Uykusuz Her Gece

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Emre Sarp Kocaoğlu":1ahflw3t]Daha benim mezuniyetime,minimum 4 sene var zaten.

Ben kıymalı pide yiyeyim bari,memleketimin sembol yemeği.Samsun'a yolu düşen yemeden gitmesin.Gökçe de açlıktan ölsün,ne yapalım.

Kıymalı Pide sizin mi bizim mi Sarp :) Ya da ikimizin ortası Görele'nin mi :)[/quote:1ahflw3t]

Benim dediğim kapalı pide.Sen onu kast etmiyorsun sanırım.

Görele'nin eti var yahu.Pideye gerek yok. :p

valla yukarılarda bi yerde sahilde değil. Bu bankalardan yukarıya çıkıyosun arkada bi yol oranın üstünde. 4 kere gittim Ereğliye pideyi hep orda yiyodum çok methetmişlerdi ama güzel de yapıyo.

Semih Ural' Alıntı:
valla yukarılarda bi yerde sahilde değil. Bu bankalardan yukarıya çıkıyosun arkada bi yol oranın üstünde. 4 kere gittim Ereğliye pideyi hep orda yiyodum çok methetmişlerdi ama güzel de yapıyo.

Çıkaramadım bende 3-4 kere gittim :) Ama bu yaz gittiğimde uğrayacam canım çekti gece gece :)

Fransız bir kadına aşık olmakla beraber, kafayı çekmenin huzuru ile bir gece daha başladı. Durmak yok, yola devam. :)

Salondamı başladı bu platonik aşk, İspanya,Rusya,Fransa :p
Her gittiğin salonda birine aşık olupta sarhoş olursan işin var senin :)
(Bu arada bunların arasından Fransız iyi seçim ;) )

Nuriye NUR' Alıntı:
Salondamı başladı bu platonik aşk, İspanya,Rusya,Fransa :p
Her gittiğin salonda birine aşık olupta sarhoş olursan işin var senin :)
(Bu arada bunların arasından Fransız iyi seçim ;) )
Pek güzel olmasada, Fransız olsun yeter fransız çikolatası, fransız şarabı ve fransız bir hatun. Masada gerekli 3 şey. ehehe

Nikah, evlilik... Allah korusun, birine bağlanmak... Aman allah korusun diyip çekilirim.

Yok yani. :) Sadece sevmiyorum bir kalıbın içine girmek, yanlış geliyor bana. İllaki düğün, nikah, gelinlik filan bilmiyorum hoş olmaz, sanki bir büyüyü bozuyor en azından ben öle benimsedim bunu.

Evli olanlara da saygımız sonsuz. :)

Evlilik aşkı öldürür diyenlerden, özgürlük sevenlerdensin anladım seni Gökçe :p Evlenenlerde 1 sene içinde boşanıyor zaten boşa masraf dimi :p

Ehh öyle gibi yani erkekler için evlenmek ayrı birşey olsa gerek. Bence çoğu erkek evlenmek istemez, çoğu bayanda evlenmek ister. Erkek birine bağlı kalmak istemez, ama bağlı olunca da zaten aldatma içgüdüsü onu gıdıklar ve sonuç boşanma. Kadın ise güven ister, güven evlilikle gelir ama sonunda erkek aldatır diyeceğim ama bu zamanda dengelenmeye başladı herşey. Kimse yerinde duramıyor ki evlilik denilen müesese ( yanlıs uyazmıs olabilirim kafa zaten cok sağlam deil) anlamını, kutsallığğını kaybeditti. Günde 100 kişi evleniyorsa, 150 kişi boşanıyor. Saçmalık...

Sana bir şiir buldum Gökçe tam senin durumuna uygun :muhaha

Fransız Kız
ben bir fransız kıza aşık oldum
yolda yürürken vuruldum
saçları fransız
gözleri fransız
dudaklar fransız
aşkıma fransız...
ben bir fransız kıza aşık oldum
ince ince bastığı kaldırımlarda
kalın kalın bakakaldım ona
uzaklaşıp gitti birden