlığı? Aslında korkularımızın temel nedenidir siyah. Efkarlıyım bu gece. :)

süper lig yok, beko basketbol ligi yok, bayanlar ligi yok, tekerlekli sandalye ligi yok, nba yok hatta euro 2008 bile yok :?

zaten uykum da yok.. bitmez bu gece böyle..

Semih Ural' Alıntı:
süper lig yok, beko basketbol ligi yok, bayanlar ligi yok, tekerlekli sandalye ligi yok, nba yok hatta euro 2008 bile yok :?

zaten uykum da yok.. bitmez bu gece böyle..

Borsacı basketboldan en anlar? :p

Evet,bu geceki sohbet konumuz ne olacak,kimler burada?

Semih Ural' Alıntı:
[quote="Emre Sarp Kocaoğlu":1ymnt1gr]

Borsacı basketboldan en anlar? :p

Evet,bu geceki sohbet konumuz ne olacak,kimler burada?

borsa..

işine gelirse :)[/quote:1ymnt1gr]

Hımmm.Aslında mezun olduktan sonra belki de benimde o alanda çalışma şansım olur.fena olmaz evet,biraz bilgi alabilir miyiz? :)

Şu kadar söyliyim 2 seneden önce hiç bulaşma ama ondan sonra güzel bi döneme denk gelirsin belki piyasada.

Zaten bi yerden para falan bulursam ben de çok fazla ugrasmak istemiyorum geberiyosun stresten. Kendi işimi kurup inzivaya çekilicem Marmarise yerleşip :)

** Biri şu aç garibanın karnını doyursun :)

Bende geldim burdayım :) Borsacı basketten ne anlar konulu kompozisyonda bende söz almak isterim :) Borsacı bize Meditasyon Uzmanı getir :)

Daha benim mezuniyetime,minimum 4 sene var zaten.

Ben kıymalı pide yiyeyim bari,memleketimin sembol yemeği.Samsun'a yolu düşen yemeden gitmesin.Gökçe de açlıktan ölsün,ne yapalım.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Daha benim mezuniyetime,minimum 4 sene var zaten.

Ben kıymalı pide yiyeyim bari,memleketimin sembol yemeği.Samsun'a yolu düşen yemeden gitmesin.Gökçe de açlıktan ölsün,ne yapalım.

Kıymalı Pide sizin mi bizim mi Sarp :) Ya da ikimizin ortası Görele'nin mi :)