Uykusuz Her Gece

Gökce Başaran' Alıntı:
Nur hüzün herkesin ikinci adı olmalı aslında, dudaklarımızı büzüp dolaşmalıyız her daim. Ayrıca camı açamam çünkü camın orta göbeği kırık durumda oradan hava giriyor. eheehe. :)

Sarp sen gel buralara da dertleşelm biraz, beraber efkarlanırız cinle minle. ;)

Depresif olmaya niyetim yok.Hüzün benim ancak 20. adım falan olabilir. :p

Neden gece yatmaz,sabah kalkmaz bir insanım;bu sorunun cevabını düşünüyorum.

Var mı fikri olan.Gece oturmakta cezbedici olan nedir?

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":2d4b92vx]Nur hüzün herkesin ikinci adı olmalı aslında, dudaklarımızı büzüp dolaşmalıyız her daim. Ayrıca camı açamam çünkü camın orta göbeği kırık durumda oradan hava giriyor. eheehe. :)

Var mı fikri olan.Gece oturmakta cezbedici olan nedir?[/quote:2d4b92vx]

Sessizliktir. :)

[quote="Gökce Başaran":vrhu64mw]Nur hüzün herkesin ikinci adı olmalı aslında, dudaklarımızı büzüp dolaşmalıyız her daim. Ayrıca camı açamam çünkü camın orta göbeği kırık durumda oradan hava giriyor. eheehe. :)

Var mı fikri olan.Gece oturmakta cezbedici olan nedir?[/quote:vrhu64mw]
Çünkü en güzel gece içilip sarhoş olunur ve bir zaman sonra alışkanlık olur, hep gece ayakta olursun.

Birde Amerika da şuan akşamın 20.00 olmasının da etkisi var. Biz amerikancıyız. :)

biz derdi kederi bıraktık onurcumla,yogaya başladık bugun,serdik yere havlularımızı.. dengemizi sağladık...yarında su şırıltısına ve doğan güneşe karşı hatha yapacağızz..

Nuriye NUR' Alıntı:
Hüzün:Depresif değildir.
Saatte baya geçmiş yahu,Okanlı günler yine başlasa keşke,o zaman 5'e kadar yatmak haram bize.

Haklısın.Özür dilemem gerekiyor sanırım ve diliyorum. :p Depresif ağır kaçıyor ne de olsa.

Ama kendim için yazdığım doğru.Sevmem hüzünlü olmayı üç günlük dünya diye düşünüyorum.Doğru bir yaklaşım mı tartışılır tabii.

[quote="Nuriye NUR":syrg88yf]Hüzün:Depresif değildir.
Saatte baya geçmiş yahu,Okanlı günler yine başlasa keşke,o zaman 5'e kadar yatmak haram bize.

Haklısın.Özür dilemem gerekiyor sanırım ve diliyorum. :p Depresif ağır kaçıyor ne de olsa.

Ama kendim için yazdığım doğru.Sevmem hüzünlü olmayı üç günlük dünya diye düşünüyorum.Doğru bir yaklaşım mı tartışılır tabii.[/quote:syrg88yf]
Nur şimdi 1-2 özlü sözle sana cevap verir Sarp az sonra. :)

EsraGerçek' Alıntı:
biz derdi kederi bıraktık onurcumla,yogaya başladık bugun,serdik yere havlularımızı.. dengemizi sağladık...yarında su şırıltısına ve doğan güneşe karşı hatha yapacağızz..

Aslında şurada güneşin doğmasına 2, bilemedin 2,5 saat var. İstersen gerçekleştir hayalini. :)

Bana verilseydi o şans, vurdumduymaz olmayı seçebilirdim belki şu 3 günlük dünyada.Ama iyikide verilmemiş diyorum sonra.Ben böyle daha mutluyum.
Özlü söz yazmadım, uyarı alırız sonra dimi...

Nuriye NUR' Alıntı:
Gökçe hadi uyu artık,yarın 9:30 'da kalkıcak ben değilim heralde
Babam geldi yatsana sıpa dedi, bende horlamandan uuyuyamıyorum dedim ki ( horlamıyor) o da lafı yedi gitti ehehe. Babamı ayrı severim. Yatarız birazdan elbette.