Uykusuz Her Gece

dün gece saçma bir rüya gördüm...basket oynuyorduk tanımadığım kişilerle sonra birden herkes lebron gibi oldu suratları ağızda sakız o meymelet fakiri surat kafada bant çirkef gülümseme ama bir sürü sonra lebron musun laaaaaaaaaaaaan diye bağırarak uyandım...bu gece uyumamaya karar verdim...rise of nations'a sardım

Yılmaz Erdoğanın yeni çıkan bir programı var.Oradaki bir oyuncunun lafları bunlar(Bknz.Öliyim o zaman); yanlış anlaşılmasın ha :roll:
Mutlaka izlemelisiniz mükemmel bir program..

Yok yahu bulmadım oyuncu. ama Vickie yerine birini ayırıyorum. :p Yani en azından bir 3 numara, Fenerbahçenin aldığı Nicola Powell ile baş edebilecek biri lazım.

rüyayda süpermiş. :)

Hangi laflar? He senin dediklerin galiba tamam. Çok sıcak. :)

Ne diyorsun ! Demek Vickie' nin yerine oyuncu arıyorsun.Vickie daha ne yapsın size anlamadım ya.Smaçmı bassın.Dünkü Lynx maçını izleseydin herhalde araştırmayı yarıda keserdin Gökçeciğimmm.O bize gelsin sayı falanda atmasın ya. Onun tecrübesi yeter bize.Kadın Wnba 'da ilk beşte oynuyor biz beğenmiyoruz.Olacak işmi..

Evet evet sinirlendin. Zayıf noktandan vurdum seni. İntikam diyorum. :eek:key

Kötüsün sen.Zayıf noktamdan vurdun beni Kaptan.Borcumu öderim merak etme.Bu senede oynasın istiyorum.Ne yapıyım seviyorum oyun tarzını kardeşim :p

Kaptan deme bana utanıyorum, ben desemde onu altyapı koçu fiilan olsam daha iyi olur. Denizlere açılmak, evinden uzak, karadan uzak, Nba maçlarından uzak. Zor be anam. :) Ama bir kere fransaya gidip gelecem. 8)

Off sana söyleyende, buraya yazanda kabahat. :claps

Sadece saygı bekliyorum. :muhaha

Bu gece de Wnba maçı yok. :(

Alacak verecek kalmadı o zaman.İntikammış :p
Nasıl maç yok.Bizimkilerin maçı varya

Ha bu arada kimse duymasında! ben bir hackerla anlaştım :roll: .Şu yılın oyuncusu konu başlığı varya, onu tümden ortadan kaldırırım dedi :p .Acayip kıl oldum o başlığa, zaten devamlı sabote edip duruyorum :muhaha
Kimseye söyleme sakın bozuşuruz valla...

Yok yarın gece maçlar Nur, bu gece yok. Bana güven. :)

Hacker he, bu yaştan sonra bu işlere de mi girdiniz. :) Söylemem tamam, yoksa benim msn i filan hackletirsin yanarız sonra. :roll:

Lafa bak "bu yaştan sonra" :oops: .Gökçe sen ayık olma bence.İyi oluyodu öyle kafa bulanık :p hep bana çalışıyosun bu gece ne iş ya :( ..Bizmi dalga geçtik senin Fransızınla.Allah alla

Ayığım valla, ağzıma saatlerdir alkol girmedi. :) Bugün sana biraz çalışıyorum ne yapim insanlara takılmak gülümsetiyor beni. :) ayrıca 26 yaş daha hiçbir şey, 30 lardan sonara görecem ben seni.

Eheehe bende kadın uzmanı gibi konuştum. :)

İçmede zaten, ben anlatıcak değilim sana zararlarını sen bilirsin.Ne yapmaya çalışıyorsun, yitip gitmekmi istiyorsun.Artııı hayat otuzundan sonra başlar diye bir yalan var bilirmisin,İşte ben o yalana inanıyorum.

Tamam anne. :oops:

Hayat 30dan sonra başlıyorsa bugüne kadar gördüklerin, gördüklerim... Desene bundan sonraki her gün hayat biraz daha zor olacak....

İYİ geceler ben bi soru sorucam hani nba de taraftarlar rakip takım atağa kalkınca müzik eşliğinde bir kelime söylüyorlar anlamı?

Okan BAKIR' Alıntı:
İYİ geceler ben bi soru sorucam hani nba de taraftarlar rakip takım atağa kalkınca müzik eşliğinde bir kelime söylüyorlar anlamı?
Defense. Anlamı defans işte. Orada öyle ıslık pek yok. :)

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Okan BAKIR":17d7x7g2]İYİ geceler ben bi soru sorucam hani nba de taraftarlar rakip takım atağa kalkınca müzik eşliğinde bir kelime söylüyorlar anlamı?
Defense. Anlamı defans işte. Orada öyle ıslık pek yok. :)[/quote:17d7x7g2]

ok çok saol valla çok makbule geçti
bu arada sadece defans diyen taraftar ilk kez duyuyorum düşünsenize şahenk te herkez oturmuş frenvbahçe20 sayı farkla önde ve bizimkiler defans diyor :) :) :)

Küçük Kadınlar kanal D de var. ah ah çok hüzünlü bir dizi. Bakalım kaç bölüm izlemeye dayanacağım.