Var mısın Yok musun?

Çok sıkıcı hale geldi artık malesef.Aç kutu kapa kutu.Replikler aynı herşey aynı sıkıldık artık.Acun Ilıcalı işini biliyor arada böyle şeyler yaparak reytingler düşmeye başladıkça bir süpriz yapıyor ancak izleyen insanların yaş ortalamasını düşününce Aguilera'yı tanıyacaklarını pek düşünmüyorum.

christina geliyomuş diyince baya bir kahkaha attım :)
burak'ın dediği gibi izleyici kitlesinden onu tanıyan insan azdır..
ben tanıyorum mesela ama benim gibi kaç kişi var :) uhahaauu

Acun'u artık ancak bu tip hamleler kurtarabilir. Onlarda ancak son çırpınışlardır benim gözümde. Tadında bırakmalıydı. Uzadıkça tadı kaçtı ve işin cılkını çıkardı...

Curtis Jackson'da değerini düşürdü.Sabah akşam dalga geçtikleri Aguleria'nın da burada çıktığını bile bile[ki kesin biliyordur] nasıl geldin?Madem amacın buradan çıkan gelirin bir kısmını genç rapper'lara bağışlamak önce 4 yıl önce yarım bıraktığı konserini bitirsin.Bir daha konser vermek için gelse kesinlikle izdiham olur ve yarışmada kazanacağı paraya yakın bir para kazanır.Tamamen rayting,para ve şöhretini yaymak amaçlı bi organizasyon.Yazık.Yeraltından çıkmasına,zor günler geçirip 4-5 yerinden vurulmasına,Marshall Bruce Mathers'a,onun buralara kadar getirmesine ihanet etti.Bu dakikadan sonra ne "nigga"lığı kaldı ne "rapper"lığı.Horzum çok haklıymış "rap'in eski tadı kaçtı" diye.Bu arada Acun'da iyi biliyor işlerin nasıl döndüğünü, bu programa her 2 ayda 1 böyle bir paragözü getir, rayting'in topunu götürd.Şu hale bak!

Gerçekten tiksindirici bir programdı.Kendim rep müzikle uğraşan biri olarak ortamdan dejenere olmuş o kitleden tiksindim.Asimilasyonun sınırları zorlandı.Zaten repçi olmak için şapkayı yamuk takmak bandana takmak abartılı bol giyinmek zorunlu heral:)İnsanlar bişilerin felsefesinden ziyade görünüşünü aldığından böyle şeyler oluyor.Buda ülkedeki insan kalitesiyle alakalı.50 cente gelince(yani repin geldiği yer)2pac'ın kemiklerini sızlatıyorlar.Acun için sorun yok.Arkasında kapı gibi fetoşu var.Bi kapı kapanır ötekisi açılır.İnsanlar para kazanır,bizim milletimizde zenginin malı züğürdün çenesi misali hüzünlenir şenlenir duruma göre .

okudum kardeşim:)bişileri erken anlamış olman çok çok iyi yani seçici olman müzik konusunda ve kaliteye önem vermen.herkes öyle olamadığından rep ortamında cadı kazanı eksik olmuyor

Çağdaş Bayraktar' Alıntı:
okudum kardeşim:)bişileri erken anlamış olman çok çok iyi yani seçici olman müzik konusunda ve kaliteye önem vermen.herkes öyle olamadığından rep ortamında cadı kazanı eksik olmuyor
kazanın başını Shawn Carter'la,Calvin Bradour çekiyor.Bu 2'sini görünce midem bulanıyor.

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Çağdaş Bayraktar":1gs6hit9]okudum kardeşim:)bişileri erken anlamış olman çok çok iyi yani seçici olman müzik konusunda ve kaliteye önem vermen.herkes öyle olamadığından rep ortamında cadı kazanı eksik olmuyor
kazanın başını Shawn Carter'la,Calvin Bradour çekiyor.Bu 2'sini görünce midem bulanıyor.[/quote:1gs6hit9]

Ben Türkçe repide kastetmiştim ama ikiside farksız aslında:).sadece orda rant fazla.neyse bu konuyu heryere taşırmayalım.

Yalova'lı olarak söyliyeyim.

Biz Yalovalıyız,Teklife karşıyız,Para hangi kutuda anlarız ,Bu yuzden Hamdi Bey teklifi artır biraz yada boşver Kutuna git ILGAZ.Kutuna git ılgaz ....

İnşallah alıcak 40000 tl yi Ilgaz Abi.