Uykusuz Her Gece

Yokalr heralde, bazı geceler gelirler bazı geceler gelmezler. Biz hep buralardayız bir zaman, elbet bizde gideriz bir gün. :) Destina ile Baba bir masal anlat bana arasında gidip gelmekteyim. ah yeni türkü ah senin gibis geldi mi be.

Oo hoşgeldin Okan. Uyumak lazım ama artık, yaz tabi çıkarıyor herkes keyfini. :)

Of Nur yapma şu saatte felsefe, kalbim acıyor o zaman. Özgeyi hatırlatıyorsun bana ehehe.

Valla bu sıcakta yatılmıyor daha demin tam yatıodum geldi hırsız ın teki arabanın camını patlattı sonrasıı malummmmmmm uyu uyuyabilirsen

Her yerde hırsızlık. Ne yazik ki yıllar içinde daha çok artacak. İnsan kalite seviyesi düşüyor, gçlerin de nedeni var. İstanbulu olan kaçıyor buralardan, anadoludan gelen burayı altın sanan insanlarda gerçeği öğrendikleirnde geç oluyor ve ister istemez en kolay yoldan para kazanmaya çalışıyorlar. O yüzden İstanbul çekilmez bir şehir oldu.

Gökce Başaran' Alıntı:
Her yerde hırsızlık. Ne yazik ki yıllar içinde daha çok artacak. İnsan kalite seviyesi düşüyor, gçlerin de nedeni var. İstanbulu olan kaçıyor buralardan, anadoludan gelen burayı altın sanan insanlarda gerçeği öğrendikleirnde geç oluyor ve ister istemez en kolay yoldan para kazanmaya çalışıyorlar. O yüzden İstanbul çekilmez bir şehir oldu.

Eeeeeeeee göç yapan insan babasının hayrına yapmıyor gerekli çalışma alanları yok geçim kaynakları az devletin de bu işe el atması lazım

Gökce Başaran' Alıntı:
Devlet el atmaz, ancak 3 cocuk yapın der okadar.

Tabi sen çocuk yap de ondan sonra elektiriğe %21 zam ona zam buna zam maaş gelince zamm yok ee insanlarında bu tür pis işlere yönlenmesi doğal
her şey e zam var maaş a yok herneyse gene sitress yaptık gerçi benim aççımdan sorun yok ama babamda insan sonuçta her neyse herkeze iyi geceler

not:yarın akşam var mısın yok musun da arda turan ı izlemeyi unutmayın

Arda nerede yarın. :) Var oluruz heralde, ben olurum. ;)

He var mısın yokmuştaymış pardon kafa kalmadı.

Gece olmasa da cevabımı verim.

Sahada kuğu gibi süzülen birine. :) :) :p :eek:key

Murat abi dediyse bakmayız o zaman. :)

Kurtlar Kardeşliğini izliyorum, iyi film gibi. Gece uzun tabikide.