WNBA 2011 Sezonu

Seimone 25 sayı atmış ama onun verdiği katkı 70 sayıları buluyor (Bu maçlık söylüyorum).Haa inşallah dedim zaten yanılırım Diana böyle oynamaz bizde çünkü son periyota kadar izledim koşucak hali yoktu.Her insan yanılabilir inşallah onlardan biride ben olurum ama şunu söylemek istiyorum Seimone Augustus Taurasi'den daha iyi oyuncudur!

Taurisi'yi WNBA başından beri istatistiksel olarak takip ediyorum...
Genelde şut yüzdesi çok kötü...
Eğer böyle giderse tribüne çıkacak yabancı Taurisi olacak gibi...

Seimone 25 sayı atmış ama onun verdiği katkı 70 sayıları buluyor (Bu maçlık söylüyorum).Haa inşallah dedim zaten yanılırım Diana böyle oynamaz bizde çünkü son periyota kadar izledim koşucak hali yoktu.Her insan yanılabilir inşallah onlardan biride ben olurum ama şunu söylemek istiyorum Seimone Augustus Taurasi'den daha iyi oyuncudur!

bunu seimon'a söylesen abartmayın der güler geçer bence. taurasi ve diğerleri diye bir durum söz konusu bayan basketbolunda. :)

yok artık ciddi misiniz? emrah abi taurasi den bahsediyoruz.

Asım bu sene aldığımız yabancılar o kadar kaliteliki...
Bu yoruma bu açıdan bak. Yoksa amacım Diana'yı kötülemek değil asla...
Alba, Tina, Fowles, Prince, Diana...
Malesef 1 tanesi dışarıda kalacak...
Şu an içlerinden en formsuzu Diana, ama 5-6 ay sonra nasıl olur durum bilemem...

WNBA all star maçından sonra bu sözlerimi yazıyorum.Biraz saçma :D.Diana Taurasi'yi almayıp eski oyuncumuz Katie Douglas'ı almak ve Seimone'a bu takımda yer açmak daha mantıklı olurdu :D.Katie avrupa pasaportuda var Euroleague'de oynayabilirdi.Kadromuz şöyle olabilirdi :D.
-------------------------------------------------------------
Işıl Alben-Epiphanny Prince
Seimone Augustus-Katie Douglas
Alba Torrens-Şaziye İvegin-Gülşah Gümüşay
Bahar Çağlar-Melisa Can
Sylvia Fowles-Tina Charles ***
------------------------------------------
Sadece hayal kadro kurdum All-Star maçından sonra fazla dikkate almayın :)

2244.jpg

All-Star arasına girerken, Galatasaray'ın 4 oyuncusunun performansları bu şekildeydi. Açıklamaları da yaptım ama umarım okumakta sıkıntı çekilmez.

Teşekkürler tablo için.Ama herşey istatistik değil.Diana istatistiklerde çok iyi ama takım oyunu oynarken ölü gibi.Diğer 3 oyuncumuz özellikle Tina Charles takımını sırtlayan isim.Fowles ve Prince ise takımlarının en önemli iki skora katkı veren ismi.Burada ben Taurasi'yi kötülemek istemiyorum.Sadece takımımı düşünüyorum.Eğer bizdede ruhsuz'ca oynayacaksa işimiz zor.1 kişi eksik oynarız.İnşallah düzelir ve eski halini alır.Her maç 20 sayı atıyor diyebilirsiniz ama zaten takmının en önemli ismi.35 dakikanın üzerinde sahada kalıyor ve çoğu hücumları kendisi kullanıyor.Bu hücumları kullanırken benim gözlemlediğim kadarıyla bir sıkıntı olabilir takım arkadaşları ile arasında çünkü gerçekten koşucak hali yok gibi oynuyor.

WNBA, Tarihinin En iyi 15 Oyuncusunu Seçti http://t.co/JXOmpJy

Cynthia Cooper, Yolanda Griffith, Lisa Leslie, Dawn Staley Teresa Weatherspoon, Sue Bird, Tamika Catchings, Becky Hammon, Lauren Jackson, Lisa Leslie, Ticha Penicheiro, Katie Smith, Cappie Pondexter, Sheryl Swoopes Diana Taurasi.

WNBA, Tarihinin En iyi 15 Oyuncusunu Seçti http://t.co/JXOmpJy

Cynthia Cooper, Yolanda Griffith, Lisa Leslie, Dawn Staley Teresa Weatherspoon, Sue Bird, Tamika Catchings, Becky Hammon, Lauren Jackson, Lisa Leslie, Ticha Penicheiro, Katie Smith, Cappie Pondexter, Sheryl Swoopes Diana Taurasi.
Kardeş 15. oyuncu kim:) Lisa Leslie 2 kez yazılmış bu durumda 15. oyuncu için benim ismimde kesinlikle Tina Charles olur olacaktır gelecekte wnba in en iyisi olacak:)

15 kişilik liste: Cynthia Cooper, Yolanda Griffith, Lisa Leslie, Dawn Staley, Teresa Weatherspoon, Sue Bird, Tamika Catchings, Becky Hammon, Lauren Jackson, Tina Thompson, Ticha Penicheiro, Katie Smith, Cappie Pondexter, Sheryl Swoopes ve Diana Taurasi oldu. bu arada doğru liste bu ilk 5 emekli kalan 10 ise aktif oyuncular şuan için...

Dünyanın en iyi kadın pivotu olarak kabul edilen Sylvia Fowles'ı yine başka bir oyuncumuzun sahadan sildiğini görmek çok keyifli oldu açıkçası :) Tina Charles yapabildiği her şeyi yaptı,tüm yeteneklerini sergiledi ve maçı Connecticut,Chicago karşısında 77-66 kazanırken;karşılaşmayı,Tina 21 sayı-15 ribaund-3 blok,Sylvia 14 sayı-12 ribaund-2blok,Epiphanny Prince ise 16 sayı-1 asistle tamamladı.

Bu arada Angel McCoughtry ligin açık ara en zayıf takımına karşı da olsa(Tulsa Shock) 15 serbest atışlardan olmak üzere %50 saha içi isabetiyle 37 sayı kaydetti.

Seattle:83 Phoenix:77

Diana Taurasi:26 sayı 4 asist 3 ribaund 3 top çalma 9/15 saha içi isabeti

Diana'nın maçı başladı, rakip Sophia'lı San Antonio Silver Stars. Bu saatlerde Wnba maçı izleyebilmek keyifli.

02.30 Connecticut Sun - Indiana Fever
03.00 Tulsa Shock - Chicago Sky

Phoenix:91 - San Antonio:102
Diana 27 sayı 4 asist ile oynadı ama yine yetmedi. Karşı tarafta Hammon 33 sayı 7 asist... Sophia 9 sayı 5 asist.